Şimdi Ara

Anm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 3:35:34 >

• Hyundai Getz geniş bir araba değildir.2. el düşünürseniz Passat 2004 1.6 tam size göre.
  • hyundai.com.tr
    renault.com.tr
    ayrıca ikinci el olarak geniş bir gruba bakabilirsiniz
    bence bir kaç model bakın ve tartışın daha iyi olur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33150781/mpage_3/key_//tm.htm#33250854

linkteki mesaji okuyun, yerinizde olsam hemen degerlendirirdim.

ayrica 25 bin lira butceyle getz degil, Accent Era dusunun, cok daha ferah ve konforlu bir aractir.

bahsettiginiz olculerle getz'de rahat edemeyibilirsiniz.
  • suzuki swiftlere bakabilirsin biraz pahalı belki bayi bişeyler yapar bide renaulta falan git fırsatları iyice zorla ona göre kararını verirsin
  • Accent Era olabilir ferah, geniş. Dacia Logan olabilir. 31000'e 0 Ford Focus var. Alabiliyorsanız çok daha iyi olur bence.
  • Ama Swift'in bagajı küçüktür uzun yol için bakıyorsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Ucuz araba önerisi
    geçen yıl açıldı
    Araba tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • magane iyi ama çok geniş değil...
  • opel corsa 1.2 versiyonuna bakabilirsiniz
  • chavrolat cruze alabilriisn yenı cıkan modeli gerçektan arac harika bişi chavrolet bölümünden aracın resımlerine bakabilirsiniz
  • öncelikle ikinci el araba arardım..0km getz v.s bir araba alacağıma,bakımlı bilmem kaç bin kmde mazda3 v.s gbi sevebilceğim arabalara bakardım..
  • adam 0 diyor herkes 2. el tavsiye ediyor. o bütçeye en iyisi 0 era alınır.
  • daha mantıklı geldiğinden olabilir mi acaba..biz başta önerimizi yapıyoruz,bizi dinleyip dinlememek arkadaşa kalmış..ki kendisi de son mesajında 2.el de bakmaya başladık diye birşey demiş.Neyse 'gxlbrkt' ikinci el az kullanılmış,çok çok daha zevk alabilceğin arabalar bulabilirsin..bi ara önerilerimi yazarım
    quote:

Orijinalden alıntı: W_R_11r

adam 0 diyor herkes 2. el tavsiye ediyor. o bütçeye en iyisi 0 era alınır.
  • dizel 25.000liraya kadar,50.000i aşmamış,ford focus 1.6 tdci,nissan note 1.5dci,fiat bravo 1.6multi jet var sahibinden.comda.(b sınıfı pek bakmadım,geniş hacimli olsun dediğin için)..dizel seçenekler bence bunlar,ama benzinli dersen,sana direkt mazda3ü öneririm ki 25.000e 50.000i aşmamış daha da çok seçenek bulunursun(ben alamıyorum bari başkası alsın)..tüm bu arabalar da çoğunlukla,senin 0 almak istediğin zaman karşına çıkacak olan seçeneklerden çok daha iyi ve kalitelidirler..Tabi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Arkadaşlar yakın zamanda araba alma planımız vardı ve şimdi almamız gerekiyor 25bin ytl'ye kadar sıfır bir araba düşünüyoruz?

Aklımızdaki modeller

1-Hyundai Getz başkada model yok aslında babam diyor nissan micra ak daha spor falan ama onlarda ya pahalı yada düşük motor vs.

Siz hangi araçları tavsiye edersiniz bizim için klima önemli rahat geniş bir araba olması gerekiyor performans o kadar önemli değil ama yinede bastınmı otobanda vs. 160-179 rahat çıkması lazım. Frenleme iyi olsun rahat bir araba olsun.

Öneriler bekliyorum?

Arkadaşım hangi amaçla araç alıcağından bahsetmemişssin
    Ailece binicekseniz farklı öneri tek bineceksen farklı bir öneri
    Artık bu çağda freni sağlam olsun demen otomotiv üreticilerine hakaret olur
    ama ailece binilecek araç fiat grubu olabilir albea gibi dizelide mükemmel bir araç
    Ticari olucaksa gene o grubdan olur
    ama sen ben tek binicem ara sıra ailece gezicez derseniz hyundaı getz önerim yakıtta cimri sağlam servisi ucuz bir handikapı bagajı yok uzun yol ailece gezmek için port bagaj alman gerekebilir

• güzel araç,en azından getzden bence.hyırlı olsun,Allah kaza bela vermesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.