< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1612. sayfa)

-
-
W.app ya da insta message gibi uygulamaların hala olmaması skandal. Onun dışında LTE özelliği hayatımı kurtarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sendemi etrafta çakmasını çok gördün yoksa :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Apple Watch ile bir yürüyüş antrenmanı başlattığımızda antrenman sırasında attığımız adım sayısını nasıl görebiliyoruz başka bir uygulama yüklemeden çünkü sadece mesafeyi kalp atışı v kalori bilgilerini gösteriyor ama yürüyüş antrenmanı sırasında attığımız adımı göremedim ben. Teşekkür ederim
Antremanlar ı seçtiğinizde ... 3 noktaya basarak ekranı özelleştirebiliyorsunuz. Neleri görmek istiyorsanız onları seçin.
Alternatif olarak Pedometer++ kullanmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Haziran 2023; 16:43:23 > -
Çakması belli oluyor zaten yakından bakınca 😀
Arkadaşlar orijinal kayışını kullanıyorum, bilek çevremde son 1 aydır kırmızı olacak şekilde iz yapmaya başladı sanki alerjik reaksiyon varmış gibi o bölgede.
Böyle bir şey deneyimleyen, gören ya da duyan oldu mu?
-
Valla ben orijinal yeşil kordonundan çok diğer aldığım 2-3 kordonu daha çok kullanıyorum, herhangi bir iz olmadı,
Bende çevremde yürürken ultra görmeye başladım daha önce dikkat etmemiştim ama orjinal olduklarını var sayıyorum
Geliştirici ile alakalı bir durum
Eskiden Twitter’ın resmi uygulama desteği vardı Apple Watch için yanlış hatırlamıyorsam s3 ya da s4 sonrasında kaldırdılar. Bahsettiğiniz uygulamalarının resmi desteği olmaması bana göre cellular versiyonunu gereksiz kılıyor.
işten ve spordan dolayı telefonumu yanıma almıyorum. Aramalar ve ufak mesajlar için inanılmaz işime yarıyor. Normal saati de işin içine katarsak hayatımda taktığım ilk saat bu 😀
Merhaba arkadaşlar. Apple Watch 7 e beta son sürümü yükleyen var mı ? İphone 14 pro ya yükledim ve epey memnunum. Saate de yüklesem mi diye düşünüyorum.
Dediğinizin aynısını yaptım fakat ekranı özelleştirmelerde bir çok seçenek varken adım sayısını gösterme yok. Yürüyüş yapıyorsunuz ve bunun adım sayısı belli değil gün içinde atılan toplam adımı gösteriyor. Mağazada birçok adımsayar uygulama var farkındayım ama keşke antrenman bilgilerinde görebilseydik.
Arkadaşlar 9.5.2 sürümünü yükleyen varmı
Apple zam yapmış. Almayı düşünen varsa bence bir an önce alsın, teknoloji mağazalarında hala eski fiyat.
Hatta normal fiyatın altında satan siteler duruyor. Gün içerisinde fiyatlar güncellenir.
valla dün bir nda karar verdim vatanbilgisayardan gittim aldım Watch 8 45 mm 11.000 tl ye, bu gün 14.500 tl olmuş vatanda. iyi ki dün gidip almışım
-
WhatsApp bildirimi gelince sadece saate gidiyor. Telefona uyarı gelmiyor. Her ikisine de aktif etmenin yolu var mıdır? Mesela evdeyim. Saati çıkarıp masaya koyuyorum. Telefon yanımda olmasına rağmen bildirim gelince direkt saate gidiyor. Çözümü var mıdır bunun? Workaround olarak saati uçak moduna alıyorum şimdilik kullanmadığım zaman.
-
Parola koyduğunuzda saatin çıktığını anlıyor ve bildirimler telefona geliyor. Bir sürü video var. Araştırabilirsin.
Aralıkta garantisi bitecek 7 45 mm saatim var pil 97 kaça gider acaba tahmini olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X