Şimdi Ara

Aptio Bios da Fast boot ve security mode yok !! çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldığım freedos asusa win yüklemek istiyorum ama bu ayarları bulamadım bulamadım değil byle bi ayar yok 2 gündür bakıyorum boş boş biosa yardımcı olun allah aşkına kafayı yiyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinyyurt

yeni aldığım freedos asusa win yüklemek istiyorum ama bu ayarları bulamadım bulamadım değil byle bi ayar yok 2 gündür bakıyorum boş boş biosa yardımcı olun allah aşkına kafayı yiyecem

bilgisayarın tam modeli nedir?
    Birde açılırken F12 ye basark boot orderi cd yapabilrsin heralde.
  • asus x550lb bios da hiçbir ayar yok neredeyse
  • quote:

yeni aldığım freedos asusa win yüklemek istiyorum ama bu ayarları bulamadım bulamadım değil byle bi ayar yok 2 gündür bakıyorum boş boş biosa yardımcı olun allah aşkına kafayı yiyecem

Merhaba Asus X550 modelinden farklı olanı kullanıyorum. Biosta boot ekranına gelerek ilk iki sıradakini değiştir. enable diğeri desable olabilir. Yoksa uefi destekli kurulum diski ayarlayarak direk kurulum yapabilirsin..
  • Bios da ki secenekler sadece bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyyurt -- 18 Nisan 2014; 0:53:18 >

• Boot altını atmamışsın ki ?
  • şimdi attın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende tam benimkini atıyordum.. Lounch PXE varya Enable yap benimkide o şekilde..

• Hard Drive BBS var ya orda da bir ayar olabilir.
  • benim boot da launch cms yok :(
  • quote:

benim boot da launch cms yok :(

Benimki farklı seninki farklı.. En başta gözüken varya boota Disable olan onu Enable yap. Benimkinde Secure var o yüzden farklı.Lounch PXE OpRom Poli... var yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Nisan 2014; 1:02:10 >
  • Enable yaptım ama hiç bi değişiklik olmadı
  • quote:

Enable yaptım ama hiç bi değişiklik olmadı

Format atarken Diskimi okumuyor. DVD ilemi format atyorsun yoksa boot ayarlanmış flash diskle mi ? PC açılırken ESC bas ordan boot edeceğin format atacağın diski seçerek kuruluma başla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Nisan 2014; 1:04:19 >
  • disk okumada falan sıkıntı yok win8 kurdum hatda win7de kurdum nvidia ekran kartını aktif olmadı kahrolasıca hybird teknolojisi yüzünden win8 de de aynı bişe değişmedi ama normalda win8ler win7 gibi açılmıyo en fazla 15 20 snde masaüstü geliyo benim kurulumumda ole değil normal win7 gibi açılıyor
  • quote:

disk okumada falan sıkıntı yok win8 kurdum hatda win7de kurdum nvidia ekran kartını aktif olmadı kahrolasıca hybird teknolojisi yüzünden win8 de de aynı bişe değişmedi ama normalda win8ler win7 gibi açılmıyo en fazla 15 20 snde masaüstü geliyo benim kurulumumda ole değil normal win7 gibi açılıyor

Desene başta öyle ;

Öncelikle İntel ardından NVDia driver kurman gerekiyor yoksa kurulum gerçekleşmez..
  • aynen öyle yaptım bende
  • ama işte bende neden boot un altındaki secenekler eksik onuda cözemedim
  • mesela bu konuda ki arkadaşla benim bios aynı
    http://forum.donanimhaber.com/m_72104436/tm.htm
  • quote:

ama işte bende neden boot un altındaki secenekler eksik onuda cözemedim

Bios sürünü anakart modeli aynı değilki hatta bilgisayar modeli aynı değil. Ekran kartını dediğim gibi kur sorun yok sistemde zaten. Bios farklı model anakart ve bilgisayar modeli farklı biostaki o yerin aynı olmasını bekleme..!

Benim laptop X550VC 0O16H bios ile X550VC 0O16D modelinin bios farklı. Default ayarda işletim sistemini kur hepsi o kadar..
  • Şimdi win7 yükledim boot sekmesi bu şekilde değişti. Tama aynı olmayabilir doğrudur da acaba benim kurmaya çalıştığım win8 dvd sinde mi bi hata vardı
    ekran kartı içinde ilk win7 formatında oyle yapmıştım ancak 3d grafik denetleyicisi ilk açılışta nvdia diye gözüküyordu sonra hiç tanıtılmamış gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyyurt -- 18 Nisan 2014; 1:40:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.