< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
250 binlik araba da goturuyor 50 binlik araba da demissin, o zaman 15 binlik araba da goturuyor, hatta 5 binlik motor da goturuyor, 500 liralik bisiklet de goturuyor, 5 liralik akbil de. Hatta gozunu kapatip gittigini hayal bile edebilirsin bak bu bedava.
|
Araba kapitalizm değil, ihtiyaç
Ama hayalet gösterge, masajlı koltuklar, iç mekanda renk renk ledler, 10 inç ve daha üstü ekranlar gibi donanımlar kapitalizm oyunu evet |
Soyle bir durum var krediyle arac alan memur akilli memur neden mi:
Türk lirasi her gecen gun eriyor deger kaybediyor Memur 6 ayda bir zam aliyor Aldigi arac her ay zam yiyor degerleniyor Para biriktirip almak istese yetisemiyor alamiyor Evi olupta araci böyle aliyorsa sorun yok he evi yoksa aliyorsa da sonra satip eve ceviriyor Yani anliyacagin benim memurum isini bilir 👍 |
Evindeki 4K SmartTV de bütün kanalları gösteriyor tüplü televizyonda bütün kanalları gösteriyor.
![]() |
Profil resmi konu uyumu
![]() Bu şekilde düşünerek alamadığın araç için kendini mutlu etme taktiği sadece Türkiye vatandaşlarında var Halbuki aynı araba başka ülkelerde mesela Türkiye'de 60bin TL olan araba Almanya'da 5bin Euro yani 2 maaş Bu durumda benim ülkem neden böyle sorusunu sorman lazim kendine Ayrıca 300bin TL Arabanın yol tutuşu konforu rahatlığı sürüş keyfi ile 50bin karşılaştırmak garip siz daha iyisini görene kadar en iyisinin elinizdeki olduğunu saniyorsunuz mesela Türkiye'de 25 sene Tofaş denen tenekelere binip şükür ettiler , ben bir kez bindim Avrupa yakasından Anadolu'ya geçtim sırtım bacaklarim ağrıdı |
Araba kapitalizm bi oyunu değil tekerleğin icadından süre gelen taşıtın son vuku bulmuş hali
3-5 kişi arabaya saçma anlamlar yüklüyor diye onu kapitalist oyuncak yapmaz Millet evde kafayı yedi her b*ku kapitalizme oradan siyonizme ordan büyük resme bağlıyor |
Oyun böyük yeğenim.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Nisan 2020; 0:8:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 26 Nisan 2020; 0:15:53 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 26 Nisan 2020; 1:37:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 26 Nisan 2020; 1:45:18 > |
|