Şimdi Ara

Apu sistem nasıl olmuş? Yanlış bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kullanım amacım video internet office ve belki pes fifa tarzı oyunlar.En az 5 yıl kullanmak istiyorum. Sistem olmuş mu? Değiştirmemi istediğiniz parçalar var mı? Bir de acaba fx6300 sistem mi kursam acaba? Tavsiyeniz nedir? Bu arada gece 12'ye kadar siparişi vereceğim. 75 Tl puan da var. Önerilerinizi hizlial'dan bekliyorum.Teşekkürler...
     Apu sistem nasıl olmuş? Yanlış bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bellekleri 8GB tek modül yerine 2x4GB olarak satın alın. Tek modül belleklerden performans alamazsınız.
  • Tesekkürler öneriniz için. Sanki forumda 4x2 ile 8x1 arasında % 3-4 ancak etki olur diye okumuştum.O yüzden tek almıştım. Önerinizi dikkate alacağım.Bu arada baktım 4gb vardı. Ondan 2 tane alırsam 2x4 gb olarak kullanırım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcozu21 -- 31 Mayıs 2015; 19:19:02 >
  • Güncel... Geceyarısına kadar alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Buarada ram 2x4 gb mı yoksa 8x1 gb mı? Farkı ne olur? 21 tl fark var.

• Apuda bellek modül sayısı(tam emin değilim) ve frekansın etkisi (açıklayan site çok ) var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.