Şimdi Ara

ARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. TNT ULTRA ÇOK AMAÇLI BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ özellikle arabası olan ve arabasına değer verenler için vazgeçilmez bir ürün. Sadece araba değil, evde, ofiste ve aklınıza gelebilecek her alanda güvenle kullanabileceğiniz, zararlı kimyasal içermeyen bir ürün. Bu ürünle özellikle aracınızın tavanını, döşemelerini, jantlarını, motorunu ve farda oluşan güneş sararmasını zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Ürün videosunu özellikle izlemenizi tavsiye ederim.









    Ürün yerli üretim olup %100 para iade garantilidir. Ben bu ürünün Ankara ana bayisiyim ve bu ürünü pazarlamak isteyen arkadaşlar olursa onlara da bayilik verebilirim.

    Ürünümüzün litre fiyatı Türkiye'nin heryerine kargo dahil 29.99TL'dir. Ürünü satın almak için aşağıdaki linki ziyaret etmeniz yeterlidir. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-temizlik-malzemeleri-tnt-ultra-cok-amacli-bitkisel-super-temizlik-urunu-ucretsz-kargo-620647819/detay/

    ARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜARABA MOTORU, DÖŞEMESİ, TAVANI, JANTI, FARI İÇİN SÜPER BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.