Şimdi Ara

Araba ses sistemi için anfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1800w 420rms Sony'nin Subwooferlarından almayı düşünüyorum. Ama ona uygun anfi ne almam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• bütçe nedir? 1000.1 yada 1250.1 civarı bütçenize uyan mono amfiler yeterli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 2 Ocak 2024; 11:48:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Valla bir tane aldım bugün ama ne kadar yeterli olacak bilmiyorum. Mobass MB 90.4 aldım. Tanıdık bir tesisatçıya sordum iyi olur al dedi. Pioneer champion seri 400 rms bir subwoofer aldım bir de. Bakalım asıl tesisat döşeyecek adam ne diyecek aldık ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk.Omer F kullanıcısına yanıt
    köprülü bağladığında 4ohm 300rms civarı verir amfi. subwoofer tek bobinmi çift bobinmi. eğer çift bobin ise 2ohm bağlarsan daha şiddetli çalar. günlük kullanım için araç içi tatmin edecek seviyede yeterli bir amfi. kalan 2 kanalada component bağla ön kapıları falan daha dengeli olur.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt

Valla taktırdım şuan dediğiniz gibi günlük kullanımda memnunum gayet. Sadece ses konusunda biraz eksik kaldı midrange almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda şuan bütçemi aştım zaten yeterince. Teşekkür ediyorum yorumların için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk.Omer F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, bişey değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta ses sistemi önerisi ?
    9 yıl önce açıldı
    Ev için ses sistemi önerisi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.