Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.998
Cevap
813
Favori
1.947.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18461847184818491850
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam ultra iyidir. Ben garantisi bitmiş tr cihazı ultra 1 imi 22 ye sattım pil 95 di. Sonra yd sıfır ayarında pil 100 ultra 1 17 ye aldım. Sarı sitede çok var araştırıp temiz alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt
    Bende yd dusunuyorum esim olayini pek kullanacagimi zannetmiyorum pil olayi nasildi hocam kullanim seneryonuz nedir kisaca bahsedermisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Hocam beni wc hariç hep kolumda saat. Herşey açık. Bi hep açık ekranı kullanmıyorum tam 3 gün yetiyor. Sattığımda 2-2,5 gün gidiyordu. İş adamı değilseniz telefon yanınızda yokken sürekli spor yapan biri değilseniz teslanız yoksa celluar gereksiz. Aylık vergiyle 100-150₺ maliyeti oluyor zaten. 2. Elde çok pert saatler var iyi araştırıp o şekilde alın. Benim aldığım saat 2 senedie 2-3 hafta anca kullanılmış mesela. Kordonun şarj aletinin kutusu açılmamıştı bile. O şekilde denk getirmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 20 Ocak 2025; 14:46:29 >
    Tesekkurler cevaplariniz icin alim yaparken dikkat ederim

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Hocam üzerinde kutuyu açarken yer alan siyah koruyucudan başka bir şey çıkardınız mı acaba ? Dediğim gibi bir şey var gibi tırnağıma çok az takılıyor zorlamak zarar vermekte istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam çok dikkat ettim çıkarırken malum biraz sıkı sarılmış koruyucuya, çizecek tek şey tırnaklarım eğer böyle çizildiyse o ayrı bir olay gerçekten

• kryptox kullanıcısına yanıt
    Safir olmayan her apple watch malesef evet tırnaktan haftta elbiseden bile çiziliyor hocam

• kryptox kullanıcısına yanıt
    Watch 8 aldigimda ekran jelatini siparis vermistim 3 gunde gelene kadar kilcal cizik olmustu iki adet gercekten duz watchlarin malzeme kalitesi vasat 1 ayda boya atmasi oldu suan hiawei var yigidi oldur hakkini yeme duz gt4 ne safir cam var ne baska birsey pat kut vurmadigim yer kalmadi bunuda sifir cizik

• lionheart1907 kullanıcısına yanıt
    Video çok yardımcı oldu. Teşekkürler bende yaptım.

• Watch se 1.nesilden geçmek istiyorum yenisine ama geçecek bir sebep bulamadım. Bildirimleri, saati, spor ve belli kestirmeler ile alınacak vitaminleri vs hepsinde iş görüyor. Şarjı evet 1 gün max gidiyor ama bilemedim. Ne önerirsiniz ?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Hocam Apple Watch uzun yıllar iş görebilen bir saat.. Saatiniz kozmetik olarak çok yıpranmadıysa değiştirmek için büyük bir sebep olmuyor genelde. Zaten kullanıcıların 95% i bildirimleri görmek için kullanıyor saati. Çok az bir kesim her gün antrenmanlarını/uykusunu ölçümlemek için kullanıyor. Watch 10 da sağlık ölçümleri baya geliştirildi. Ancak kozmetik olarak saatiniz çok yıpranmadıysa ve sağlık/antrenman ölçümleriyle ilgili özellikle hassas değilseniz geçiş yapmaya gerek yok.. 1-2 nesil daha bekleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar Apple Watch se2 40mm pil yüzdesi %84 sizce daha iş görür mü, yoksa 9 veya 10 ‘un 45/46 mm geçmeye gerek var mı? Geçsem çok fark hisseder miyim?

• jamie35 kullanıcısına yanıt
    Watch 7 kullanıyorum. Pil sağlığım %78

Yola devam şimdilik 😀

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim...

• Arkadaşlar selam 2025 yılında kullanılacak en fp seri hangisidir büyük saatleri sevmiyorum temiz 2. El yada sıfır da alabilirim her zaman açık saat kadranı bence hoş gözüküyor tüm modellerde yok sanırım yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum

• ygzsomuncu Y kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce 2.el temiz series 9 aldım alüminyum kasa çok memnunum. Series 10 mağaza da inceledim. İki seriyi karşılaştırınca 9 daha havalı ve şık duruyordu diğeri Apple Watch havası vermiyordu pek. hoşuma gitmedi yani. Tamamen kişisel görüşüm bu arada.

• lionheart1907 kullanıcısına yanıt

Hocam dün itibari ile benim kadran bozuldu ne yaptıysam düzeltemedim, sizde durum nedir?

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Watch 7 45 mm cellular kullanıyorum. Sizce bunu satip yeni bir modele geçmeli miyim? Nasıl bir fiyata satabilirim

• 
Sayfa: önceki 18461847184818491850
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.