Şimdi Ara

apu ekran kartını değiştirrme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim r3 2200g işlemcim rx580 8gb ekran kartım var monitörün kablosu ekran kartına bağlı ama görev yöneticisine girdiğim zaman rx580 gözükmüyor şu an bilgisayarım hangi ekran kartını kullanıyor APU'yu mu yoksa harici ekran kartını mı APU'yu kullanıyorsa harici ekran kartına nasıl geçebilirim

• Driveriniz yuklumu yüklü değilse hemen yükleyin. Driver var ama çalışmıyor diyorsanız ddu indirip driverlari silip tekrar kurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jetstreams07 J kullanıcısına yanıt
    sadece görev yöneticisinde gözükmüyor ekran kartı ama metro exodusu yüksek ayarlarda oynarken 60fps aldım driverlerın hepsi yüklü kendi overclock uygulamasından overclockda yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama neden gözükmüyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev yöneticisinde ekran kartı görünmüyor diye biliyorum. Sağlama almak için dxdiag ile kontrol edin. Bende de msi afterburnerda görmüyordu ama ekran kartı çalışıyordu öyle düşün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jetstreams07 J kullanıcısına yanıt
    işlemcim apu olduğu için olduğunu düşünüyorum birkaç farklı program ile kontrok ettim hepsi ekran kartını algılıyor eski gt1030'um gözüküyordu görev yöneticisinde ondan tuhafıma gitti biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.