Şimdi Ara

APU Sistemde Performans Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD A10 7850K FM2+ işlemcili APU bir sistemim var.Ancak bazı oyunlarda iyi performans alamıyorum.
    2x4gb ram kullanıyorum.
    Acaba BIOS ayarlarından onboard ekran kartına bellekten ekleme yapabilir miyim?
    Ya da APU sistemlerden daha iyi performans almak için ne yapmalıyım?
    Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinaraking -- 9 Eylül 2014; 2:13:12 >

• Bana göre apu sistemler tam bir rezalet. İflah olmaz, adam edilemez bir teknolojik hilkat garabeti. Bence o kadar performans aldığınıza şükredip fazlasını karıştırmayın derim.

Ddr rramleren alınacak ve erkan kartına alınacak miktarda sizin için negatif olacaktır. Ekran kartlarınının ram miktarları performans da belirleyici değildir, kaldıki sistemde çalınacak aktif raminde performansa ayrıca eksi katkısı olacaktır. Uzun lafın kısası ddr ramden çalıp ekran kartına eklemek performas arttırmaz aksine düşürür, apuda neyse odur, donanım eklemeden performansı artmaz ama apuyada donanım eklemek yerine deveye hendek atlatın daha kolay olur.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    o kadarda kotu degıl csgo yu 35-40 dota2 yi 30 civarı fps de oynatıyor cok basarılı diyemem ama yınede iyi
  • jysoff. kullanıcısına yanıt
    Ben biraz eski kafalı sayılırım. Fotoğraf çekmek için fotoğraf makinası, telefon etmek için ev telefonu, elektronik posta atmak içinde bilgisayar kullanırım. İnsanlarda böyledir; bir insanı yarım gün muhasebeci, kalan yarım günde elektronik mühendisi olarak çalıştıramazsınız. Çalıştırırsanız maliye ile başınız belaya girer, imal ettiğiniz elektronik mamüller bozuk çıkar. İşlemciye gel sana birde ekran kartının vazifesini gördüreyim derseniz işlerde üç aşağı beş yukarı bizim muhasebeci-elektronik mühendise benzer(Biliyorum APU da tam olarak işlemciye ekran kartının işleri gördürülmüyor, işlemci yongasına entegre edilmiş grafik işlemci yongasıda mevcut ancak pek çok şeyi (özellikle yolları, ön bellek elemanlarını) ortak kullanıyorlar). Uzun lafın kısası APU muhteşem bir icat olsaydı kimse İ7 işlemci almazdı, kimsede İ7 işlemci satmazdı ama satışlar patlamış gitmiş.
  • Yapılacak tek çare oc dir oda sana extra ısı olarak geri doneceği için pek bi performans artışı olmaz keşke rami 4 yapıp pentium g serisi bi işlemci ustune hd 7770 bile giderdi ama almışın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Ben biraz eski kafalı sayılırım. Fotoğraf çekmek için fotoğraf makinası, telefon etmek için ev telefonu, elektronik posta atmak içinde bilgisayar kullanırım. İnsanlarda böyledir; bir insanı yarım gün muhasebeci, kalan yarım günde elektronik mühendisi olarak çalıştıramazsınız. Çalıştırırsanız maliye ile başınız belaya girer, imal ettiğiniz elektronik mamüller bozuk çıkar. İşlemciye gel sana birde ekran kartının vazifesini gördüreyim derseniz işlerde üç aşağı beş yukarı bizim muhasebeci-elektronik mühendise benzer(Biliyorum APU da tam olarak işlemciye ekran kartının işleri gördürülmüyor, işlemci yongasına entegre edilmiş grafik işlemci yongasıda mevcut ancak pek çok şeyi (özellikle yolları, ön bellek elemanlarını) ortak kullanıyorlar). Uzun lafın kısası APU muhteşem bir icat olsaydı kimse İ7 işlemci almazdı, kimsede İ7 işlemci satmazdı ama satışlar patlamış gitmiş.

I7 yle gtx780 le rekabet edemez ama yinede cogu oyunu oynatabılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ekran kartı alıp takın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.