Şimdi Ara

Appstore kredi kartı sorunu acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Appstore'da babamın kredi kartını kullanıyordum. Geçenlerde 18 liralık alışveriş yapınca dengesiz banka babamı aramış 18 lira kullanıldı diye kart sizde mi falan sormuşlar. Babamda haberi olmadığı için kart bende değil (Evde duruyo kart) demiş. Kartı kapatıyoruz o zaman demişler babamda çalındı falan diye kapattırmış. Sonra bana sordu sen mi kullandın diye evet dedim oyun aldım. Söyleseydin ya önceden kartı kapattırdık falan dedi.

Dünde dengesiz bir arkadaşım sırf intikam almak için telefonumdaki 15 tane oyunu (Yarısından fazlası ücretliydi) silmiş. Gamecenter'danda silmiş hatta salak herif. Oyunların çoğu baştan başladı. 3-4 oyunu baştan yükledim Clash of Clans olsun Injustice olsun. Neyse bugün diğerlerinide indireyim dedim Appstore'a giriyorum yükle diyorum "Giriş yapmak gerekiyor" hatası veriyor. Fatura bilgilerini görmek için devam'a dokunun ve giriş yapın diyor. Devam diyorum şifremi giriyorum kredi kartı bilgilerimi istiyor. Hemde başka istemiyor eskisini istiyor direk. Ne ücretsiz olanları ne paralı olanları ne de eskiden indirdiğim ve YÜKLE yazısı çıkanların hiçbirini indiremiyorum. Telefonuda son 2 aydır yedek almamıştım iTunes'a girdim anca Bike Baron var son indirdiklerimden onu yükleyebildim.

Ne yapmam lazım. Kredi kartı kapandı fatura gönderilmemiş banka onaylamamış diye hiçbir şey yapmama izin vermiyor.

• apple'a borcun var yani, onu ödemen gerekiyor. Başka kredi kartıda ekleyebiliyorsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.