Şimdi Ara

Araba Yıkamacı Arka Koltuğu Sigara ile Yakmış!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün arabamı detaylı temizliğe bıraktım fakat yıkatan adam arabayı yıkarken arka koltuğu silerken ağzındaki sigara ile koltuğu yakmış. Koltukta bir adet delik var şu an. Sünger gözüküyor. Arabam Polo Classic. Adamı öldürüyordum zaten görseydiniz. Parasını bile vermedim.
    Bunun tamiri varmıdır acaba. Adam abi ben yaparım falan dedi 5 milyona yaprlar dedi ama o adama güvenemem artık. Ankarada döşemeciler bu işi yapabilirlermi. Çok belli olurmu. Daha önce hiç aramızda yaptıran oldumu. Yardımcı olan arkadaşlar kaça yaptırdıklarınıda yazabilirlermi acaba. Teşekkürler....

• Detayli Iste ya Adam allahtan araci yakmamis direk temizlik olurdu

Gecmis olsun.
  • Geçmiş olsun, bi WV servisine uğra derim..
  • ben o adamı öldürürüm ulan gözümüzden sakınıyoz arabayı adamlar sigarayla araba temizlemeye giriyolar

neyse geçmiş olsun

ama sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum
  • geçende bizim arabayıda temizlemecinin oğlu kaçırıp test sürüşü yapmış peder duyunca baba oğul ağızlarına mıçtı bıraktı.
  • Benim arabamıda yıkarken, sürücü kapısını çizmiş, alt alta 5 çizik

Hemen oracıkta aldım cocuğu goturdum servise, yaptırdı. Gerçi para alınmadı ama bir paket sigarasını aldım
  • Direk mikecektim de adamı arkadaş zor sakinleştirdi. Bİde üstüne üstlük diyorki abi ben bunu 5 milyona yaparım direk şerefsiz , Gidecek iğrenç bi yerde yaptıracak sonra bide onla uğraş. Bunun gibi hayvanlar ankaranın göbeğinde iş buluyorlar ya içim ona gidiyor .biz böyle hata yapsak bizi direk kovarlar yaw işten
    Esas bir nokta varki beni bir daha sinirlendiren arabanın küllüğün bi açtım içinde izmarit. Or..u ço..ğu adam hiç içinde sigara içmediğim arabada birde sigara içmiş yaaaaa..... Zaten direk suratına sövdüm orada . Esasta patronuna çıkıp konuşacaktımda neyse ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ampül. Araba ve kamyon
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git en kalite/pahalı yerde döşemeyi yaptır olmadı söktür hepsini baştan değiştir..sonuçta arabanın döşemesinin orjinalligi gitti..yaptırdıgın yerden faturayı al ve direk o adamı ziyaret et parayı tahsil et...

ben olsam 300e yaptırdıysam 500lük fatura alırdım hiç de çekinmezdim..adam işini yapmayı örensin önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

git en kalite/pahalı yerde döşemeyi yaptır olmadı söktür hepsini baştan değiştir..sonuçta arabanın döşemesinin orjinalligi gitti..yaptırdıgın yerden faturayı al ve direk o adamı ziyaret et parayı tahsil et...

ben olsam 300e yaptırdıysam 500lük fatura alırdım hiç de çekinmezdim..adam işini yapmayı örensin önce

abi öle diosun da
    türkiyede yaşıon sence bunun olma olasılığı war mı ??
    aldın faturayı gittin
    herif dicek ben ödeyemem.. firma patronuna çıkcan o da ben sorumluluk kabul etmem dicek...
    sen orda o yakan adamı dövecen..karakolluk olcan... sonra sinirinle kalcan..

• evet yaşadıgımız yer TR o yüzden bu yolu seciorm zaten..dışarda böle bi olay sanmıorm ki olsun kolay kolay...olsa bile adam direk kendi sölerdi yaptır parasını ben vericem diye olmadı patronu söylerdi aynı şeyi yanında diledikleri özürler de cabası olurdu heralde...burası TR oldugu için tek çözüm yolu bence...adamın karsımda ben ödeyemem deme şansı zaten yok
  • ramazanda geçti çok da güsel küfredilir o adama adam küfretmek koltuktaki yanığı geçirmiyor benm önerim kaliteli bir uswta bulup tamir ettir. sen deligin orda olduğunu bildiğiniçin ne kadar tamir ettirsen iiçine sinmeyecektir ancak inan senden başkası farketmez tamir edildikten sonra
    geçmiş olsun'''!!
    bilinçsiz,sünepe haysiyetsiz oto yıkamacılarına
  • @alper1001

kardeş passat videon çok hit almış baska bir sitede....takip ediyorum yorumları..sen sekmene devam et takma onları istersen cıkarız bi gece yaparız inceden bsyler verirsin ölece cevabını
  • ya nasıl üzüldüm bilemezsiniz vallaha. Ben arabayı hatasız veriyorum şerefsize adam dahada diyorki abi kazalar oluyor falan. Direk mikeceksin........

