Şimdi Ara

Araba fiyatları dahada artmalıdır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul trafiğinin hali ortada,en ufak yağışta trafik oluyor kaldı ki zaten trafik var. Çoğu 100 kişiden 70 i kötü araba kullanıyor,kurallardan bir haber,başkalarınıda tehlikeye atıyor. Bu insanlar araba kullanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl bir kafa yapısıdır
    Eğitim düzeyini artırmayalım,bilinçli bir toplum yaratmayalım da her seferinde zam yapalım tabi doğru diyorsunuz.
    10binlik arabaya 30 bin verdikçe millet bak benim param var diye gösteriş yapmak için inadına alır o arabayı çünkü kafa yapısı bu şekilde bu ülkede...
  • 50 bin liralık arabayı 100 bin lira yapsan ne olacak? O adam 50 bin liraya uygun bir araba yine alacak.

Sen trafiği düzeltmek için çözümler üretmezsen, trafik kuralına uymayan, yolların tıkanmasına sebep olan, aynı hatayı sürekli yapan kişilerin ehliyetine el koyup tekrar sınava girmelerini sağlamazsan ne işe yarar ki zam?
  • İstanbula dua edin siz birde gelin samsunda sürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun'da deli gibi kullanıyorlar.Günde 2 defa burnout yapan'lara rastlıyorum.Dün e30'un biri önümde patlıyordu az kala sağ sol yaptı arkayı salladı sonra topladı uzadı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 2 Ekim 2015; 1:11:21 >
  • 4 sene önce 50bin olan arabayı bu gün 90bine alıyorum. güvenli olsun, güzel olsun, az yaksın diye diye "mecbur" kalıp yine alıyorum. Herkes de böyle. Fiyatların artması insanları zora sokuyor ama araç miktarını azaltmıyor. Toplu taşımanın iyileştirilmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.