Şimdi Ara

Araba Alıcam Yardım Peugeot 508 Mi Bmw 3.20d Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
13.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw sonuçta premium bir marka. Tabiki bmw

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moşe96

quote:

En kotu d sinifi araba ile en iyi d sinifi arabalardan birini nasil ayirt edip sana bilgi verelim

Anaokuluna git yarin bmwmi pejomu diye sor o cocuklar bile bmw der

Ben olsam kesinlikle audi a4 alirdim ::)))

forumda ne kadar boş insanlar olduğu yine bu konudada belli oluyor peugeot 508 e d sınıfının en kötü arabası diyor neye dayanarak acaba tamam 3.20 d nin 508 den çok daha iyi bir araba olduğunu bende biliyorum ve 70 milyar verip kazık yiyerek 2.el aldığı jettasını başka konularda yere göğe sığdıramıyor ya en çok ona gülüyorum arkadaş bir soru sormuş saçma cevaplar vererek aklını karıştırmayalım arkadaş 3.20 d mi jetta mı diye sorsaydı boş bmw ye bineceğime dolu jettaya binerim vs gibi cewap werirdi kesin

Benim paramin hesabini yapmak size dusmez ister 70.000 tl verrim ister 170.000 tl bu sizi hic ama hic ilgilendirmez

Burda konunun jettayla uzaktan yakin ilgisi yok

Gelelim konuya
    D sinifi araclar
    Audi a4
    Bmw 3.20
    Vw passat
    Volvo s60
    Skoda superb
    Toyota avensis
    Honda accord
    Reno laidude
    Ve pejo 508

Bence bu sinifin en kotu araci gerek tasarim gerek konfor gerek kalite pejo 508

Bu benim yorumum ukalalik yaicagina yorum yap sen yorumunuda gorelim
    Tekrar soyluyorm benim aldigim jetta ve parasi seni asla ilgilendirmez parayi benimle berabermi kazaniyorsunki yorum yapiyorsun

Bosuna soylemiyorum ya arabaya saygi var insana yok formda

Tasarim gorecelidir de kalite ve konfor olarak digerlerinden ne eksigini gordun ve bu yorumu kac bin km kullandiktan sonra yaptin cihanair ?

Pejo 508 icinmi gocam

Bizim burda pejo mepa var orda kullandim otomatikti araba Benzinliydi

Benim hosuma gitmedi bence latidude daha hos bir arac tasarimi zaten hic begenmedim ozekle arka bagaj kapagi ve aracin arkasi cok sade kalmis sw daha hos ne yalan soyliyim

Audi, Bmw ve Mercedes uclusunu ayri koyarsak sinifindaki diger araclar icinde bence kalite ve konfor acisindan ust siralardadir. Bu aracla cag atladi pug. Ozellikle Allure donanimi cok iyi.

• Arkadaş yapma yav tabiki BMW

•  Araba Alıcam Yardım Peugeot 508 Mi Bmw 3.20d Mi?

Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910
    Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1)
    Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210
    Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021)
    Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra
  • cihanair'in arabası ne bilmiyorum ama böyle bir yorumu yazsa yazsa bu forumun meşhur bir markası var, fanatizm boyutunda tutulan, ondandır kesin. Olay pejo oldumu en kötü yorumunu yapar bu forumdaki fanatikler 508 konusunda ise objektif olamazlar, çünkü ortada tahtı sallanan bir araç var. Bekliyorlardı ki bu 508 denen araçta kronik problemler yaşansın, kullananlar yandım Allah desin, ama olmadı bu sefer. Ben de hayatımda ilk kez peugeot'ya biniyorum ve bu önyargılı yorumlar epey kararsız kalmama sebeb oldu alım esnasında. Peki bu tercihimin sebebi ne?
    1. Bu araç piyasaya sürülmeden 2.000.000km yol testinden geçmiş ve sorunsuzluk temeli üzerine kurulmuş.
    2. Konfor olarak tartışılmaz (üstüne binmeden sallamayın),
    3.Yol tutuşu çok iyi,
    4. Dış ve iç tasarım tüm otoriteler tarafından sınıfında orta-üst segmentte liderliğe oynamak için ciddi bir değişimi simgelediği belirtiliyor,

tamam bir markayı sevmeyebilirsiniz, ama amacınız karalama olmamalı.

Peki bu segmentteki diğer araçlar ; hepsi kaliteli hepsi emek harcanmış araçlar, aynı 508 gibi. Biraz saygı oldumu sorun yok. Ama karalamak istiyorsan, karala gitsin. Konuşacak birşey kalmıyor geriye...

• Her türlü BMW derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

Bmw sonuçta premium bir marka. Tabiki bmw

Sonuçta kaputtaki ambleme oturmayacak değil mi alan adam.

Markaya para vermek yerine isteklerinizi tam olarak karşılayacak olan bi araca yönelin derim.

Belki beklentilerinizi bmw karşılıyordur birşey diyemem ama pejo kadar hakkı yenen bi araç da yoktur heralde ülkemizde.

Neymiş efendim pejoymuş da kalitesizmiş de şuymuş buymuş...

