Şimdi Ara

ar-mr vs ar-mr per lvl(rün içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en çok oynadığım herolar zed rengar draven hecarim khazix herbiri için hangisinin daha uygun olduğunu yazarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr Per Lvl Runelar yanlış hatırlamıyorsam level 9 itibariyle Mr Runelarıyla aynı Mr'ı verip sonrasında daha avantajlı konuma geçiyordu. Bu nedenle early'de magic damagela daha çok karşılaştığın durumlarda Mr, diğer senaryoda ise Mr Per Lvl'ları tercih edebilirsin.

Yani kısaca,
    Adc'ler için Mr Per Lvl'lar
    Mid için Mr (Karşında Kha,Zed gibi bir pick gelmişse Mr Pr Lvl)
    Solo Top için Mr Per Lvl (Karşına Ap tabanlı bir Solo Top çıkarsa Mr)
    kullanman daha mantıklı.
  • Tahminim çok fazla rün sayfan yok ve mr per level mr flat için 2 ayrı rün sayfası ayıramayacaksın. O yüzden 4 veya 5 tane flat mr kalanını per level mr yap bence. Ben direk perlevel mr aldım pişmanım flat mr olmadığı için çok zorlanıyorum apclere karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Mr Per Lvl Runelar yanlış hatırlamıyorsam level 9 itibariyle Mr Runelarıyla aynı Mr'ı verip sonrasında daha avantajlı konuma geçiyordu. Bu nedenle early'de magic damagela daha çok karşılaştığın durumlarda Mr, diğer senaryoda ise Mr Per Lvl'ları tercih edebilirsin.

Yani kısaca,
    Adc'ler için Mr Per Lvl'lar
    Mid için Mr (Karşında Kha,Zed gibi bir pick gelmişse Mr Pr Lvl)
    Solo Top için Mr Per Lvl (Karşına Ap tabanlı bir Solo Top çıkarsa Mr)
    kullanman daha mantıklı.

Ben altı dan sonra avantajlı oluyor diye biliyorum ama emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: taltask

Tahminim çok fazla rün sayfan yok ve mr per level mr flat için 2 ayrı rün sayfası ayıramayacaksın. O yüzden 4 veya 5 tane flat mr kalanını per level mr yap bence. Ben direk perlevel mr aldım pişmanım flat mr olmadığı için çok zorlanıyorum apclere karşı.

senin dediğini yapacağım sanırım armor runeleridemi aynı şekilde yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

Tahminim çok fazla rün sayfan yok ve mr per level mr flat için 2 ayrı rün sayfası ayıramayacaksın. O yüzden 4 veya 5 tane flat mr kalanını per level mr yap bence. Ben direk perlevel mr aldım pişmanım flat mr olmadığı için çok zorlanıyorum apclere karşı.

yok armorlar düz olsun per level armorun faydası olmaz direk al

• quote:

quote:

quote:

late game de ihtiyaç olmazmı mesela rengar için. Late game de hem armor hem mr ihtiyacı olyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

late game de ihtiyaç olmazmı mesela rengar için. Late game de hem armor hem mr ihtiyacı olyor

late game de kazanacağın en fazla 5 10 armor rünlerden o yüzden earlydeki armoru çöpe atmış oluyorsun gerçekten gereksiz hecarim falan oynuyormuşsun jungle için en önemli rünler sarı armorlardır benim için late gamede fazladan 10 armor kurtarmaz ama oyun başındaki fazladan 10 armor seni baya kurtarır. adcye bile randuin warmog veya g.a alınıyor defansif item olarak gerçekten armor per level rünler çok kullanışsız ben hepsinin düz rün olması taraftarıyım hatta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.