Bildirim
Araba Taşima nakliyat tavsiye ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kebabistan
Antalya'dan 2012 polo aldim, km yapmadan istanbula getirmek istiyorum, tavsiye edebileceginiz bir firima var mi ?
ordan ucuza kapatıp burda sıfır fiyatının üstünde sıfır km diye satacan dimiii çakaaallll
edit: beyler yardım etmeyin , sonra sahibindende sıfır liste fiyatının üstünde 2. el volkswagen satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 3 Aralık 2012; 14:05:35 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberKnight
quote:
Orijinalden alıntı: kebabistan
Antalya'dan 2012 polo aldim, km yapmadan istanbula getirmek istiyorum, tavsiye edebileceginiz bir firima var mi ?
ordan ucuza kapatıp burda sıfır fiyatının üstünde sıfır km diye satacan dimiii çakaaallll
edit: beyler yardım etmeyin , sonra sahibindende sıfır liste fiyatının üstünde 2. el volkswagen satılıyor
o kadar yolu gitmemek icin istiyorum satacagim falanda yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aziz
-
Kamyon kasasına atıp taşıyanlar da var.
Size tavsiyem araç sevkiyatı yapan firmalarla konuşun. Bir araçlık boşluk olabilir, siz de o boşluğu kiralarsınız._____________________________ -
Bence en mantıklısı atlayıp gidin kendiniz getirin taşıma sırasında bir sıkıntı olursa sonradan keşke demeyin. _____________________________ Citröen C3 1.4HDİ SX 5P
Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- siyah plastik tampon çizik giderme
- 1.5 dci marş basıyor çalışmıyor
- bagaj kapağı ayarı nasıl yapılır
- bodrum ücretsiz yol tarifi
- aks körüğü neden yırtılır
- fiat egea cross 2025 fiyat listesi
- türkiye"de en çok satılan suv araçlar 2025
- fiat panda cross 4x4 fiyatları
- yeni 308
- yeni sportage 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı