Şimdi Ara

appstore yavaş indirme problemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
57.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nando24

Dns ayarlarını değiştirdiysen yavaşlıyo.

bende bilmiyordum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Merhaba arkadaşlar, bi problemim var..

telefondan appstore dan indirmek istediğim uygulamalar çok yavaş iniyor.. mesela 30mb lık bi uygulama indiricem indirmesi 10dk civarı sürüyordur, belki daha fazla.. superonline fiber internet kullanıyorum, wifi ile indirdiğimde bu sıkıntı var bu arada.. 3g ile denemedim açıkcası..

pc ile interneti kullanırken bi problem yok gayet hızlı.. acaba appstoredan mı kaynaklı bi problem yoksa benden mi? benden kaynaklıysa bi çözümü var mıdır?

dns yüzünden olması lazım bende okulun internetinden indiriyorum yine yavaş
    bu hızda saniyelerde inmesi lazım sanırım :)

appstore yavaş indirme problemi?

• bu nedir arkadaş indirme sorunu rehber de isim sorunu

bugün iphone 6 aldım aldığıma pişman oldum arkadaş bomboş ot gibi telefon sabahtan beri rehberdi indirmedeki yavaşlıktı onlarla ugraşıyorum

2400 tl para verdim bir 700 tl lik android bir cihazın kolaylıgı yok lanet gelsin bir daha töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: expe

ayarlar-gizlilik-konum servisleri-sistem servisleri-uygulamalar için genius kapat

hızınız eski haline gelicektir arkadaşlar

8.1.2 böyle bir seçenek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarsTEPE

bu nedir arkadaş indirme sorunu rehber de isim sorunu

bugün iphone 6 aldım aldığıma pişman oldum arkadaş bomboş ot gibi telefon sabahtan beri rehberdi indirmedeki yavaşlıktı onlarla ugraşıyorum

2400 tl para verdim bir 700 tl lik android bir cihazın kolaylıgı yok lanet gelsin bir daha töbe

İndirmedeki yavaslik icin telefonunuz guncel surumde degil ise guncelleyin.Eski surumde bu sorunu yasiyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semsam

quote:

Orijinalden alıntı: BarsTEPE

bu nedir arkadaş indirme sorunu rehber de isim sorunu

İndirmedeki yavaslik icin telefonunuz guncel surumde degil ise guncelleyin.Eski surumde bu sorunu yasiyordum.

valla hocam cihazı bugün aldım her şeyi güncelledim ama hala aynı
  • Arkadaşlar benimde iphone 6 Imda internet yavaş.. Samsung s3 Googleplaystoredan benden daha hızlı uygulama indiriyor .. Sürüm güncel .. Neden böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appstore'un o anki yoğunluğundan da kaynaklanabilir ama hep böyleyse bi restore atmak en iyisi.

• 4 senedir iphone kullanıyorum konferans geceleri hariç appstore da problem göremedim hiç

• aynı sorun bende var şuan. internet deli gibi hızlı ama çok çok yavaş indiriyor.
  • ben de aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulan var mı
  • Ben de birkaç gündür ayni sorunla karşılaşıyorum 100 mb uygulama 35 mbps internet ile 5-10 dk da anca iniyor eskiden 1 dk olmadan indirirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 22 Ağustos 2018; 14:20:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı problem uzun zamandır bende de var genel bir sorun olabilir
  • yıl 2020 sorun hala devam ediyor

• Aynı sorun yeni aldığım iphone 11 de var. Google uygulamasını 15 dakikaya indirebildim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.