Şimdi Ara

Araba yıl sonu mu yılbaşı mı alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracı daha almadan satmayı düşündüğümüz için böyle ikilemlerde kalıyoruz. Araç sana ne zaman lazım ise o zaman alman daha iyi. Yıl sonunu, yıl başını vs. düşünürsen zaten sıfır araç almak da çok mantıklı olmayacaktır. 1-2 yaşında düşük km'li ikinci el al daha karlı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucamotion

Yani passat karar verdiysem, hemen bayiileri arayıp uygun olandan almamı mı yoksa yıl sonu kampanya beklememi mi tavsiye edersin hocam?

onun için birşey diyemem. mesela döviz fırlama ihtimali var şu an. benim alımım aralık ayına denk gelmişti ve iyi bir indirim vardı (net fiyattan %9). ocak ayında bu indirim olmayacaktı ve bu yüzden 2016 araç almamayı göze almıştım ben. muhtemelen paranı aralık ayına kadar dövizde tutarsan karlı olursun. ama kimse kesin birşey söyleyemez. bir de şu an ne indirim yapıyorlar passat'ta o da önemli. %7 yapıyorlarsa mesela ben beklemezdim.
  • bu kurdan bu zamlardan sonra araç alınmaz
    ALAbilene helal olsun denir ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

bu kurdan bu zamlardan sonra araç alınmaz
    ALAbilene helal olsun denir ancak

bu olay bütün markalar için de geçerli olur mu yoksa sadece vw grubu için mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rizeli_46 R kullanıcısına yanıt
    kardeş geçerli olan şey benim düşüncem
    ben olsam almazdım
    nerdeyse ev fiyatına araç satacaklar
    ha alabiliyorsan al
    çünkü saçma bir biçimde sürekli fiyat artıyor,
    fiyat arttıkça satışlar da artıyor
    kur zıpladı iyice
    alabiliyorsan şimdi al
    aralığa kadar mutlaka zam gelir
  • 2 - 3 güne kadar kur farkı fiyatlara yansıyacakmış, bilginize
  • Hayırlı vergiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 4 yıldır sıfır piyasasını iyi takip ederim benim tavsiyem cepte paranın olduğu dönem almak
    Tabi kasa değiştirecek araçlara dikkat edilmesi lazım (Mesela F30,BMW bu arabanın 2.0 dizelini normal zamanda 1.5 benzinliyi sattığı fiyattan verdi)
    Onun haricinde yeni çıkmış,çıkalı 1 2 yıl olmuş araçlarda kampanya pek olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.