Şimdi Ara

Araba Seçimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model (Bir önceki kasa) VW Jetta 1.4 Tsi Exclusive (122Hp) Düz Vites jetta sahibiyim. Aracımı satıp bir dizel almak istiyorum. Aklımdaki bazı araçlar şunlar;

1- Jetta 1.6 TDi Comfortline Tript. : 70.400 TL
    2- Kia Pro Cee'd GT 1,6 (204 Hp) : 69.000 TL
    3- Hyundai i30 1.6 CRDi ELITE OTM : 64.200 TL

Alacağım araca en az 4 yıl bineceğim için ikinci el değerini falan dert etmiyorum.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Alternatif önerileriniz varsa o da olur. Ancak mümkünse C segmentinden olsun.

Saygılar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Merhaba arkadaşlar...

2011 model (Bir önceki kasa) VW Jetta 1.4 Tsi Exclusive (122Hp) Düz Vites jetta sahibiyim. Aracımı satıp bir dizel almak istiyorum. Aklımdaki bazı araçlar şunlar;

1- Jetta 1.6 TDi Comfortline Tript. : 70.400 TL
    2- Kia Pro Cee'd GT 1,6 (204 Hp) : 69.000 TL
    3- Hyundai i30 1.6 CRDi ELITE OTM : 64.200 TL

Alacağım araca en az 4 yıl bineceğim için ikinci el değerini falan dert etmiyorum.

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Alternatif önerileriniz varsa o da olur. Ancak mümkünse C segmentinden olsun.

Saygılar. :)

Hacam pro ceed gt benzinli turbolu bir arac.. 204 hp.. Sizin ceed premium bakmaniz gerekiyor.. 66.900 liste fiyati.. Ama 60-62 arasi birakirlar.. Ben gecen kasim 59.000 a almistim.. Fakat hyundai ve kia oyomatikler neredeyse benzinlinin tupe cevrilmis hali gibi yakiyor.. Sert kullanimda 30-35 kurus arasi yakarsiniz😁.. Yakit onemli ise elite manuel bakin derim.. Ama illa otm olacaksa bisey diyemem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.