Şimdi Ara

Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KNTLG

Little Trees Vanilya efsanedir.
    Ama yazın kullanmayın kokusu çabuk kurur. Bu zamanlarda sorunsuz uzun süreler kullanılır...
    Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir?
    1 Tane alıcaz artık cok merak ettım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Alıntıları Göster
    Pişman olmazsınız , mutlaka deneyin.
    Bu arada paketi komple yırtıp açmayın , kademeli olarak açmalısınız yoksa koku çok yoğun geliyor.
  • Her hafta aynı yerden 150 liralık benzin alırken, Amerika bayraklı çam şeklinde koku da alıyorum 7,5 liraya. 4-5 gün bazında etkisi devam ediyor. Bu arada sarı olanlar da vanilyalı fakat etkisi uzun değil. Amerika burada da oyun oynamış en etkilisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Araba kokuları sagliga zararlıdır çoğunun içinde kanserojen maddeler bulunur kullanmayın gençler
    tam ben de bunu diyecektim. içeriyi havalandırıverin. bu kokular cidden kanserojen. hersey kanserojen deyip de bosvermeyin, ne kadar az maruz kalınırsa o kadar iyi. çevremde kaç tane kanser hastası var. çoğu eminim hastalığın kendilerini bulacağını hiç akıllarına getirmemiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chakra 2 ay götürüyo 25tl aynaya asılıyo cam şişede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Ekim 2018; 19:48:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret.. Paspasın altına tütün kolonyasında bekletilmiş vanilya çubuğu koyuncular gelmemiş hala.

• Bargello vanilya ve tarcin guzel hos bir araba kokusu ama odamda kullaniyorum arabada hic kullanmadim araba kokusu oldugu ve cok guzel koktugu icin onerdim Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir?
    Selametle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bebek varsa sakın evde kendiniz yapın.

Zeytin kolonyası+sekerli vanilin +tarçın

Mis.

Tutun kolonyasıda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Alıntıları Göster
    otomobil için en güzel koku yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bunu sürekli olarak birde strawberry var onu merak ediyorum
  • En son Little Trees Black Ice olandan aldım. Beğenmedim açıkçası, araba traş kolonyası sürmüşüm gibi kokuyor. En iyisi kendimiz yapmak aslında.

Hocam herhangi bir işlem yapmak da gerekmiyor mu?
    @hoksi
  • Würth sprey koku alıyorum. Her çeşidi güzel. Oto parfüm şişesine dolduruyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir?

kavun mango.. glade büyük oda kokusu fakat arabada kullanılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 4 Kasım 2018; 9:54:17 >
  • Bırakın arabanız araba gibi koksun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

En son Little Trees Black Ice olandan aldım. Beğenmedim açıkçası, araba traş kolonyası sürmüşüm gibi kokuyor. En iyisi kendimiz yapmak aslında.

Hocam herhangi bir işlem yapmak da gerekmiyor mu?
    @hoksi
    hayır hocam zevkinize göre oranları ayarlayın şekerli vanilin ya da vanilya çubuğu zeytin kolonyasına çok yakışıyor tarçını da ekledinmi tamamdır.başka kapaklı bir kapta iyice çalkalayıp karıştırın bir kaç gün beklesin tarçın ve vanilin kokusu iyice çıksın daha sonra tül ile süzün sprey kutusuna yoksa kalan tortu spreyin ucunu tıkıyor süzmeden püskürtmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.