Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37.555
Cevap
818
Favori
2.007.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #34
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada dikkat edilmesi gereken bir sey daha belirteyim. EKG’yi aktif ettik tamam ama ayni zamanda Saglik uygulamasi uzerinden kalp sekmesi icerisinde ki Duzensiz kalp ritim bildirimlerini de acmamiz gerekiyor. Bu ozellikde malesef ulkemizde desteklenmiyor. Ben yunan sebekesinde bulundugum icin bu ozelligide hemen acabildim.

Bu arada onemli bir bilgi olarak da asagidaki linkten Apple Watch’un hangi servislerinin, hangi ulkelerde desteklendigini gorebilirsiniz.

https://www.apple.com/lae/watchos/feature-availability/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 12 Ağustos 2019; 2:57:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Ben de Almanya dan aldım saatin içinde EKG yüklü geriye sadece aktif etmek kaldı ama İstanbul da yaşıyorum maalesef:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekara7Tepe kullanıcısına yanıt
    Hic bir sey yapmiyorsunuz hocam. Sadece saglik uygulamasina girip oradan EKG’yi aktif ete basiyorsunuz. Dogum tarihinizi soruyor, ilk EKG’nizi cekiyor ve sonra hemen aktif hale geliyor. Bu islemi Turkiye’de yaptiginiz zaman bulunduğunuz bolgede desteklemiyor diyordu. Ayrica yeniden belirtmek isterim ki saatinizi Turkiye’den aldiginizda EKG uygulamasi yuklu gelmiyor ve dolayisiyla destekleyen bir ulkede olsaniz bile aktif hale getiremiyorsunuz. Birde Saati yurt disindan(asagidaki ulkelerden) alip destek verilmeyen bir ulkede iseniz yine EKG aktif olmuyor.

(tekrar ediyorum saat oncelikle bu ulkelerden birinden alinmis olmali ve aktif edeceginizde yine bu ulkelerden birinin hattina baglanmis olmalisiniz. ornegin saat ABD’den alinmis ise EKG uygualamasi saatte gorunur ve saati Yunanistan’da bir sebekeye baglandiginizda saglik uygulamasi uzerinden EKG’yi aktif edebilirsiniz)

EKG aktif edilebilen ulkeler

Austria
    Belgium
    Canada
    Croatia
    Czech Republic
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Guam
    Hong Kong
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Luxembourg
    Netherlands
    Norway
    Poland
    Portugal
    Puerto Rico
    Romania
    Singapore
    Slovakia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    United Kingdom
    United States
    US Virgin Islands

Saati mesela Fransa’dan biri aldi. 3 ay kullandı ve size Turkiye’de satti. Aldiktan sonra kurulum yaptiginizda EKG uygulamarda gorunur ama saglik uygulamasinda, bolgenize desteklenmiyor hatasi ile aktif edilemez. Ama siz saat ile İrlanda’ya giderseniz oranin sebekesine bağlandığınız anda EKG aktif olur.

• sahibinden.com
    APPLE WATCH 4 SERİES 44MM KAPALI KUTU APPLE GARANTİLİ - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 721307467
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-apple-watch-4-series-44mm-kapali-kutu-apple-garantili-721307467/detay

BU CİHAZ hakkında ne düşünüyorsunuz ?

teşhir ancak swap jelatinli dedi kafamı karıştırdı.

Dolandırıcı çıktılar. Verdikleri ibanı sorgulattım kapora dolandırıcı arkadaşlar dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 13 Ağustos 2019; 12:41:55 >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    İbanmasıl sorgulanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

İbanmasıl sorgulanıyor
    Google dan aynı ibanı kullanarak villa kiralama adı altında kaporaların yüzde 50 sini alıp ortadan kaybolmuşlar.

İlan zaten çok şüpheli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yönden müthiş bir ülkeyiz ya herşeyin standardı tavan yapmış. O nedenle bu ekg olayı bizim ülkede yok. Sayın sağlık bakanımız hala uygun görmüyor nedense.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    bir de sağlıkta bilmem nede avrupadan şurdan burdan iyi derler olacak iş değil ya böyle saçma bir şey olamaz
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aslında burada işin aslını bilmiyoruz bu yüzden hemen suçlama yapmak yanlış olabilir. Apple henüz bir başvuruda bile bulunmamış olabilir veya sağlık bakanlığı inceleme yapıyor olabilir. Bunlar ciddi konular. Unutmayın ki Kanada gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birine bile bu özellik aylar sonra verildi. Burada ben de merak ediyorum acaba bizim sağlık Bakanlığında mı bir sıkıntı var ? yoksa Apple kendi henüz başvuru yapmadı mi?

• Arkadaşlar merhaba. Series 4 kullanıyorum. Bugün bisiklet sürdüm yaklaşık 40 dk boyunca. Antrenman sonrası hem Apple Watch’ta hem de iPhone’da antrenman özetini görüntüledim tüm değerler doğruydu. 40 dk sürdüğüm de yazılıydı. Fakat yeşil olan egzersiz halkasının anca çeyreği kapanmıştı ve 9 dk yazıyordu. Yani antrenman doğru kaydedildi ve her iki cihazda da eşzamanlandı fakat halkaya tam yansımadı. 9 dk egzersiz gösteriyor halkada. Bu durumu sadece bisiklet antrenmanında yaşadım. Diğer antrenmanlarda kaç dakika yaptıysam halkaya da o kadar yansıyordu. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

• Darklesss D kullanıcısına yanıt
    Saatin kendi antrenman uygulaması üzerinden başlattınız değil mi bisiklet sürme antrenmanını
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ekstra bir uygulama kullanmıyorum..

başka bir uygulalam olsa neyse diyeceğim ama kendi uygulaması ile 40dk lık bisiklet antrenmanını 9dk olarak göstermesi enteresan gerçekten. saate bir reset atıp tekrar bir antrenman denemesi yapmanızı öneririm. yine yaparsa apple a bir sorebilirsiniz.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 40 dk yaptığımı saat gösteriyor. Onda sıkıntı yok. Ama halkaya 9 dk olarak yansımış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Ben de Almanya dan aldım saatin içinde EKG yüklü geriye sadece aktif etmek kaldı ama İstanbul da yaşıyorum maalesef:(
    Yunan sinirina yaklasin telefonun internetini kapatin ve manuel sebeke aratma yapin. Cikan yunan sebekelerinden birine baglanin bu sekilde aktif edebilirsiniz.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    İstanbul dan nasıl yunan şebekesine bağlanacam hocam nereden yani?

• Ben istanbuldan baglanirsiniz demedim ki. O sekil bisey zaten imkansiz. Bunu yunan siniri yakinlarina yolunuz duser veya ben hususi kalkar ipsalaya dogru giderim derseniz aktive edebilirsiniz. Ben denedim ipsalaya dogru gittim kesandaydim gecen bayram tr saati ile belki ise yarar diye ama dogal olarak olmadi. Fakat sizde durum farkli o yuzden daha once deneyen arkadaslardan da biliyoruz ki ise yariyor bu yontem.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Maalesef oralara yolum düşmez hocam mecbur TR ye gelmesini bekleyecem.

garip olan o işte 40dk yaptıysanız halkada da 40 dk yı doldurması gerekirdi.
  • Bu saatin ekranına tüküreyim. Birsey değer değmez hemen çiziliyor. Saatten tiksinmeye başladım çizikleri gördükçe. Deminde en uzun çiziğini aldı lavaboya değince. Duvara çalıcam saati

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.