Şimdi Ara

Araba siboplu bisiklet şambiyeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşımdayım yaz tatili geldi bir bisikletçi de çalışmaya başladım dükkanda hem profesyonel bisiklet satıyoruz hem de tamir işleri yapıyoruz neyse başlayalı 1 hafta oldu bugün her gün olduğu gibi tekerleğine hava bastırmak için birisi geldi baktım sibop değişik kısa bişey araba sibop deniliyormuş usta bi aparat verdi siboba taktık sonra komprosörün hortumunu aparata geçirdim bastım havayı iki tekerede sonra parayı falan aldım yolladım adamı sonra birden aklıma geldi ustanın verdiği araba sibop aparatını bisikletin sibobunda takılı unutmuştum adam çoktan gitmişti yapım gereği yalan söyleyemem gittim dedim bisikletin üzerinde unuttum diye oda tabi daha 1hafta olmuş alışma süreci ama hiç bir yerde bulunmayan bi aparatmış o yüzden biraz surat yaptı çok mahçup oldum işten eve daha yeni geldim sizlerden yardım bekliyorum bu aparatı salı gününe kadar bulmam lazım yarın tatil günü dükkan bostancıda evim uzak bizim buralarda bisikletçide yok bulabileceğim bir yer biliyormusunuz lütfen yardım edin adama çok mahçup oldum

• hangi şehirdesin diye soracaktım ama istanbul anladığım kadarıyla. çok bilmiyorum istanbulu ama karaköy eminönü tarafında bulursun dite düşünüyorum. ayrıca çokta öyle zor bulunan bir aparat değildir o benim bildiğim 1 ila 5 lira arası bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

hangi şehirdesin diye soracaktım ama istanbul anladığım kadarıyla. çok bilmiyorum istanbulu ama karaköy eminönü tarafında bulursun dite düşünüyorum. ayrıca çokta öyle zor bulunan bir aparat değildir o benim bildiğim 1 ila 5 lira arası bir alet.

Usta da parasında değilim bulunsa neyse yok dedi bende panik yaptım bulmam lazım ondan acilen
  • Ayak yapıyor ya bulunması zor falan millet onu kendi bile yapıyor
  • usta dalga geçmiş heralde heryerde olur o alet benim evde bile 2 tane var
  • ayakmı yaptı bilmiyorum ya bulabileceğim bir yer söyleyin ozaman çünkü surat yaptı senelerdir bendeydi falan dedi heralde onun zamanında bulunmuyodu ama bana bulabileceğim bir yer söyleyin yada adı nedir araba sibobumu
  • ustadan büyük sazan.avi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet Amortisörü Açma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

usta dalga geçmiş heralde heryerde olur o alet benim evde bile 2 tane var

hocam istanbuldaysan yarın bulaşalım bi ara ya da nerden aldığını söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

usta dalga geçmiş heralde heryerde olur o alet benim evde bile 2 tane var

hocam istanbuldaysan yarın bulaşalım bi ara ya da nerden aldığını söylermisin

istanbul değil hocam ben bisikletçiden almışdım 8 sene falan oldu 500.000 lira idi
  • Ustana sorsaydın nereden bulabilirim diye. Ayrıca araba siboplu değil ince sibopludur o dediğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Ustana sorsaydın nereden bulabilirim diye. Ayrıca araba siboplu değil ince sibopludur o dediğin.

hocam inceleri biliyorum onlardan değil bildiğin sibobun kısası kalın normal bildiğin kapağı olan bisiklet sibobu

Edit: Ustaya sordum senelerdir bende zor bulmuştum hayatta bulamassın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barKokhba -- 17 Haziran 2012; 22:03:46 >
  •  Araba siboplu bisiklet şambiyeri

kardeş siboplar iki çeşittir. Presta ve Schrader sibop. Kalın olana araba sibobu ince olana da iğne sibop falan denir halk arasında. Sen ince sibobu kalına çeviren bi alet takmışsın sonra onu da çıkarmayı unutmuşsun.

Sana lazım olan şey aşağıdaki gibi

Bu linkte satın alabileceğin yer var
    http://www.aktifpedal.com/presta-valve-adaptor

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

/>

kardeş siboplar iki çeşittir. Presta ve Schrader sibop. Kalın olana araba sibobu ince olana da iğne sibop falan denir halk arasında. Sen ince sibobu kalına çeviren bi alet takmışsın sonra onu da çıkarmayı unutmuşsun.

Sana lazım olan şey aşağıdaki gibi

Bu linkte satın alabileceğin yer var
    http://www.aktifpedal.com/presta-valve-adaptor

mutlu son

• mutlu son falan değil beyler bisikletin orjinal sibobu ince değil diyorum kalındı yalnızca kısaydı komprosörün hortumu takılmadığı içinde ustanın verdiği aparatı taktım siboba ondan sonra bastım havayı
  •  Araba siboplu bisiklet şambiyeri orjinali böyle kısa ve kalındı normalde bunun uzunu oluyo takıyodum komprosörün hortumunu çıkmıyodu ama kısa olduğu için hava kaçıyodu şişmiyodu usta o aparattan verdi taktım bu kısa siboba uzun oldu ve bastım beyler yardııım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.