Şimdi Ara

ara makas atılıp yamuk kesilen saç nasıl düzeltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saçı 3e vurdurmak felan bi gerekiyor yoksa uzamasını bekleyip sağlam bi erkek kuaförüne mi gideyim soru bu kadar basit saçım aşırı kötü durumda şuan bence

• up
  • 3 numara kesin çözüm
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    haklısında 2 ay kaldı okulun kapanmasına o kadar kısa saçla insan arasına çıkmak istemiyorum aynı şekilde şuanki yamuk haliylede çıkmak istemiyorum ne yapcağımı şaşırdım ya uzamasını beklemekte kesin çözüm değil mi
  • up napmam lazım bekliyim mi uzamasını sonra iyi bi yere gidip düzeltir mi orası
  • Saç yamuksa kesin çözüm kısa kestirmek ( 3 numara en temizi ) yamuk saçtan daha kötü olacak değil ya.
    Hem 3 numara 2 haftaya oturuyor. 1 ay sonra güzel gözükmeye başlıyor.
    Yaza daha 2 ay var baya uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç yamuksa düzeltme yapamazlar mı ya birazcık daha uzayınca benim korktuğum ara makas attı sanırım adam ara makasın çözümü daha mı kolay yani düzelttirler mi ara makas atılmış bir saçı normal bi saça dönüştürme yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi üstteki soruyu yanıtlayabilcek bi babayiğit yok mu ya
  • Sifira vur kafayi

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    ara makas atılan saç nasıl düzelir soru bu kadar basit ya
  • düzelmez.. 3 e vurdur
  • Ben hep ara makas attırırım,yamuk olsa bile iki güne toplar. En son normal makasla kestireyim dedim bi daha tövbe Uzadıkça daha da bozuluyor

• senin saçın gürdür belki benim normal diye tahmin ediyorum o yüzden ara makas aşırı kötü oldu 30 tllik felan berberlere gidip anlatcam derdimi birde bakalım nolcak 3e vurdurmak gerekiyosa vurdururum ama bari okul kapanana kadar azcık daha bu saçla takılayım yazın kısa saç sıkıntı olmaz
  • Kes kurtul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.