Şimdi Ara

ARABA ALICAM KARARSIZ KALDIM 16-18000 YTL ARASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aile için kullanacağım HB olsun istiyorum. abs,klima,havayastığı,otomatik cam,merkezi kilit,imbolizervs vs işte makul seviyede yakıt 16v. 1.4 veya 1.6 motor

opel astra HB
    ford focus HB
    Reno Clio HB arasında gelip gidiyorum.

Polo ve Seat olabilir dedim AMA BİR TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA

İZMİRDEN KARARSIZ....

• 2002 - 20003 ibiza al derim 100 hp 1.4 az yakar iyi gider basini ağritmaz....

quote:

Orjinalden alıntı: serdik

arkadaşlar aile için kullanacağım HB olsun istiyorum. abs,klima,havayastığı,otomatik cam,merkezi kilit,imbolizervs vs işte makul seviyede yakıt 16v. 1.4 veya 1.6 motor

opel astra HB
    ford focus HB

Polo ve Seat olabilir dedim AMA BİR TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM BİLGİSİ OLAN VARSA

İZMİRDEN KARARSIZ....
  • şimdi bu modeleri incelemeya başladım 2 gündür inceliyorum. tavsiyeni değrelendireceğim
  • marea al bide sıralı sistem
  • bu arabaların teknik özellikleri hepsinde hemen hemen aynı benzerlik çok birde kullanlara sormak lazım.
  • clio alma bence.kullandım tavsiye etmiyorum.
  • sen iyisimi 2002 veya 2003 model corolla al.kesinlikle pişman olmassın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ford donanım kalite olarak diğer iki araçtan da daha iyi
  • Bende aşağı yukarı o fiyatlara bakıyorum.Aklımda 2004 model civarı ford fıesta ve Wolswagen polo 1.4 basıclane var...
  • hocam al bi golf4 üstüne bi de sıralı sistem harika olur ben de var istediğini sorabilirsin bi de para denkleştirip lpg taksam arabada yatacam çok seviyorum
  • hondaa al bence honda civic alabilirsin performans airbag görüntü vs vs hepsi onda
    Honda Hayat [H] onda
  • evet kardeşim gel senide hondacı yapalım...Birgün herkes hondacı olacakk...o arabaları kullananlara sor bide honda kullananlara sor zaten sana cvp gelecektir hangisini alman gerektiği konusunda...ama hb'de ısrar edersen japondan şaşma toyota corolla al 2002-2003 biraz sıkarak... ama tabi en hayırlısı senin istediğin senin beğendiğindir...şimdiden hayırlı olsun..
  • 1 aydan fazladır aynı secme sorununu yasıyorum
    ford focusa karar vermiştim ki kokpit denilen bolumunu pek beğenmedim vazgeçtim.
    Sonra 307 e karar vermiştim. bu arabayı hemn dışını hemde içini çok beğenmeme rağmen işten anlayan
    herkes alma 307 diyor :(..
    ama incelemelerde okuduma gore arabanın motoru ford focus ve cmax lerde kullanılan motor ile aynı.
    fordlar sorunsuzken nasıl 307 ler sorunlu olabiliyor?
    iscilik biraz sorunlu galiba.
    yoksa 18mila galeriden 2003 model 307 buldum. aldım alıcam onu sorunsuz olucana emin olsam. :(

su anda biraz daha para biriktirip 2005 civarı honda civic hb almayı dusunuyorum.
  • peco 307 kayınbiradere 2 sene önce aldırdım. hiçbir sorunu yok arabanın. ön tarafı benim stilo ya göre muazzam geniş. arkası biraz dar sadece. bence güzel alınacak bir araba. motoru da güzel. sorun kelimesini biraz abartmayı seviyor bizim insanımız. ben vosvos tuareg den bile şikayet edeni gördüm...

quote:

Orjinalden alıntı: cyberfrs
    ...Sonra 307 e karar vermiştim. bu arabayı hemn dışını hemde içini çok beğenmeme rağmen işten anlayan
    herkes alma 307 diyor :(..
    ama incelemelerde okuduma gore arabanın motoru ford focus ve cmax lerde kullanılan motor ile aynı.
    fordlar sorunsuzken nasıl 307 ler sorunlu olabiliyor?
    iscilik biraz sorunlu galiba.
    yoksa 18mila galeriden 2003 model 307 buldum. aldım alıcam onu sorunsuz olucana emin olsam. :(

su anda biraz daha para biriktirip 2005 civarı honda civic hb almayı dusunuyorum.

• astra nın 1.6 motoru çok yakıyor. focus hem daha az yakar hem de yol tutuşu daha iyi diyorlar. reno clio daracık bir araba. şehirlerarası yolda felaket yorucu. arka koltuğunda 1.60 biri bile rahat edemez.

quote:

Orjinalden alıntı: serdik
    ...opel astra HB
    ford focus HB
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

hocam al bi golf4 üstüne bi de sıralı sistem harika olur ben de var istediğini sorabilirsin bi de para denkleştirip lpg taksam arabada yatacam çok seviyorum

Aynen katılıyorum.Al bi golf 4.aradığın bütün özellikler fazlasıyla var.
    Olmazsa seat ibiza'yı değerlendir.
    Bu iki modelde aradığın bütün özelliklerin yanında şekli şemalide güzel,yakışıklı araba yani.
    Bendede aynı senin miktar para var ve golf almayı düşünüyorum.
  • o km opel corsa 1.0 essentia 18 bin ytl, 1.2 essentia 19 bin ytl kampanya var sıfıra bin başın ağrımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 13 Kasım 2006; 17:13:11 >
  • eski kasa leon ve toledolar cok hoş ve sorunsuz modeller...
  • sana tavsiyem marea olur bunun yanında astra hb veya sedan olabılır zaten o fıyat aralıgında o aracları alabılırsın

arkadasın biri focus astra dan az yakar demıs bence arasında abartı fark yok yani bunun bencesi yok ama arasında olsa olsa 10-20 farkeder

bende dusundugun araclardan astra ve clio var dusunursen msn adresim

cosmos8727@hotmail.com

herkeze iyi aksamlar

selam ile...
  • marea onerırım lpg sistemli olursa ii olur.. 3 yıldır kullanıorum bıras fazla yakıo ama koforu olsun donanımı olsun gayet yeterli...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.