|
Bildirim
Apple artık yolun sonuna geldi. Nokia ile aynı akıbeti yaşayacak. Kaç seridir telefonlarında yenilik diye birşey kalmadı, elinde birtek yazılım vardı son 2-3 versiyondur o da çıkmaza girdi. Nitekim bu yapay zekadaki geride kalışta tuzu biberi olacak. Atı alan üsküdarı geçti geçiyor. İphone 6 , 7 ve mevcutta 13 kullanıcısı olarak samsunga geçmeyi düşünüyorum artık. Yıllardan beridir stabillik için tercih ettiğim apple artık o kulvarda da sarsılmaya başladı. Artık sıkıcı telefonlarını al başına çal sayın apple
|
Obje silmeyi beceremeyen marka siriyi nasıl yapacaktı zaten
|
1 yıldır 15 pro max kullanıyorum. Apple fanlarını anlamak mümkün değil. Siri çok salak, bazen telefon donuyor ya da kasıyor şaka gibi. Vee çok ağır. Telefon külçe gibi ya. Eski telefonu oğluma verdim. One plus 9 pro idi. Vallahi kış gibi incecik tutması çok kolay telefon. Bazen geri dönemiyorum. Yok bazı uygulama ya da sayfalarda geri dönüş :)) eko sistem güzel ama telefon saat tablet kulaklık pc güzel ekosistem. Ama parasını hak ediyor mu bence etmiyor. Aldık kullanıyoruz işte.
|
Apple kolay kolay Nokia gibi olmaz çünkü bir ekosistemi var. iPhone için evet haklısınız kendini tekrar eden güncellemeler mevcut ama Samsung da çok farklı değil daha Android 15 ve OneUI güncellemesini veremediler. |
Apple yapay zeka da nasıl bu kadar geri kaldı.Sınırsız kaynakların var.Senin çeyreğin etmiyecek şirketler bile hızlıca adapte olurken Apple nın bu kadar teklemesi çok garip.Aynısı elektrikli araç konusunda da oldu.
|
Her güncellemeyle bir şeyi düzeltirken başka bir şeyi bozuyor, artık insanlar telefonlarını güncellemek istemiyorlar bile. Stabil ios artık hayal.
|
Amaç yeni ürüne yönlendirme olacak sanırım. 15 ve üstü intelligence destekliyor ama altı desteklemiyor dediler şimdi üstüne ileride 16-17 şunu destekliyor altı desteklemiyor derlerse şaşırmam nede olsa fanatik kitlem var diye dusunebilir.
(Apple kullanıcısıyım sadece yaptıkları hoş değil) |
Yapay zeka ve apple. Yan yana gelmemesi gereken iki kelime. Bu kadar yeniliksiz bir markayı tercih edenler yüzünden marka kendini garantide sanıyor ve keyfi nasıl isterse öyle davranıyor.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple kolay kolay Nokia gibi olmaz çünkü bir ekosistemi var. iPhone için evet haklısınız kendini tekrar eden güncellemeler mevcut ama Samsung da çok farklı değil daha Android 15 ve OneUI güncellemesini veremediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 9 Mart 2025; 20:42:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Siri'ye diyorum ki, Siri Annem'i ara. Siri: Annem için internetten bulduğum sonuçlar bunlar. İşte zeka budur. |
Apple'ın ekosistemi var ve ürün yelpazesini çoğaltıyor devamlı yeni MacBook iPad işlemci üretiyor |