Bildirim
Araba Kokusu İçin Önerileriniz nelerdir? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Pişman olmazsınız , mutlaka deneyin.quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
1 Tane alıcaz artık cok merak ettım.
Alıntıları Göster
Bu arada paketi komple yırtıp açmayın , kademeli olarak açmalısınız yoksa koku çok yoğun geliyor. -
Her hafta aynı yerden 150 liralık benzin alırken, Amerika bayraklı çam şeklinde koku da alıyorum 7,5 liraya. 4-5 gün bazında etkisi devam ediyor. Bu arada sarı olanlar da vanilyalı fakat etkisi uzun değil. Amerika burada da oyun oynamış en etkilisi bu -
tam ben de bunu diyecektim. içeriyi havalandırıverin. bu kokular cidden kanserojen. hersey kanserojen deyip de bosvermeyin, ne kadar az maruz kalınırsa o kadar iyi. çevremde kaç tane kanser hastası var. çoğu eminim hastalığın kendilerini bulacağını hiç akıllarına getirmemiştir.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Araba kokuları sagliga zararlıdır çoğunun içinde kanserojen maddeler bulunur kullanmayın gençler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chakra 2 ay götürüyo 25tl aynaya asılıyo cam şişede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Ekim 2018; 19:48:21 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret.. Paspasın altına tütün kolonyasında bekletilmiş vanilya çubuğu koyuncular gelmemiş hala.
-
Bebek varsa sakın evde kendiniz yapın.
Zeytin kolonyası+sekerli vanilin +tarçın
Mis.
Tutun kolonyasıda olur
otomobil için en güzel koku yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bunu sürekli olarak birde strawberry var onu merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: Zeen
1 Tane alıcaz artık cok merak ettım.
Alıntıları Göster -
En son Little Trees Black Ice olandan aldım. Beğenmedim açıkçası, araba traş kolonyası sürmüşüm gibi kokuyor. En iyisi kendimiz yapmak aslında.
Hocam herhangi bir işlem yapmak da gerekmiyor mu?
@hoksi -
Würth sprey koku alıyorum. Her çeşidi güzel. Oto parfüm şişesine dolduruyorum. www.hepsiburada.com
Würth Sprey Koku Forest/Orman Serinliği 170 ml. Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/wurth-sprey-koku-forestorman-serinligi-170-ml-made-in-germany-15139302-p-OTEV15139302?magaza=Hepsiburada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Bırakın arabanız araba gibi koksun.. -
hayır hocam zevkinize göre oranları ayarlayın şekerli vanilin ya da vanilya çubuğu zeytin kolonyasına çok yakışıyor tarçını da ekledinmi tamamdır.başka kapaklı bir kapta iyice çalkalayıp karıştırın bir kaç gün beklesin tarçın ve vanilin kokusu iyice çıksın daha sonra tül ile süzün sprey kutusuna yoksa kalan tortu spreyin ucunu tıkıyor süzmeden püskürtmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
En son Little Trees Black Ice olandan aldım. Beğenmedim açıkçası, araba traş kolonyası sürmüşüm gibi kokuyor. En iyisi kendimiz yapmak aslında.
Hocam herhangi bir işlem yapmak da gerekmiyor mu?
@hoksi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X