Şimdi Ara

Araba Bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar araç pasta cilasında önerisi olan var mıdır. Neresi iyi ve hangi ürünler tercih edilmeli. Ne kadar sürede tekrarlanmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben kendi kullandığım ürünleri önereceğim size de mantıklı geliyorsa uygulayabilirsiniz

Ben hızlı cila kullanıyorum sebebi uygulaması kolay araca zarar verme olasılığın yok.Normal pasta cilalar boyayı inceltiyor

Aracı önce
    www.hepsiburada.com
    Sonax Konsantre Şampuan 314300 1000ML Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sonax-konsantre-sampuan-314300-1000ml-p-OTSON314300?magaza=Bebegold%20Otogold
    ilgili şampuan ile ıslatıp ardından bezle iyice temizliyorum sonra tekrar ıslatıp ıslak iken
    www.hepsiburada.com
    Sonax Hızlı Cila 288200 500ML Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sonax-hizli-cila-288200-500ml-p-OTSON288200?magaza=Bebegold%20Otogold
    ürünü uygulayıp kuruluyorum

Ürün kalıcılığı eğer yağmur görmezse 1 haftayı çıkartıyor diyebiliriz yağmur gördüğünde kalıcılığı azalıyor

hızlı cila sonrası ciddi olarak daha az kir tutuyor araç yıllardır tecrübe ederim

benim tercihim bu şekilde daha bilgililer de öneride bulunursa mantıklı bulursam bende ürünü değiştirebilirim ama şuan memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Aralık 2018; 23:21:5 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Güzel bi yöntem. Hareleri ve ufak çizikleride diğerleri gibi kapatıyor mu. Valla benimde kafama yattı gibi ama kalıcılığı diğer makinalı sistemde daha uzun galiba.

• Kendiniz yapacaksanız ve polisaj makinanız yok ise şu şıralamayı uygulayın.

Yıkama durulama kurulama

Demir tozu temizliği

Yıkama

Kil temizliği

Wax / cila uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bescamo

Güzel bi yöntem. Hareleri ve ufak çizikleride diğerleri gibi kapatıyor mu. Valla benimde kafama yattı gibi ama kalıcılığı diğer makinalı sistemde daha uzun galiba.
    hayır hareleri gidermez bu sadece boyayı koruma için yapılan bir uygulama koruma derken ciddi bir koruması olmaz sadece araca parlaklık ve ciddi bir kayganlık veriyor buna bağlı araç daha az toz ve kir topluyor.

eğer sizin araçta boya kusurları çizikler varsa önce pasta cila ile onları gidermeyi deneyip ardından korumak için aracın daha hoş gözükmesi için hızlı cila uygulayabilirsiniz

Pasta cila çalışma şekli boyayı inceltip o çizik yüzeyi yok etmek eğer siz sürekli pasta cila yaparsanız kısa vadede sorun olmaz ama uzun vade de boyaya zarar verirsiniz.(öyle diyorlar )

Hızlı cilanın profesyonel uygulaması seramik kaplama diye geçiyor uygulaması biraz daha karışık dışarıda yaptırırsanız maliyetli o yüzden ben o işlere girmiyorum hiç

Ayrıca hızlı cila uygulaması gerçekten çok kolay aracı kurulamadan önce sıkıp sonra kuruluyorsunuz o kadar büyük kolaylık

Hare giderme konusunda youtube de çok kaynak var yardımcı olacaktır mutlaka bir kaçı yaparsanız sonuçları paylaşmayı unutmayın bizde faydalanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Aralık 2018; 23:29:10 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklamalarınız için bende aynı şeyleri duydum padta cila için boyayı incelttiği söyleniyor. Ama benim araç baya mat ve lekeler bile belli oluyor. Pasta cila yaptırmam şart gibi görünüyo. Sizin tavsiye edebileceğiniz yerler varmı bu iş için.

• Ankara'da brk detailing var instagramdan bir bakın isterseniz. Yaptıkları işleri hikaye bölümünde paylaşıyorlar ve göründüğü kadarıyla işlerinde iyiler. Şimdiden kolay gelsin iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Bakımı
    8 yıl önce açıldı
    corolla bakım masrafı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim Ankaraya çok sık olmasada yolum düşüyor ama istanbulda var mı bildiğiniz bir yer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.