teslim tarihi 14 Ocak diyor hocam space grey için cidden çok uzun süre ya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 23 Kasım 2020; 12:8:29 > |
22 ay garantiliydi bence de alınmaz vazgeçtim. |
Mallıktan başka birşey değil b*k var kırmızı dolu heryer getirsene siyahtan fazla yapıcakları işe .. niraz daha beklicem gelmezse almıcam cidden watch 7 beklerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam her yer kırmızı dolu ama space gray yok.Halbuki en kullanışlı renk.Sahibinden de sıfır bulabilirsiniz belki hocam. |
var ama adam 3999 diyor 50 tl verip apple dan almamak salaklık olur bana göre ben 3600 3700 civarı fiyat bekliyorum yoksa apple dan alırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Watch SE almayı düşünüyorum bende..Peki genel anlamda bu saatlerin şarjından memnun musunuz ? Zırt pırt şarja takanlar varmış, sizlerin saatleri ne durumda ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aw s6 silver renk beyaz kordon kolda nasıl durur? alınır mı? |
silver renk+ beyaz kordonla başka deneyimi olan var mı arkadaşlar? |
Teşekkür ederim cevabınız için. Media Markt'ta gece s5 44 space gray nike edition 3200TL idi. Kartta para olmayıp üstüne de yasak olunca sabah bir uyandım ki 3700. Silver modelini alsam mı diye düşünüyorum. Ekran siyah kasa gümüş kordon da farklı renk oldu mu çingeneye dönecek güzelim saat. |
Siyahi Rapçiler gibi duruyor kolda eğer esmer tenliyseniz. UZAY GRİSİ hem açık tenli hem esmer fark etmiyor herkesin bileğinde şık duruyor, benim tavsiyem uzay grisi kasaya uygun kordon ile mükemell tercih olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 23 Kasım 2020; 15:26:5 > |
3.299 tl diye hatırlıyorum hocam ben. ben de aw5-6 alma aşamasındayım :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |