Şimdi Ara

APU SİSTEM VE EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Geçenlerde sistem konusu açmıştım.Yaşadığım bazı olaylardan sonra bütçem düştü.Toplayacağım sistemi en fazla doğru düzgün 1.5 yıl kullanacağım.BÜTÇEM 1200 CİVARI OLDUĞU İÇİN APU toplayayım dedim .AMD A10 7870K kullanarak bir sistem topladım.buna sonra ekran kartı ekleyip dual graphic yapsam ne kadar verimli olur çok bir grafik aradığım yok son çıkacakları bana sıkıntı çıkarmadan oynatsın yeter.

• 7600 almanızı öneririm, 7870k de 8 rop ile geliyor. Harici kartlarda 7870k sınıfı grafik birimlerinin iki katı rop çözünürlük birimi oluyor. 7600 da alsanız, yüksek oranda aynı performansı alabileceksiniz.
  • Haziranı bekleyip yeni apulardan alabilirsin aslında,daha çok götürür.
  • bazi parcalarda 2.el tercih ederseniz cok daha iyi bir sistem toplanir
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Galiba zaten haziranda toplayacağım ama fiyatlar nasıl olur sizce ?
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    2.el ne kadar sağlıklı olur bilemem
  • Assander kullanıcısına yanıt
    Apular şimdikilerdenbiraz daha çok olup en tepedeki modelin yerini alır heralde bi 100 tl filan fazla olur diye düşünüyorum sonra zaten düşürüyolar fiyatları,ama anakartlar am4 pahalılarıda olacaktır ekonomikleride olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yalnız size tavsiyem artık minumum 8 gb isteyen oyunlar var malum,eğer am4 sistem alacaksanız 16 gb ram alın derim,şöyleki ben apu kullanıyorum ve 2 gb'ını sistem raminin (4-4 8 gb ramim var) apuya atıyorum ve geriye 5 kusur ram kalıyo(sistem bir kısmını kullandığı için tam 6 gb gözükmüyor),yani 16 ram alırsanız yeni anakartlar belki 4 gb'a kadar apuya ayırabilmemize olanak tanır,geriye 12-14 gb raminiz kalır daha uzun ömürlü olur.
  • 1200 TL'ye 2. elden orta karar birşeyler alınabilir.

Örn :

I5 2400
    En basitinden anakart
    2X4 8GB Ram
    HD 7850 2GB

Gibi gibi.
    A10 7870k tabanlı apu sistem iyi olur diye düşünüyorum.Güzel seçim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.