Şimdi Ara

ARABA SÜRERKEN TEDİRGİN OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac kez araba kullanmisligim vardi bugun ehliyet kursundaki derslerim basladi direkt trafige cikarttilar ilk baslarda cok tedirgin oldum sagdan soldan arabalar gelirken bana carpcaklarmis gibi hissediyorum ve 1 kere stop ettim ve direksiyonu o arabalar bana carpcakmis korkusundan hep sıkı sıkı tuttum ve yolda arabayi duz suremedim bi turlu araba surmek ne zor ismis Gittikce alisicak miyim yoksa trafik fobim mi var anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zamanla her sey duzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexce01

zamanla her sey duzelir.

Insallah hocam

• Kardeş 2 yildir şoförüm izmirin den adana trafiğine, uzun şehirlerarası yolculuklar yaptım. Hala her direksiyona oturdugumda acaba nu sefer kaza yapacak miyim diye soruyorum kendime.

• O degilide ilk driftimi yaptigim zaman altima yapiyordum. Olsek bir turlu olmesek bir turlu cunku araba yaklasik 120K degerindeydi.

• Sürücü kursları kolay olsun diye dizel araçta kurs verirler bir dizel aracı nasıl stop edebildin

Tabi bu sözüm cesaretini kırmasın bende ehliyete hazırlanıyorum trafiğe çıktıkça alışırsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Birkac kez araba kullanmisligim vardi bugun ehliyet kursundaki derslerim basladi direkt trafige cikarttilar ilk baslarda cok tedirgin oldum sagdan soldan arabalar gelirken bana carpcaklarmis gibi hissediyorum ve 1 kere stop ettim ve direksiyonu o arabalar bana carpcakmis korkusundan hep sıkı sıkı tuttum ve yolda arabayi duz suremedim bi turlu araba surmek ne zor ismis Gittikce alisicak miyim yoksa trafik fobim mi var anlamadim

Trafik fobin falan yok zamanla alışacaksın gayet olağan bir durum tedirgin olman gidiş geliş yollarda karşıdan gelen araçla çarpışacağını da düşünebilirsin,korkma çarpışmıyorsun ve zamanla geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Birkac kez araba kullanmisligim vardi bugun ehliyet kursundaki derslerim basladi direkt trafige cikarttilar ilk baslarda cok tedirgin oldum sagdan soldan arabalar gelirken bana carpcaklarmis gibi hissediyorum ve 1 kere stop ettim ve direksiyonu o arabalar bana carpcakmis korkusundan hep sıkı sıkı tuttum ve yolda arabayi duz suremedim bi turlu araba surmek ne zor ismis Gittikce alisicak miyim yoksa trafik fobim mi var anlamadim

Trafik fobin falan yok zamanla alışacaksın gayet olağan bir durum tedirgin olman gidiş geliş yollarda karşıdan gelen araçla çarpışacağını da düşünebilirsin,korkma çarpışmıyorsun ve zamanla geçiyor.

çarpışmayacağını nereden biliyorsun

• Dostum araba sürmek kolay iş ama biraz cesaret ve pratik gerektiriyor. 3 yıldır kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki Türkiye'de araba sürmek diğer avrupa ülkelerine göre daha zor. Önüne dolmuş mu kıracak, arkadaki adam makas mı atacak diye her an tetikte olmak zorundasın.

Araba kullanmayı öğrenirken önemli olan direksiyon hakimiyetidir. Arabayı stop ettirmen çok önemli değil zamanla alışırsın.

Asıl heyecan yanında kimse olmadan ilk trafiğe çıktığında başlayacak. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.