Şimdi Ara

Araba pazarlarındaki ilginç enstantaneler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

sen onları geç,rami pazarına gel orda görürsün cümbüşü,
    14bine kartal satan, 90 model doğan 42binkm de yazan,

8bine toros satan,daha çok var böle,
    bi de girişteki lokanta sahiblerinin(çete demek daha doğru) seyyar esnafı dövmesi var

8 bine toros bizim buralara göre ucuz.Çünkü ancak o araba buralara dayanabliyor.Eşşeğe biner gibi biniyorlar.Buradaki fiyatları 10-12 arasını bulabiliyor.

Orijinalden alıntı: daturkishulan

estantane ne allahini seversen yeni mi girdi turkceye?

www.tdk.gov.tr

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

www.tdk.gov.tr

enstantane doğrusu bu bence sen bak bir tdk'ya.

Orijinalden alıntı: Joseph S.

quote:

quote:

www.tdk.gov.tr

topic sahibi yazım kılavuzuna enstantane ne yeni mi girdi türkçe'ye diyende sözlüğe baksın

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• bi keresinde enişte ile gittim pazara araba satacaz adamın biri geldi arabayı bi inceledi bi inceledi bi pazarlık kaldı dedim sattık heralde arabayı donra ne dese beğenirsiniz " aynısından bende de var getirdim pazara ne kadar yazsam acaba" ölür müsün öldürür müsün...
    Nikon D90 | 18-105 VR | 50 mm 1.8d nikkor | Metz 36-5 TTL | Digipod-A-2541NP + PH-223 3-Way Head | Samsung Galaxy Note 2 | Samsung Galaxy S wifi 5.0 | Sony Vaio FZ21M | LG x130 | 2011 Peugeot 308 1.6 HDİ Comfort Pack | Güncel Blog | Chevrolet Club Türkiye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

quote:

quote:

www.tdk.gov.tr

topic sahibi yazım kılavuzuna enstantane ne yeni mi girdi türkçe'ye diyende sözlüğe baksın

hızlı yazayım diye bi harfi kaçırmışım. allasen gelmeyin üstüme, biliyorum enstantane olduğunu

edit: topic düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Ramirez -- 28 Temmuz 2011; 15:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokeri06

bi keresinde enişte ile gittim pazara araba satacaz adamın biri geldi arabayı bi inceledi bi inceledi bi pazarlık kaldı dedim sattık heralde arabayı donra ne dese beğenirsiniz " aynısından bende de var getirdim pazara ne kadar yazsam acaba" ölür müsün öldürür müsün...

süper ya :)))

bi keresinde enişte ile gittim pazara araba satacaz adamın biri geldi arabayı bi inceledi bi inceledi bi pazarlık kaldı dedim sattık heralde arabayı donra ne dese beğenirsiniz " aynısından bende de var getirdim pazara ne kadar yazsam acaba" ölür müsün öldürür müsün...

Vur kafasına ölsün.......
    Nikon D90 | 18-105 VR | 50 mm 1.8d nikkor | Metz 36-5 TTL | Digipod-A-2541NP + PH-223 3-Way Head | Samsung Galaxy Note 2 | Samsung Galaxy S wifi 5.0 | Sony Vaio FZ21M | LG x130 | 2011 Peugeot 308 1.6 HDİ Comfort Pack | Güncel Blog | Chevrolet Club Türkiye
  • Hadi internette ilan vermek bedava da, pazara araba cekmek icin ucret almiyorlar mi ki

Orijinalden alıntı: catalyst

Hadi internette ilan vermek bedava da, pazara araba cekmek icin ucret almiyorlar mi ki

İzmir akıncılar da araba pazarı kurulur. Önceden arazi vardı alıyorlardı şimdi yol kenarlarına çekiyorlar aynı çevrede oraya para verilmiyor mesela

Bunda ne var ki adam piyasasını öğrenmek istemiş

Orijinalden alıntı: Fetih

Piyasasını öğrenecek olan alacaklı gibi aracı incelemez,araç sahibinden direkt fiyatını yada piyasasından bilgi alır.

Ne alakası var tabiki incelersin,aracının muadili mi değil mi bakarsın,muadiliyse yakın fiyat koyarsın,her şeye de laf atmayın....

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Piyasasını öğrenecek olan alacaklı gibi aracı incelemez,araç sahibinden direkt fiyatını yada piyasasından bilgi alır.

Ne alakası var tabiki incelersin,aracının muadili mi değil mi bakarsın,muadiliyse yakın fiyat koyarsın,her şeye de laf atmayın....

hocam bahsi geçen vatandaş gelse en baştan bende de aynından var ne yazayım dese direk dersin. alacakmış gibi gelip inceleyip kapısını çerçevesini çat çut kapatıp incelerse ve sonunda pazarlık aşamasına geldik derken bende de aynından var demesi....
  • Uzatmaya gerek yok ama kendisinde aynısından olduğunu anlaması için incelemesi gerek değil mi.Neyse canım iyi akşamlar boşver gitsin
  • Genelde galericilerin müşteri gibi getirdikleri tipler var. Siz bir araba bakıyorsunuz. Fiyatta anlaşamayıp ben biraz dolaşıyım diyip ayrılırken hemen o arabanın yanında bitiyorlar. Önce arabayı övüyorlar araba sahibine. Alıcı hiç arabayı över mi. Sonra da pazarlık etme ayağına yatıyorlar. Tabi anlaşma sağlanamıyor güya. Az önceki saf vatandaş ta bu araba neymiş böyle yaa. Fazla pazarlığa girmiyim. Kaçırmıyım arabayı diyip kapılıyor.

Orijinalden alıntı: topaz42

Genelde galericilerin müşteri gibi getirdikleri tipler var. Siz bir araba bakıyorsunuz. Fiyatta anlaşamayıp ben biraz dolaşıyım diyip ayrılırken hemen o arabanın yanında bitiyorlar. Önce arabayı övüyorlar araba sahibine. Alıcı hiç arabayı över mi. Sonra da pazarlık etme ayağına yatıyorlar. Tabi anlaşma sağlanamıyor güya. Az önceki saf vatandaş ta bu araba neymiş böyle yaa. Fazla pazarlığa girmiyim. Kaçırmıyım arabayı diyip kapılıyor.

Cidden buna kanan var mıdır merak ettim şimdi

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Belki bir alana bir bedavadır.

hayır millette var hastalık hele şahine doğana 10+ milyar verenler öldürüyor beni ya onun yerine git alaşım paneller al kaynakla birde çim biçme makinası motoru olsun sana şayin

bu nasıl bi egodur arkadaş sizin araba ney platin panerller + döver biçer motorumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Genelde galericilerin müşteri gibi getirdikleri tipler var. Siz bir araba bakıyorsunuz. Fiyatta anlaşamayıp ben biraz dolaşıyım diyip ayrılırken hemen o arabanın yanında bitiyorlar. Önce arabayı övüyorlar araba sahibine. Alıcı hiç arabayı över mi. Sonra da pazarlık etme ayağına yatıyorlar. Tabi anlaşma sağlanamıyor güya. Az önceki saf vatandaş ta bu araba neymiş böyle yaa. Fazla pazarlığa girmiyim. Kaçırmıyım arabayı diyip kapılıyor.

Cidden buna kanan var mıdır merak ettim şimdi

sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.