Şimdi Ara

Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli
    Teknoloji devlerinden Apple, Avrupa Birliği'nin (AB) Dijital Piyasalar Yasası (DMA) kapsamında App Store dışından uygulama yüklemeye izin vermeye başladı. Bu değişiklik, iPhone kullanıcılarına daha fazla seçenek sunsa da, güvenlik risklerini de beraberinde getirebilir. Zira Apple, tüm bu değişiklikleri zorunlu kılan Dijital Piyasalar Yasası'nın bir bedeli olabileceği yönündeki endişelerini dile getirmeye devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Artık WhatsApp'ta profil resimlerinin ekran görüntüsünü alma devri bitiyor



    Apple'a göre AB'nin zorunlu kıldığı Dijital Piyasalar Yasası, güvenlik riski yaratabilir



    Apple'ın Veri Koruma Sorumlusu Gary Davis, alternatif uygulama kaynaklarının kullanıcıları siber saldırılara karşı daha savunmasız hâle getirebileceğini öne sürüyor. Davis, iCulture ile yaptığı bir röportajda, iOS'a yönelik saldırıların maliyetlerinin düşebileceği ve daha önce görülmeyen saldırı tiplerine maruz kalınabileceğini söyledi.



    Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli
    Apple, kullanıcıları bu risklerden korumak için ise özel bir ekran göstermekte. Bu ekranda, alternatif kaynaklardan uygulama indirmenin riskleri ve güvenli uygulama indirme ipuçları yer alıyor. Ancak tercih yine de kullanıcıya ait olacak.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2024/03/15/apple-worries-dma-has-lowered-the-cost-of-iphone-exploits/







  • Apple uygulama mağzası güvenirliği sorun teşkil ederkene,bir başka mağazaya neden güveneceğim.

    Macera aramak isteyenler buyursunlar kullansınlar.

  • Dış şirketlerin kendi sistemlerine yediği saldırıları da "ay bakııın bize saldıyı oldu" diye kendine yazıp sabah akşam pompalar artık "medyada" :) :)







    Yapay zekalar peynir ekmek gibi yaygınlaşıp artsa keşke de: Bazı şirketler devlet ve yargı desteği olmadan ne kadar süre varolabilir diye bi simülasyon yaptırtsak :) :)

  • Apple'da haklı.

  • Komisyonlar gidiyor diye ağlıyor :)

  • Apple kapalı sistem olma özelliğini kaybediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki gün önce iphone kilidini hesap makinesi yöntemiyle açtım. apple önce açıklarını düzeltmediği telefonlarına ya güncelleme versin ya da bu telefonları kullanımdan kaldırsın. Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli  (telefon modelini hatırlamıyorum ama 6s mi neydi. sahibi de şok oldu. Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Mart 2024; 10:27:8 >
  • para verseler yine apo store dışından bir uygulama yüklemem . Gereksiz bir şey ben iPhone alıyorum çünkü güvenlik benim için en önemli konu her şeyi yüklemek istesem gider android cihaz alırım

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    bilgisayar ve yazılım ile uğraşan birinin android kullanmayacak olması mümkün değildir. sadece ios kullan normal bir kullanıcı da aten donanım ve yazılımdan uzak, yani nasıl desem Apple, yeni düzenlemenin iPhone saldırılarını artırabileceği yönünde endişeli  kısaca "alocu" dur.

  • 5-10 milyar $ ayırsınlar ekstra güvenliğe eşek yükünden para kazanıylar ürünlerinden...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.