Şimdi Ara

arabada boya kalkmasi var ne yapicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

once sag camurlukta iki yerde boya cikmasi harita gibi bolum olustu

bugun baktim en ust tavanda iki yerdede olusmus avuc kadar yerlerde soyulmalar olmus nedir o ve cozumu nedir

arac gri renk

tavan en ön kısım,ön cama yakın olan yer...

tavan en arka kısım arka cama yakın yer...

ön tamponda üst orta kısım ızgara olan yer...

sag camurluk ust kısım...

sag camurluk alt kısım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 12 Haziran 2018; 8:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss' var mı bi bakalım bi de araç fiesta mı

• Benim aracımda da başladı kaputta güneş yanığı tarzında bir kaç yerde bir çözümü yokmuş zaten tavan falan komple yanık boya ustası akışına bırak “ güneş yanığından komple boyalı kervanına sende katılacaksın çok yakında” dedi

sımdıkı grı renk 15 yasında ve 3 sene once bır eleman makınayla pasta cıla atmıstı,yedırmıstı acaba ondanmı oluyor anlamadım.

Orijinalden alıntı: defiant82

Ss' var mı bi bakalım bi de araç fiesta mı
    palio

boya dısında..pasta cıla..boya koruma vsvs ıse yaramazmı.komple boya ıyı degıl bıde 2 bın 3 bın ısterler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyayı kendım alırım ucuza gelır.adam bolgesel boyasada kımısı ıyı ıscılık yapmıyor yada ıyı yapsada o bolgesel boyadan sonra dıger yerlerde olursa ıyı olmaz parcayı komple boyamak ıyı olur galıba
    Daha Fazla Göster
  • boyacıya gıttım dedıkı her sene pasta cıla boya koruma attırsaydın onlenmıs olurdu ama bır kez basladımı onun ustu kapanmaz pasta cıla boyu koruma cok ıse yaramaz o yanık devam eder dedı bu yuzden komple parca boyası gerekır.avuc kadar yer boyanırsa yama gıbı olur dedı.
    gölgede tut ılerlemesın dedı
  • boya kalkması değil bu vernik yanığı. bakımsızlıktan, arabaya eşşek niyetine binilmesinden, 3 ayda bir araç yıkamaktan dolayı oluyor. hiç birşey yapmayıp sadece 6 ayda bir wax atılsaydı boyası çiçek gibi olurdu.
  • Durum vahim kurtarılamaz vernik atığı bu.Zamanla tüm vernik kalkacak ardından boya uçup gidip gidecek.Sacın üstündeki astar kalacak.2 3 senede komple astara iner sonra boyatırsın komple başka çaresi yok

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.