Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahaste

quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

https://www.youtube.com/watch?v=Gwjulbd4i5k

bu kordonu daha önce hiç görmemiştim, daha ilginç geleni saat kadranı daha önce gören veya bilgisi olan var mı?

apple nin hermes firması ile anlaşıp çıkardığı model kayış şuan ayrı satılmıyor maalesef kadranda yok.bunun gibi şık kadran şuan için yüklemek mümkünde değil belki ilerleyen dönemlerde olur bende takipteyim

Satiliyor aslinda ama Yeni oldugundan biraz tuzlu...
    Genuine Leather Cuff Watch Band Strap & Link Bracelet For Apple Watch IWATCH Sport Edition 38mm 42mm
    http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Leather-Cuff-Watch-Band-Strap-Link-Bracelet-For-Apple-Watch-IWATCH-Sport-Edition-38mm-42mm/32494339754.html

Haliyle Hermes'in "ucuz" bir kopyası bu; bu fiyata Hermes olsa duramazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

quote:

Aşağıda linkini vermiş olduğum satıcıdan kordon siparişi veren oldu mu?

Evet. No problem

Ürünün kalitesinden memnun musunuz hocam? Bir çok satıcı da 9-10 dolara aynı ürün bulunabiliyor kararsız kaldım.

Sanılanın aksine, bu üründe önemli olan kordonun orijinaline olan fiziksel benzerliği değil, ürünün imalatında kullanılan hammadde ve kimyasallardır.

Çin'den yasal olarak getirtilen ayakkabılarda bile kanser riski bulunduğu bir dönemde -ki onbinlerce ayakkabı bu yüzden toplatılmıştı-, kauçuk olduğu iddia edilmesine karşın hangi kimyasalları içerdiği bilinmeyen, sürekli bileğe takılacak ve terledikçe deriyle daha fazla reaksiyona girecek bir ürünü sırf uygun fiyatlı satıyorlar diye Çin'deki denetimsiz satıcılardan almak ne derece doğru olur, bunu düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

quote:

quote:

quote:

http://tr.aliexpress.com/item/original-1-1-copy-for-apple-watch-band-sports-with-original-embed-adapter-38-42mm-free/32397264554.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201527_2_30_32_31_71_72_73_74_75_29,searchweb201560_2

Evet. No problem

Ürünün kalitesinden memnun musunuz hocam? Bir çok satıcı da 9-10 dolara aynı ürün bulunabiliyor kararsız kaldım.

Sanılanın aksine, bu üründe önemli olan kordonun orijinaline olan fiziksel benzerliği değil, ürünün imalatında kullanılan hammadde ve kimyasallardır.

Çin'den yasal olarak getirtilen ayakkabılarda bile kanser riski bulunduğu bir dönemde -ki onbinlerce ayakkabı bu yüzden toplatılmıştı-, kauçuk olduğu iddia edilmesine karşın hangi kimyasalları içerdiği bilinmeyen, sürekli bileğe takılacak ve terledikçe deriyle daha fazla reaksiyona girecek bir ürünü sırf uygun fiyatlı satıyorlar diye Çin'deki denetimsiz satıcılardan almak ne derece doğru olur, bunu düşünmek lazım.

Bu konuda maalesef benim de kaygılarım var. Linkini vermiş olduğum satıcı popüler bir mağaza sizce bu durum sağlık acısından gerekli önlemlerin alındığını gösterir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://tr.aliexpress.com/item/original-1-1-copy-for-apple-watch-band-sports-with-original-embed-adapter-38-42mm-free/32397264554.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201527_2_30_32_31_71_72_73_74_75_29,searchweb201560_2

Evet. No problem

Bu konuda maalesef benim de kaygılarım var. Linkini vermiş olduğum satıcı popüler bir mağaza sizce bu durum sağlık acısından gerekli önlemlerin alındığını gösterir mi?

Mağazanın popüler olmasının nedenlerini sıralayayım:

1- Orijinalinin iyi birer taklidi olan ürünler satması.
    2- Orijinal ürünlere göre -doğal olarak- çok daha uygun bir fiyat politikası izlemesi.
    3- Alıcıyla iyi iletişim kurup teslimatı hızlı gerçekleştirmesi.
    4- Alıcının ürünü fiziksel olarak orjinalinden ayırt edememesi nedeniyle ilk üç madde doğrultusunda ürün eline ulaşır ulaşmaz ya da kısa süreli bir kullanımın ardından satıcı için olumlu geri bildirimde bulunması.

