Şimdi Ara

Araba sütunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
32.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Araba sütunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaikaZede

Araba sütunları

Önden başlayıp sütunları alfabetik sırayla isimlendirmişler demekki.Ben de şimdi öğrendim.

sedan araçlardaki c noktasından sonraki alan güvenlik açısından + değeri varmıdır peki ? Sedanla Hb aracı karşılaştırma açısından soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Yıllar geçtikçe araç değiştirdim ve değiştirdiğim her araçta bu sütun kalınlığı daha da arttı. Ekstremitelerden söz etmek gerekirse 1998 model ŞAHİN ile 2012 model PASSAT arasında göz kararı herhalde bir 5 kat kalınlık farkı vardır.

Araba sütunları

Heyecana gelip fotoyu bastırmışsın foruma da, kalın diye gösterdiğin o kolonun yarısı boş haberin vardır umarim.

O hacmin yarısını içi boş kolon kaplaması tutuyor. Emniyet kemeri tertibatı var o kapağın içerisinde.

Ayrıca bizzat oturup fotoğrafını bile çekecek durumda olan kolon fetişistlerine de, 2000 sonrası herhangi bir volvo ya bakmalarını öneririm.

Zevkten havale geçirmeniz garantidir.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Yıllar geçtikçe araç değiştirdim ve değiştirdiğim her araçta bu sütun kalınlığı daha da arttı. Ekstremitelerden söz etmek gerekirse 1998 model ŞAHİN ile 2012 model PASSAT arasında göz kararı herhalde bir 5 kat kalınlık farkı vardır.

Araba sütunları

Heyecana gelip fotoyu bastırmışsın foruma da, kalın diye gösterdiğin o kolonun yarısı boş haberin vardır umarim.

O hacmin yarısını içi boş kolon kaplaması tutuyor. Emniyet kemeri tertibatı var o kapağın içerisinde.

Ayrıca bizzat oturup fotoğrafını bile çekecek durumda olan kolon fetişistlerine de, 2000 sonrası herhangi bir volvo ya bakmalarını öneririm.

Zevkten havale geçirmeniz garantidir.

İçinde ben varım

• Arkadaşlar merhaba, yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim.
    B sütunundan darbe almış bir aracın tamirinde nelere dikkat edilmesi gereklidir? Aracı teslim alırken ya da onarılırken nelerine bakmalıyım ya da sormalıyım? Teşekkürler
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.