Şimdi Ara

arabada çalmayan track cd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendim evde cd yapıyorum track formatında.arabada çalmıyor.
    cd ciye çektiriyorum çalıyor cd ci de bana nasıl yaptığını söylemiyor.acaba hangi formatta veya hangi programda çeker cd leri

Orijinalden alıntı: Nefirayto

NERO ile sorunsuz şekilde oluyordu, şu videoyu izlemeni öneririm:https://www.youtube.com/watch?v=tehHN1dT-N8

bende nero ile yapıyorum ama arabada cd çalarda çalmıyor.fakat cd ci ne yapıyorsa nasıl format kullanıyorsa çalıyor.sevap için tşk.

Orijinalden alıntı: duyguluboy

quote:

Orijinalden alıntı: Nefirayto

NERO ile sorunsuz şekilde oluyordu, şu videoyu izlemeni öneririm:https://www.youtube.com/watch?v=tehHN1dT-N8

bende nero ile yapıyorum ama arabada cd çalarda çalmıyor.fakat cd ci ne yapıyorsa nasıl format kullanıyorsa çalıyor.sevap için tşk.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam, elindeki müzikleri NERO nun CD ye çekmeden önce convert etmesi gerekli, yani cd ye çek dediğinde bu işlem başlamadan önce 5-6 dk bir convert işlemi yapması ve ardından yazmaya başlaması lazım. Malum elindeki müzikler büyük ihtimal mp3 olmalı bunları direk yazdırırsan zaten track destekli cd çalar görmeyecektir. Nero nun dediğim gibi yazmaya başlamadan önce bir convert işlemi yapması lazım, olmadı elindeki nero versiyonunu değiştirmeni de önerebilirim, farklı bir vbersiyona sahip NERO kurabilirsin.

• CD takınca windowsda müzik cdsi yap diye seçenek çıkıyordu, o çalışıyor bizim arabada.

Windows'un cd yazma özelliği ile track cd yazabilirsiniz, ses/medya cd'si yaz şeklinde bir seçenek olması gerek, boş cd'yi takıp aç diyip mp3'leri içeri sürükleyip devam ettiğinizde seçenekler çıkmalı.

Veya diğer arkadaşların söylediği gibi nero programıyla yazabilirsiniz, ses kalıbı cd'si yaz menüsünden track cd oluşturulabilir.

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ek bir program kullanmaya gerek yok.

Windows'un cd yazma özelliği ile track cd yazabilirsiniz, ses/medya cd'si yaz şeklinde bir seçenek olması gerek, boş cd'yi takıp aç diyip mp3'leri içeri sürükleyip devam ettiğinizde seçenekler çıkmalı.

Veya diğer arkadaşların söylediği gibi nero programıyla yazabilirsiniz, ses kalıbı cd'si yaz menüsünden track cd oluşturulabilir.

bunu biliyorum ama kesinlikle olmuyor.daha sonra neroya başvurdum
    Ford Focus cd çalar sorunu .
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nero ve benzeri programla yazacaksınız. Dikkat edeceğiniz püf noktası cd yazma hızı. 1*,2* gibi hızları seçin. Hızlı yazarsanız araba teypleri okumaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Yazma hızını düşür. Yavaş yazdır. Cd kalıte önemli seçiçi olanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.