Şimdi Ara

arabada ipod dinlemek için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şirketim yeni araç aldı ve malesef içinde teyp yok :(( Bende arabada ipod ile müzik dinlemek istiyorum.İpod için hoparlör setleri ise çok pahallı.Ama ucuz bir bilgisayar hoparlörü ile dinlayebileceğimi düşündüm (malum araç şirketin masraf yapamam) bu seferde güç problemi çıktı bunu çevirebileceğim adaptör varmıdır? Yardım lütfen.

• kuvvetli bir tesisat yapacam derseniz biraz masraf gerekir. Hangi şehirde olduğununuzu bilmiyorum; elektronikçilerin toplandığı semtler olur. (Ankarada Konya sokak var) İpod için üretilmiş hoparlör setlerine boşu boşuna para vermeye gerek yok. Araç çakmaklığından istediğin voltajda çıkış alabileceğin adaptörü ucuza temin edebilirsin. Aldığın hoparlörlerin beslemesini ordan yaparsın. İpod kendi şarjı ile zaten işini görür.
  • basit bi elektronikçide bulamazsınız, ipod çıkışına uygun çakmak adaptörlerinden olmalı; yoksa girmez. internette bolca var bunlardan. hoparlör için de bi ipod docku alıp kenara bir yere konabilir. arabada bilgisayar hoparlörüyle müzik dinlemek biraz kolpa olur gibi geliyor bana...

Orjinalden alıntı: bencizdim

basit bi elektronikçide bulamazsınız, ipod çıkışına uygun çakmak adaptörlerinden olmalı; yoksa girmez. internette bolca var bunlardan. hoparlör için de bi ipod docku alıp kenara bir yere konabilir. arabada bilgisayar hoparlörüyle müzik dinlemek biraz kolpa olur gibi geliyor bana...

Yanlış anlamışsınız : İpod çıkışına uygun bir adaptör lazım değil. İpod ile hiç bir elektrik bağlantısı yapmayacağız.

Hoparlörün elektrik beslemesi oto çakmaklık adaptörden olacak. İpodun kulaklık girşine hoparlör jakı takılacak. . İstanbulda adaptörü kolaylıkla bulursunuz. Yalnız hoparlörü götürmekta fayda var, besleme voltajı ve giriş jakının anlaşılması açısından.
    iPod 3.gen Nano + Qables LOD + Rockhopper Mini^3 + Sennheiser HD580 with HD650 cable and HD600 Grills
  • quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

basit bi elektronikçide bulamazsınız, ipod çıkışına uygun çakmak adaptörlerinden olmalı; yoksa girmez. internette bolca var bunlardan. hoparlör için de bi ipod docku alıp kenara bir yere konabilir. arabada bilgisayar hoparlörüyle müzik dinlemek biraz kolpa olur gibi geliyor bana...

Kesinlikle kolpa ancak ucuz ve daha basit bir çözüm yok gibi

quote:

Yanlış anlamışsınız : İpod çıkışına uygun bir adaptör lazım değil. İpod ile hiç bir elektrik bağlantısı yapmayacağız.

Özür dilerim yanlış anlamışım, o zaman cep telefonu araç kitinden bozma bir şey yapılabilirmiş.

Bir de arabada hoparlör kolpa olmasın istiyorsanız daha kolpa bir çözüm aklıma geldi. Arabanın koltuk başlıklarını, içinde bilgisayar hoparlörlerinden bozma gömme hoparlörleri olan başlıklarla değiştirin, kıyak olur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.