Şimdi Ara

AppStore'da 'Hediye Et' seçeneği ile uygulama/oyun/bakiye satılır. PayPal/Havale ile ücreti alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #1tıkla2kazan Para Aktarma #Paypal
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • **********KONU GÜNCELLENDİ ***** 07 EKİM 2013 TARİHİNDEN İTİBAREN SATIŞ İŞLEMLERİ TEKRAR DEVAM EDİYOR ****

İyi günler..

Kredi kartı olmayıp da AppStore' dan uygulama satın almak isteyenler için, ücretini PayPal' dan almak şartıyla istedikleri uygulamaları hediye edebilirim.

Artık İşbankası Havale yoluyla da ücret alabiliyorum. Dileyen PayPal, dileyen İşbank hesabıma havale olarak ücreti yatırabilir.

Yani, örneğin istediğiniz uygulama Angry Birds olsun, fiyatı ise 1,79 TL, önce PayPal' dan hesabıma 1,79TL yatırıyorsunuz ödeme hesabıma geçtiğinde ben AppStore üzerinden istediğiniz uygulamayı sizin hesabınıza Hediye olarak gönderiyorum..
    Ve bu da hesabınızda satın alınmışlar bölümünde kalıyor o süreden itibaren.

Bilmeyenler için; AppStore' da "Hediye Et" özelliği artık tekrar kullanıma açıldığı için böyle bir konu açtım. Sanırım iOS 6 ile birlikte aktif edildi.

İletişime geçmek isteyenler PM atabilirler

EDIT : Aynı zamanda hediye olarak 15-25-50 TL değerinde ücretler de hediye ediyorum bunları da gönderebilirim, bunların da fiyatları için PM atınız. iTunes Hediye Kartı ile aynı mantıkta kullanılıyor bu ücretler de: hesabınızda yolladığım ücret kadar (15 yada 25 yada 50 TL) bakiye bulunuyor ve her aldığınız ücretli uygulama bu bakiyeden düşülüyor..

PayPal hesabım : egehan.dorum95@gmail.com

AppStore'da 'Hediye Et' seçeneği ile uygulama/oyun/bakiye satılır. PayPal/Havale ile ücreti alıyorum

Hediyeleri gönderdiğime dair iTunes 'tan bir ekran görüntüsü, ve forumda alışveriş yaptığım bazı kullanıcılar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 7 Ekim 2013; 18:56:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 15-25-50 tl'likleri kaça veriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolayn007

15-25-50 tl'likleri kaça veriyosun

15 TL Bakiye --- 20TL
    25 TL Bakiye --- 30TL
    50 TL Bakiye --- 50TL şeklinde fiyatlandırma mevcut. PayPal üzerinden ödemeyi gönderdikten 3 dakika sonra bakiyeniz e-mail olarak geliyor.

• nasıl yani 15 tl'lik bakiye'yi 20 tl'ye mi veriyosun.şakamısın sen
  • quote:

nasıl yani 15 tl'lik bakiye'yi 20 tl'ye mi veriyosun.şakamısın sen

PayPal üzerinden ödeme alırken ücret kesintisi yapabiliyor, bana geçen tahmini ücret 16,50TL falan oluyor, kalan para ise PayPal'a gidiyor. Sebebi bu yani..

• niye paypaldan ödeme alıyorsun ki.forumda herkes misli nesine hesaplarına ödeme alıyor ücretsiz masrafsız.
  • quote:

niye paypaldan ödeme alıyorsun ki.forumda herkes misli nesine hesaplarına ödeme alıyor ücretsiz masrafsız.

Misli yada Nesine sitelerini şuan kullanmıyorum, eğer kullanmaya başlarsam zaten yazarım konuya. İlk tercihim PayPal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani dostum yanlış anlama ama şu anda itunes'a kredi kartı bilgilerini vermeden de appstore satınalmalarını yapabilmen mümkün.üstelik avea'da mediamarkt'ta 25-50-100 tl'lik itunes hediye kartları satılıyor.25 tl'yse 25, 50 tl'yse 50 tl şeklinde.yani sen 25 tl'ne öyle bir fiyat belirlemesinki (20 tl'den az) insanların tercih sebebi olasın.dediğim gibi sakın yanlış anlama.sürekli appstore satın alması yapan birisi olarak bu teklifin hiç mantıklı gelmedi.uygun fiyata çekmeni bekliyorum.o zaman müşterin olurum
  • quote:

yani dostum yanlış anlama ama şu anda itunes'a kredi kartı bilgilerini vermeden de appstore satınalmalarını yapabilmen mümkün.üstelik avea'da mediamarkt'ta 25-50-100 tl'lik itunes hediye kartları satılıyor.25 tl'yse 25, 50 tl'yse 50 tl şeklinde.yani sen 25 tl'ne öyle bir fiyat belirlemesinki (20 tl'den az) insanların tercih sebebi olasın.dediğim gibi sakın yanlış anlama.sürekli appstore satın alması yapan birisi olarak bu teklifin hiç mantıklı gelmedi.uygun fiyata çekmeni bekliyorum.o zaman müşterin olurum

Yapabileceğim en normal fiyat 15 TL'ye 15, 25 TL'ye 25, 50 TL'ye de 50 TL şeklinde olur; o da eğer PayPal' da ücreti gönderirken "Aile içi Gönderim" seçeneğini seçerseniz. Çünkü ücret kesintisi yapmayacağı için benim açımdan da bir sorun yok.