Satıcının puanını yükselten 4. maddedeki geri bildirimler. İlk üç maddeye bunun hazırlığı gözüyle bakabiliriz. Böyle bir ürünün sağlıkla ilgili riskleri kimi zaman alerji olarak hemen, çoğunlukla da uzun süreli kullanımda ortaya çıkar; hatta bazı durumlarda etkileri yıllar içinde bile görülebilir.

Bizim örneğimizdeki ürün tamamen sağlıklı malzemelerden ve katkı maddelerinden üretilmiş de olabilir. Ama bunun ölçütü yukarıda sıraladığım maddeler olamaz. Bu nedenle sırf uygun fiyatlı ve orijinaline çok benziyor diye bu tarz ikinci, üçüncü kalitedeki ürünleri kullanıp sağlığımızı riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

"Kauçuk bir kordon için ne kafa şişirdin" dediğinizi duyar gibi oluyorum ama emin olun Apple'ın bu ürünleri yüksek fiyattan satmasının tek nedeni marka bağımlılığını suistimal etmek değildir (sayısız çalışana sahip dev bir şirket olmanın ve AR&GE/operasyon maliyetlerinin getirdiği yükü saymazsak tabii).

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. No problem

Mağazanın popüler olmasının nedenlerini sıralayayım:

1- Orijinalinin iyi birer taklidi olan ürünler satması.
    2- Orijinal ürünlere göre -doğal olarak- çok daha uygun bir fiyat politikası izlemesi.
    3- Alıcıyla iyi iletişim kurup teslimatı hızlı gerçekleştirmesi.
    4- Alıcının ürünü fiziksel olarak orjinalinden ayırt edememesi nedeniyle ilk üç madde doğrultusunda ürün eline ulaşır ulaşmaz ya da kısa süreli bir kullanımın ardından satıcı için olumlu geri bildirimde bulunması.

Satıcının puanını yükselten 4. maddedeki geri bildirimler. İlk üç maddeye bunun hazırlığı gözüyle bakabiliriz. Böyle bir ürünün sağlıkla ilgili riskleri kimi zaman alerji olarak hemen, çoğunlukla da uzun süreli kullanımda ortaya çıkar; hatta bazı durumlarda etkileri yıllar içinde bile görülebilir.

Bizim örneğimizdeki ürün tamamen sağlıklı malzemelerden ve katkı maddelerinden üretilmiş de olabilir. Ama bunun ölçütü yukarıda sıraladığım maddeler olamaz. Bu nedenle sırf uygun fiyatlı ve orijinaline çok benziyor diye bu tarz ikinci, üçüncü kalitedeki ürünleri kullanıp sağlığımızı riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

"Kauçuk bir kordon için ne kafa şişirdin" dediğinizi duyar gibi oluyorum ama emin olun Apple'ın bu ürünleri yüksek fiyattan satmasının tek nedeni marka bağımlılığını suistimal etmek değildir (sayısız çalışana sahip dev bir şirket olmanın ve AR&GE/operasyon maliyetlerinin getirdiği yükü saymazsak tabii).

Gayet güzel bir yazı kaleme almışsınız teşekkür ederim. Orijinal kılıf satın almak bende isterim fakat fiyatı kabul edilebilir gibi değil.

• selam arkadaşlar bügün bende bir adet 38mm Apple Watch aldım ve bir konuda yardımınızı isteyecektim nabız ölcer kısmını saatin menüsünden bulamadım yardımcı olabilirmisiniz saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

selam arkadaşlar bügün bende bir adet 38mm Apple Watch aldım ve bir konuda yardımınızı isteyecektim nabız ölcer kısmını saatin menüsünden bulamadım yardımcı olabilirmisiniz saygılar

Kadran açıkken ekranı yukarı doğru kaydırarak "Bakışlar" adlı kısmı görüntüleyin ve kalp atış hızı aracının nerede olduğuna bağlı olarak (bu bakışın kaçıncı sırada olduğunu iPhone'daki Apple Watch uygulamasının "Bakışlar" menüsünden anlayabilirsiniz) bakışları sağa ya da sola doğru kaydırın; aracı bulduğunuzda biraz beklerseniz Apple Watch kalp atış hızınız ölçecektir.
  • monoblaine kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler hocam sayende buldum
  • iOS 9.1 ile watchOS 2.0.1 de çıktı hayırlı olsun
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• iOS 9.1 ile birlikte Apple Watch üzerinden Whatsapp mesajlarına cevap yazılabiliyor gözümüz aydın
  • quote:

iOS 9.1 ile birlikte Apple Watch üzerinden Whatsapp mesajlarına cevap yazılabiliyor gözümüz aydın

Sonunda

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Apple watch'ta kendi kamerasıda olsaydı o parayı acımadan verirdim. Şuan almakla almamak arasında kararsızım.

