Şimdi Ara

appstore , google play den iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsol alırken bile exclusive oyunlara bakılır . Youtube da baktım ama denk gelemedim. Nedir iphone da olup da googleplay de olmayan kaliteli oyun ve uygulamalar. Ona göre iphone 6s almayı düşünebilirim.Eğer oyun uygulama konusunda kayda değer bir fark yoksa daha ucuza samsung s6 almayı düşünüyorum. Sonuçta arada donanım farkıda var. en basitinden hd ekrana karşı 2k ekran , kamerada optik görüntü sabitleme , hatta büyük ekranlı olsun ve kalemide var diye note 5 de alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• App store'da sadece App Store'da diye bir klasör vardır. Ayrıca kaliteli oyun ve uygulamalar App Store'a hep önce gelir, daha sonra Android tabanlı telefonlara. Aşağıdakı uygulamalar sadece App Store'da olanlar
     appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 3'ü yüklenememiş

appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ? appstore , google play den iyi mi ?

• hocam o kadar SS atmana gerek yok.bana sadece en popüler oyunlar uygulamaları örnek ver. Aha iphone da var , android de yok denilecek tarzdan olsun. SS lerdeki oyun uygulamalrda kayda değer bir şey yok ne yazık ki.
  • Bike baron,İnfinity blade,Rayman Legends program olarak camwow,mynet trend , ntvmsnbc kaliteli olanı ,opera coast

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli içerikler daha çok appstoreda fakat android'e uygulama yapıp sürmek daha basit olduğundan daha çok içerik var

• Store'lara özel uygulamaları geçtim her oyun iOS'de daha kaliteli çalışır. iOS'i oyun konsolu, Android'i yarım PC gibi düşünebilirsin. Yarım PC'den kastım çok iyi performans verememesi. En büyük örnek GTA: SA. Youtube'dan bakabilirsin, Androidde yüksek ayalarda telefon zorlanıyor. iOS'de grafik ayarı yoktur oyun çok akıcıdır. iOS'de bu oyunu telefon açar mı diye düşünmezsin. 4S'de 6'da o oyunu açar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gps den yeni içerik keşfetmek daha kolaydır bu bence en büyük artısı belki de tek artısı
    Gps ye uygulama geliştirirken appstore gibi 100$ almadıkları için çok fazla oyun/uygulama var ama %90 ı gereksizdir nerden baksan bunu eksik olarak saymaya gerek yok
    Ayrıca değinmek istediğim en önemli konu 512mb ram li ipad mini de bile akıcı oynadığım dont touch the spikes isimli basit bir oyun Lg G3 de kasıyordu şu an G3 kullanmıyorum ne durumda bilemem ama uzun bir süre optimizasyon sıkıntısı çekti samsung da 373626622 tane model çıkarttığı için geliştiriciler normal olarak hepsine optimize edemiyor s6da da sorun yaşayabilirsin

Kısaca özetlersek androidin büyük ekran avantajı dışında oyun uygulama konusunda ios a bir üstünlüğü olmadığını düşünüyorum

• İos'da uygulamalar her zaman daha stabildir ve çoğu uygulama genellikle ilk olarak ios'a çıkar.

• App Store'un ikonları yeter
  • Kimse kusura bakmasın da apple store'da android'de bedava olan şeylerin cogu ücretli. En basitinden Po bile ücret istiyor.Ayrıca android'de cogu uygulamanın alternatifi var bu yüzden bazı şeylere para vermek zorunda kalmıyorsunuz. Apple store'da bir tane bile ücretsiz film veya dizi izleyebileceginiz bir uygulama yok ama androidde durum böyle degil . Bence stabilite olarak apple store daha iyi .Aslında paran varsa her konuda apple store daha iyi ama para vermeyecek olanlar için androidde kullanabilecekleri çok daha fazla uygulama olduğu herkesin kabul edecegi birşey.
  • Bence olaya uygulama çokluğu tarafından değilde stabilite tarafından bakmak lazım appstore'daki her uygulama her iphone için özel optimize ediliyor fakat google play'de öyle birşey mümkün değil
  • biraz hayal kırıklığına uğradım. kalliteli exclusive oyun yok sanırım kimse bir şey yazamadığına göre. ben note 5 düşünüyorum şu sıralar. oyunlarda kasma yapar mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

biraz hayal kırıklığına uğradım. kalliteli exclusive oyun yok sanırım kimse bir şey yazamadığına göre. ben note 5 düşünüyorum şu sıralar. oyunlarda kasma yapar mı sizce ?

Yok hocam yapmaz lollipopla oyunlarda kasma bitti

• Bu arada androidde olan uygulamlarda kasıyor .. Yada bi sene sonra telefondan dolayı kasıyor .. Sonuçta kasıyor

• infinity blade serisi iphone a özel oyundur ve piyasadaki en kaliteli oyunlardan biridir.

• App Store ayrıcalıktır. Ben oyunları 1 sene sonra da oynarım. Kassada problem değil dersen Android al tabi.

• Android tarafinda Galaxy S, Note serisi ve Xperia Z serisinden baska telefon alinmamali bence. Z serisinin guncelleme destegi iOS gibi masallah. Galaxy S serisi ise son model Exynos islemcisi sayesinde bu listeme girdi. Eger Android'e geri donersem muhtemelen Z5 veya Note 5 dusunurum. Geri donecegimi de sanmiyorum gerci, su an iPhone 5s sahibiyim ve cok mutluyum (sarj disinda).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appstore'a uygulama koymak icin ortalama 1 hafta appstore review'de bekliyorsun,üstelik degerlendirme kriterlerinde gerçeklestirmedigin bir sey varsa reject yiyorsun direkt

Google Play'e butona tiklayinca merhaba dünya yazan uygulama göndersen 2 3 güne kabul olur heralde en geç

Aradaki fark budur benim acimdan

• zipgrade adlı çoktan seçmeli test okuma uygulaması (cep telefonunu optik test okuma aracına çeviriyor) iPhone 5c ile çok iyi çalışırken, meizu, lg g3, galaxy A3 ve bir kaç tane daha denediğim android telefonlarda maalesef bir türlü stabil değil bazen iyiyken bazen kötü.Sadece Samsung galaxy k zoom da ilk iki denemem de iyi sonuç verdi.Maalesef daha fazla deneyemedim çünkü program demo olduğu için kullanım kısıtlıydı.İphone da tam sürüm aldım ve bu programla sınıf mevcudu 30-35 arası değişen 17 sınıfımın çoktan seçmeli test sorularını okunmasını bir saat civarında bitirdim. Yine star walk adlı astronomi uygulaması iPhone 5 de bile yüksek fps ile çalışırken maalesef galaxy note de 4 dahi iPhone 5 performansına yaklaşamıyor. Benim ihtiyacın olan bazı programlarda bu durum olunca mecburen iPhone kullanıyorum, işletim sisteminden ve mağazasından memnunum ama şu iPhone 5 serisinden beri halledilemeyen ekran oynama probleminden (screen clicking) hakikaten bıktım. İhtiyaç duyduğum uygulamalar aynı kalitede çalışsaydı samsung galaxy alpha almayı tercih ederdim.Kasa ve ekran kalitesi olarak kesinlikle daha iyi telefonlar var ama işletim sistemi ve heleki mağaza bence iPhone da bariz önde.Sadece internete girip sosyal ağları kullansaydım androidi tercih ederdim.Çünkü iPhone sadece bunlar için pahalıya geliyor ve artık daha da pahalı.İphone 5c nin ömrü dolunca muhtemelen uygun fiyatlı bi nexus alır ihtiyacım olan programlar içinde iPod touch ı tercih ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.