• kardeş sen dedigimi yap için rahat olsun..baktın cok culsuz maaşına haciz koyarsın..hertürlü alırsın daha dorusu alman lazım..mal senin zarar sende...
  • Kardeş adam pişkin görsen , ben gidip orjinal yere yaptırsam emin ol para vermezler. Kabulde etmezler. Üstüme saldırırlar ayrıca maksimum o adamı işten atarlar. Bende bir şey kanıtlayamamış olurum. Ayrıca adamların teklifi zaten çirkin diyorlarki sen ver koltuğu bize biz yaptıraacaz sanayide 2.5 ytle yapıyorlar varmı böyle birşey ya... Burası Türkiye. Yaptırma olayıda nasıl olacak allttan yamayaı koyacak , ayrıca o işide kendi malı olmadığı için yarım yamalak yapacak ben bu sefer iyice bir uğraşacam. Koltuk iyice ayvayı yiyecek. Benim size tavsiyem arabayı yıkatırken başında durun adamın elinde ağzında sigara falan varsa söndürtün. Ben yandım sizde yanmayın.
    Bu işçi milletinin çoğu hayvan zaten başında durmazsan hiç bir işi yapmazlar , yarım yapalak yapıp kaçmaya çalışırlar. Ben bi sanayiye götüreyimde bakalım döşemeyi değiştirmeden bi çaresi varmıymış.
  • sonucta o yanık olan yer asla eski orj hali gibi olmıcak o kesin...ben en az zararla için de en rahat edicek şekilde yöntem önerdim sana..gerisi sana kalmış..bak laf acılmışken söliyeyim o zaman..geçen gün arabayı yıkamaya götürdüm..2kişi var teki baska aracla ilgilenior..benim araca 1kişi bakıor neyse iç yıkamaya geldi sıra..baktım çocugun ayakkabısı camurlu üstü de pis ve lekeler var..dedim o şekilde girmessin içeri..napcam abi ayakkabıyı mı cıkarcaz dedi...aynen dedim üstüne üzerindeki kazakla eşofmanını da cıkarcaksın...cocuk arabanın içine bi şort bi atletle girdi..isterse girmesin s.ke s.ke sokardım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

@alper1001

kardeş passat videon çok hit almış baska bir sitede....takip ediyorum yorumları..sen sekmene devam et takma onları istersen cıkarız bi gece yaparız inceden bsyler verirsin ölece cevabını

dostum saolasın ya bir ara irtibata geçelim şöle havalar düzelsinde yakınız heralde bir ara kaptan muhabbeti fln yapmıştık senle eyvallah ha ewt ya öbür site burdan daha ince görüşlü çıktı baba insanlar bu kadar duyarlı da ben neden trafikte göremiyorum bunlaı yaa

• Abi bende hiç arabayı bırakmayan bir adamdım arkadaş ben sürekli bırakıyorum sende bırak bişey olmaz falan dedi bi kere bıraktım işte al başına belayı. Pazartesi günü bi patronlarıyla konuşayım bakalım ne diyecekler. Tatsızlık çıkacağından eminim. Bir sorun oldumu toz pembemsi hava bir anda kaybolur malum.
    Önce döşemeciye gideyim sonra oraya uğrarım. Ben zaten adamın bi ebesini s..mediğim kaldı orada görecektin adam tam şerefsiz. 60 milyon para verecektim adama tek kuruşta vermedim zaten başladı orada duygu sömürüsü yapmaya , yok çocuğum var 30 milyonluk malzeme kullandım falan, arabayı tertemiz yapmış ama ebesinide zikmiş o yaktığı yerin malum. Zaten patronu azına edecektir onun niye para almadın diye. Eğer bu işlem 60 ytl den pahalı olursa zaten kendimi tanıyorsam gider orayı birbirine katarım.
  • namusumuza leke sürülmüş yanık düşmüştür

sigarasız arabada sigara içilmiştir

demek neymiş araba bırakılmayacak bu 1

ya tanıdık olacak ya da başında dikileceksin.

anten kıran salaklar da var.. kırmış dingil siyah bantla bantlamış adam farketmemiş eve gidince farketmiş hemen dönmüş geri abi ben yapmadım demiş

çok şerefsizler var

nerelerden alışveriş yapıyoruz dikkat edin...
  • Aklıma gelmişken birşey daha sorayım araba rölantide en az 1 saat çalışsaa ne kadar yakar. Şimdi niye diye soracaksınız o buz gibi havada arabanın motoru sıcacıktıda ondan adam artık içindemi ısındı ne yaptıysa arabanın. Ben 2.5 saat sonra gittim almaya arabayı , gittiğimde bagajı temizliyordu ve kontak açıktı .
    Yaw yine sinirlendim yaw ..... OR..Pu Ç.C.ĞU

KUSURA BAKMAYIN KÜFÜrlER İÇİN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.