Burada sizin asıl kazancınız gidip de iTunes kartı arayıp bulup almak yerine, evinizde klavye başından 3 dakikada bakiyenizi hesabınıza yükletebilmek olur. Daha da bir şey yapamam :)

• bende gidip avea bayilerinden itunes hediye kartını arayıp bulup alayım bari
  • quote:

bende gidip avea bayilerinden itunes hediye kartını arayıp bulup alayım bari

Kendin bilirsin :)
    Avea bayiine yada teknomarketlere yakın olmayanlar da var.. Biraz düşün.

• Yahu adam imkanı olmayanlar için bi yol sunmuş siz neyin kafasındasınız ? Gidin nasıl yaparsanı yapın adamın işine niye gölge yapıyorsunuz.... Ya Sabır yaaa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loustin -- 14 Ocak 2013; 20:52:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

yani dostum yanlış anlama ama şu anda itunes'a kredi kartı bilgilerini vermeden de appstore satınalmalarını yapabilmen mümkün.üstelik avea'da mediamarkt'ta 25-50-100 tl'lik itunes hediye kartları satılıyor.25 tl'yse 25, 50 tl'yse 50 tl şeklinde.yani sen 25 tl'ne öyle bir fiyat belirlemesinki (20 tl'den az) insanların tercih sebebi olasın.dediğim gibi sakın yanlış anlama.sürekli appstore satın alması yapan birisi olarak bu teklifin hiç mantıklı gelmedi.uygun fiyata çekmeni bekliyorum.o zaman müşterin olurum

Yapabileceğim en normal fiyat 15 TL'ye 15, 25 TL'ye 25, 50 TL'ye de 50 TL şeklinde olur; o da eğer PayPal' da ücreti gönderirken "Aile içi Gönderim" seçeneğini seçerseniz. Çünkü ücret kesintisi yapmayacağı için benim açımdan da bir sorun yok.

Burada sizin asıl kazancınız gidip de iTunes kartı arayıp bulup almak yerine, evinizde klavye başından 3 dakikada bakiyenizi hesabınıza yükletebilmek olur. Daha da bir şey yapamam :)

paypalda bireysel ödemede hediye bölümü işaretlenip gönderilirse ücret kesintisi olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

paypalda bireysel ödemede hediye bölümü işaretlenip gönderilirse ücret kesintisi olmaz..

Bu durumu biliyorum ve artık ödemeleri bu yolla almaya çalışıyorum, ama arada sırada Bakiyeyi gönderirken benden fazla ücret de kesilebiliyor..

Kimseyi zorlamıyorum isteyen gidip direk iTunes Card olarak alabiliir, benim buradaki amacım Pc başından birşeyleri kolay yolla halletmeye çalışmak, kimse yanlış anlamasın :)

• Arkadaşlar aldatmaca falan yok, arkadaşa güvenebilirsiniz. 11 TL'lik alışveriş yaptım PayPal hesabıyla kredi kartı vermeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Arkadaşlar aldatmaca falan yok, arkadaşa güvenebilirsiniz. 11 TL'lik alışveriş yaptım PayPal hesabıyla kredi kartı vermeden

Teşekkür ederim yorumun için :)

Tekrar bir isteğin olursa PM bekliyorum

• Evet arkadaslar bende alışveriş yaptım memnun kaldım arkadas güvenilir ve her turlu sorunuza yardımcı oluyor anında para AppStore hesabınızda oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

Evet arkadaslar bende alışveriş yaptım memnun kaldım arkadas güvenilir ve her turlu sorunuza yardımcı oluyor anında para AppStore hesabınızda oluyor :)

15TL AppStore bakiyesi satın almıştınız ve memnun kalmanıza çok sevindim :) Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim, başka bir isteğiniz olursa her zaman mesajınızı beklerim :)

• Merhaba ben bunu almak istiyorum malum iTunes Türkiye paypal hesabı kabul etmiyor. Ben size 10 TL aktarsam sizde bana bu albümü hediye edebilirmisiniz ?
    https://itunes.apple.com/tr/album/good-girl-gone-bad-reloaded/id281997645?l=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenbagci

Merhaba ben bunu almak istiyorum malum iTunes Türkiye paypal hesabı kabul etmiyor. Ben size 10 TL aktarsam sizde bana bu albümü hediye edebilirmisiniz ?
    https://itunes.apple.com/tr/album/good-girl-gone-bad-reloaded/id281997645?l=tr

İyi akşamlar. Hediye göndermeyi şuan gerçekleştiremiyorum fakat Şubat 6 tarihinden itibaren tekrar devam edeceğim, anlayışınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.