Ama whatsapp özelliğide iyi bir gelişme. Bu cihazın gelişie ihtiyacı var biraz. Aksesuar olarak vede iphone'un şarjını uzatsın diye birde kullandığım birkaç program için apple watch sport uzay grisi almayı düşünüyorum.

Memnunmusunuz saatten ? Sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Apple watch'ta kendi kamerasıda olsaydı o parayı acımadan verirdim. Şuan almakla almamak arasında kararsızım.

Ama whatsapp özelliğide iyi bir gelişme. Bu cihazın gelişie ihtiyacı var biraz. Aksesuar olarak vede iphone'un şarjını uzatsın diye birde kullandığım birkaç program için apple watch sport uzay grisi almayı düşünüyorum.

Memnunmusunuz saatten ? Sorayım dedim.

Şöyle bir inceleme yazmıştım okuyabilirsiniz. Zaman bulduğum da ve istediğim kalitede fotoğrafları çekebilirsem donanımhaber üzerinden de paylaşmayı düşünüyorum.

• Ben alalı yaklaşık 1 ay oluyor.. Ben çok memnunum.. Şarj rahat 2 gün gidiyor.. Özellikle araba kullanırken çok işime yarıyor .. Mail'lere bildirimlere hızlıca bakabilmek gerçekten belli bir süre sonra alışkanlık haline geliyor .. Saatin sayesinde spor a başladım ve 1 ayda yaklaşık 4 kilo verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Ben alalı yaklaşık 1 ay oluyor.. Ben çok memnunum.. Şarj rahat 2 gün gidiyor.. Özellikle araba kullanırken çok işime yarıyor .. Mail'lere bildirimlere hızlıca bakabilmek gerçekten belli bir süre sonra alışkanlık haline geliyor .. Saatin sayesinde spor a başladım ve 1 ayda yaklaşık 4 kilo verdim

2 gün gidiyorsa iyi hocam. Ben bisiklet sürüyorum prof. Olmazsada hobi olarak günde 50-70km sürüyorum. Straa denen programı kullanıyorum telefonu cepten çıkarıp kontrol etmek zor oluyor. Apple watch ı destekliye bu program özellikle bu sebepten istiyorum. :)

Akke4323 hocam incelemenizi bilgisayara geçince okuyacağım teşekkürler :)

• Maddi olarak sarsmayacaksa alınmalı bence.. Özellikle çalışırken ve trafikteyken telefonu eline almamak bile büyük kolaylık.. Kaldı ki cihazın şarjı da ilk söylendiği gibi değil iki gün rahat (gün içinde kolunda olmak üzere ve geceleri kapatmadan) gidiyor. Telefonun şarjını da etkiliyor haliyle.. Evet bazı eksikler yok değil ama iPhone gibi sürekli yenileneceğini de zannetmiyorum. Hergün daha iyi olacak bence..

• saatimin herşeyinden memnunumda telefon görüşmesi yaptığımda karşı tarafın sesini çok az duyuyorum neredeyse kolumu telefon gibi kulağıma getirecem az kaldı helei az sesli bir ortamdaysam hiç duymuyorum araç kullanımında vs gibi bu durum sizde nedir acaba benim saattemi bir sıkıntı var

• murlek kullanıcısına yanıt
    sirket araci fiesta dizel..biraz az duyuyorum ama idare ediyor..kendi aracim da s40 dizel..rahat duyuyorum..saati cok fazla kulagima yaklastirmama gerek kalmiyor..yani direksiyonu tutarken konusa biliyorum..tabi camlar kapali..eger camlar aciksa nafile ..konusmak cok zor oluyor..

• murlek kullanıcısına yanıt
    Malesef bu genel bi durum . Bende kafamı saate dayamadan duyamıyorum çünkü çok az sesi çıkıyo görüşmelerde. Araç içi gibi sessiz bir ortamda değilseniz konuşma olayı yok gibi bişey.

• detaylı cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.