Şimdi Ara

Aptalca Sorulara Cevap Verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ?
  • Aptalca sorulara cevap vermeyenlerin temsili olarak ben söz alayım.Hayır.Aptalcaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyula07

?

Keşke evet deseydin. O zaman paradoks olacaktı.

Edit: Evet olunca paradoks olmuyordu hayır olunca oluyordu. Özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 11 Kasım 2011; 0:15:03 >
  • Evet.
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Aptalca sorulara cevap vermeyenlerin temsili olarak ben söz alayım.Hayır.Aptalcaydı

Ahhaaaa Paradoks oldu. Bu soru aptalca olduğuna göre cevaplamamalıydın. Demek ki aptalca sorulara cevap veriyorsun. Bizi kandırmaya çalıştın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TÜRKÇE SORULARA CEVAP VERİRİM.
  • Paradoks var dediler geldik.
  • Aptalca soruya aptalca cevap veririm
  • quote:

quote:

Aptalca sorulara cevap vermeyenlerin temsili olarak ben söz alayım.Hayır.Aptalcaydı

Ahhaaaa Paradoks oldu. Bu soru aptalca olduğuna göre cevaplamamalıydın. Demek ki aptalca sorulara cevap veriyorsun. Bizi kandırmaya çalıştın.

Neyse anlayan anladı.
  • Adam paradoks'u öğrenip konu açmış beyler
  • Bazı zamanlar veririm. bazı zamanlar vermem. o anki ruhsal durumuma baglı
  • heyula07 uzun süredir mesajlarını takip ediyorum sürekli bir popüler olma isteği, egonu tatmin etmek için kendinin dışa vurma amacıyla binbir türlü konu açmak. Ağaç kesme makinesini senin...
  • Eve girdiğinde "geldin mi" denilmesi hele acayip sinir bozucu bazen karşımdakini kırmamak için zor tutuyorum kendimi.
  • quote:

quote:

senin paradoks yapma heycanını yaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumuzumu Feriha Koydum

heyula07 uzun süredir mesajlarını takip ediyorum sürekli bir popüler olma isteği, egonu tatmin etmek için kendinin dışa vurma amacıyla binbir türlü konu açmak. Ağaç kesme makinesini senin...

Paradoks yapma kardeş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rumuzumu Feriha Koydum

heyula07 uzun süredir mesajlarını takip ediyorum sürekli bir popüler olma isteği, egonu tatmin etmek için kendinin dışa vurma amacıyla binbir türlü konu açmak. Ağaç kesme makinesini senin...

Paradoks yapma kardeş.

Param yok paradoks yoks.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.