Şimdi Ara

Arabada Müslüm Dinlerken Kızın Attığı Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle apaçi keko tipler değiliz onu belirteyim bindiğimiz araçta doğan slx şahin vs değildi herneyse eve dönerken arkadaş müslüm gürses açtı severiz baya rahmetliyi ışıklarda durduğumuzda yanda 25-30 yaşlarında bi bağyan belirdi ıiy kırolara bak dercesine yüzünde alaycı bi ifadeyle gözlerini bize dikti bende gözlerimi ayırmadım üstüne inadına sesi baya açtım rahat 10 saniye bakıştık öyle sonra önüne döndü o an cidden arabadan inip ağzına iki tane çakasım geldi bu ne arkadaş ben hayatımda böyle saçma bi durum görmedim

• Bayan haklı kaçıncı yüzyıldayız , yaptığınızda yanlış sizin gibi nezih üyelere yakışmıyor ''sesi baya açtım'' demişsiniz inatlaşmamalıydınız hatta kapatabilirdiniz müziği hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 13 Kasım 2015; 22:21:11 >
  • Hangi şarkısıydı dinlediğiniz?
  • Çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde istediğim müziği açar dinlerim kimsede öyle bakamaz hakkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 13 Kasım 2015; 22:21:26 >
  • Arktik Mankiyz dinlemyne adam dnmz bnm gzmde .s.s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ağzına iki tane çakasım geldi
    -Öncelikle apaçi keko tipler değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka kardeşim bana sırf o adamı dinliyorum diye küçümseyerek alaycı bi ifadeyle bakılıyorsa gelir elbette asıl keko bu tip insanlar

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 13 Kasım 2015; 22:37:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.