Geçin bunları artık. Yıl olmuş 2011 hala markaya para veren insanları görmek çok acı.

2sini de test edin hangiisni beğenirseniz onu alın. Ama marka fanatizmi yapan arkadaşlara inanmayın diyorum.

Not: ben olsam 3.20 alırdım çünkü arkadan itişli araçları kullanmayı seviyorum.

yaşım 40+ olsaydı 508 alırdım.

>>> DÜNYA KADAR HACMİN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN <<<

• burda kaç kişi 508in kapısını açtı çok merak ediyorum. adamlar arabalarına ortak üretim bmw motoru koydular daha yaranamadılar.
    Öyle fakir insanlar gördüm ki, paradan başka hiçbir şeyleri yok !...
  • sen öyle yaparsın, çok güldüm akşam akşam, Allah seni de güldürsün
    Alttaki imzanı değiştir o zaman bu yorumu yapıyorsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 12 Aralık 2011; 0:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

sen öyle yaparsın, çok güldüm akşam akşam, Allah seni de güldürsün

+1907

>>> DÜNYA KADAR HACMİN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN <<<

• Aracın dışı ve prestiji önemliyse BMW, içi ve işlevi önemliyse 508..

Sonuçta alındığında pişman olunmayacak araçlar. Acayip acayip yorumlar yapanlar var peugeot en sevmediğim markalardan biri olmasına rağmen 508 çok güzel bir araç.

Sözüm meclisten dışarı BMW'yi ayımsı insanların çok tercih etmesi bile uzaklaşmak için yeterli sebep bana göre.

A4 tercihleriniz arasında ise daha iyi bir tercih gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

sen öyle yaparsın, çok güldüm akşam akşam, Allah seni de güldürsün

Oldu

Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T

banada 3.20d daha iyi geliyor peki 80bin tl ile 100bin tl arasında başka dizel araç öneriniz varmı motoru 2bin motoru geçmiycek fazla yakmayan bir araç

s60 alternatif olabilir.

ama
    bmw almayacaksanız s60 olabilir 1,6 dizel manuel

lakin volvo cu olarak bmw ile volvo bile garip geliyo

bmw iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 12 Aralık 2011; 0:24:11 >
    DÜNYADA 3 TİP İNSAN VARDIR BİR SAYMAYI BİLENLER BİR DE SAYMAYI BİLMEYENLER
  • _____________________________
    Şefkatle beslenen dost yılan gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Firmaların sitesindeki fiyatlara baktım da 320d advantage 125 bin tl fiyatı var yani en boşu, siz 100 bilemedim en fazla 115 bin tl bütçem var diyorsunuz
    eğer size 100bin tl veya 115bin tl fiyat veren bayi var ise bana da haber verin ben de istiyorum 320d.Benzinli alacaktım318 en dolu ,dizel alayım boş olsun bari...4 gün sonra türkiye deyim,değerlendireyim,siparişi vereyim hemen.

Al ben sana haber veriyorum.Adamlar gazetelere boy boy ilan veriyorlar 39,900 eurodan başlayan fiyatlarla diye.112 bine comfort plus alabilirsin haberin olsun.
    Donanımlar için TIKLA TIKLA TIKLA

Valla ben ciddi yazdım ,şaka falan değil:)
    dediğim gibi perşembe Türkiye'deyim,gazeteye verilen ilanlardan maalesef burada haberim olmuyor,Cadde deki BMW bayiine uğramak ,fiyat almak ve deneme yapmak farz oldu
    Audi A4 de bakacaktım ama onlardan istediğim fiyatı alamazsam %99 BMW da iş biter

• insignia 2.0 cosmo 2.0 160hp alırım.

bmw ile pejoda karşılaştırılabilir .en basitinden 508 3 serisinden kat kat konforlu.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Firmaların sitesindeki fiyatlara baktım da 320d advantage 125 bin tl fiyatı var yani en boşu, siz 100 bilemedim en fazla 115 bin tl bütçem var diyorsunuz
    eğer size 100bin tl veya 115bin tl fiyat veren bayi var ise bana da haber verin ben de istiyorum 320d.Benzinli alacaktım318 en dolu ,dizel alayım boş olsun bari...4 gün sonra türkiye deyim,değerlendireyim,siparişi vereyim hemen.

Al ben sana haber veriyorum.Adamlar gazetelere boy boy ilan veriyorlar 39,900 eurodan başlayan fiyatlarla diye.112 bine comfort plus alabilirsin haberin olsun.
    Donanımlar için TIKLA TIKLA TIKLA

Valla ben ciddi yazdım ,şaka falan değil:)
    dediğim gibi perşembe Türkiye'deyim,gazeteye verilen ilanlardan maalesef burada haberim olmuyor,Cadde deki BMW bayiine uğramak ,fiyat almak ve deneme yapmak farz oldu
    Audi A4 de bakacaktım ama onlardan istediğim fiyatı alamazsam %99 BMW da iş biter

""""""""""BMW 520d için ÖTV artışını unutturacak teklifler sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda.""""""""""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 12 Aralık 2011; 0:34:50 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.