Şimdi Ara

appstoredan uygulama indirirken ilginç bir hata almaya başladım. Yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az önce AppStore dan bi uygulama indirmek istedim ama bir hatayla karşılaştım uygulamayı indire bastığımda hersey normalmiş gibi AppStore şifremi sordu girdim şifreyi ana ekrana attı daha sonra fotodaki gibi bir hata aldım satın al dediğimde yine şifre soruyor giriyorum yine aynı ekran geliyor. İndirmeye çalıştığım uygulama daha önce satın aldığım bir uygulama sizce sorun ne? Benim gibi bu hatayı alan oldumu hiç?

appstoredan uygulama indirirken ilginç bir hata almaya başladım. Yardım lütfen!!

• Yok mu bir bilgisi olan arkadaşlar???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez görüyorum. Bence bunu Google'da araştır, orada çözümünü bulma şansın daha fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyla alakasiz olacak ama duvar kagidi unlu biri gibi paylasir misin rica etsembu arada bende de bir kez oldu sifreyi tekrar girince duzeldiitunestan yukleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

İlk kez görüyorum. Bence bunu Google'da araştır, orada çözümünü bulma şansın daha fazla.

araştırdım hocam bulamadım malesef. Bu AOL üyeleri dediği ne acaba bu şekildede arattım ancak birşey bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Hocam konuyla alakasiz olacak ama duvar kagidi unlu biri gibi paylasir misin rica etsembu arada bende de bir kez oldu sifreyi tekrar girince duzeldiitunestan yukleyin

şifreyi tekrar girdim, çıkış yapıp kullanıcı adı ve şifreyi tekrar girdim, telefonu kapatıp açtım, şarjı sonuna kadar bitirip tam şarj yaptım ama hala aynı. Daha önceden yükleyip sildiğim tüm uygulamalarda böyle yapıyor, yeniden yüklemek istediğim zaman bu hatayı veriyor. Evet fotoğraftaki ünlü birisi Seda Bakan, Behzat Ç. dizisinin Eda'sı linkten ulaşabilirsin Fotoğraflarahttp://aycaeren.carbonmade.com/projects/4513565

• Yok mu bu hatayı alan başka biri? Daha önce indirip sildiği uygulamayı yüklerken bu hatayı alan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonu itunes ile eş zamanlayın daha sonradan itunes kullanarak yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baphomett

telefonu itunes ile eş zamanlayın daha sonradan itunes kullanarak yüklemeyi deneyin.

Bilgisayarda itunesden yüklerken sorun yok, telefondan yüklemeyi denediğimde bu hatayı alıyorum artık!!!
  • Arkadaşlar benden başka bu hatayı alan yok mu? Telefonumda 5.1.1 yüklü bu sürümü koruyarak İOS6 ya yükseltmeden restore yapabilir miyim? Bilen bir yardımcı olsa.

• sorun çözüldü: ayarlar/ store çıkış yapıp tekrar hesaba girin. orda müzik ve uygulamalar aktif olacak onları kapatıp indiremeyi deneyin başka çare yok ben yaptım oldu belki bu sorunu yaşayanlar bulduğum çözümle çözebilir hadi eyw arkadaşım bunu yaparsan sorunun hallolcak gibi geldi istersen bi dene...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.