< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 17 Ekim 2021; 20:27:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1051. sayfa)

-
-
Eee 7 alan arkadaslar bi yorum yazsin bari nasil memnunlar mi? Yoksa bu stoklari full karaborsacilar mi bitirdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat açılır ama bağlantı kurmaz. Saat açıldıktan sonra zaten bağlantı kuruluyor, istemezseniz tamamen offline da kullanabilirsiniz ama genelde bu mantıklı değil.
Saat ile telefon eşletiremezsiniz eğer saat WatchOS 8 ise. Eşleştirme yapmadığınız için ilk kurulumda saat açılmaz. Saat açılsa ve yine siz ios 14 saat watchos 8 ise yine eşleştirme yapamadığınız için saat kendi başına çalışır yani telefondan bilgi almaz ve akıllı saat fonksiyonun anlamı kalmaz. İlk kurulum için telefonunuzda watch uygulamasını açıp eşletirme başlatmalısınız ve eşletirme başlarken kamera açılır otomatik olarak. Kameraya saatin ekranı gösterip kurulmasını beklemelisiniz. Bu kurulum belki ios 14 ile olmayabilir bilmiyorum, olsa bile dediğim gibi ios 14 ile eşleştirme yapılamıyor.
Series7 45mm de stok mu az geldi de stoklar yok?
-
Talep çok fazla ama miktarını bilemeyiz sanırım
-
Hayırlı olsun, çok şık görünüyor. Ekran parlaklığı ve ekran büyüklüğü 6’dan çok farklı mı? 6 varsa 7 tavsiye ediyor musunuz? Teşekkürler
Teşekkürler. Ben 4 44 mm kullanıyordum, 6 ile 4 kasası aynı o yüzden diyebilirim ki ekran büyüklüğü oldukça fark ediyor. Ama 6 varken 7’deki ekstralar için alınır mı orası kişisel tercihtir. Ben 4.nesilden geçtiğim için farkları çok hissettim. Ama saati genel olarak tavsiye ederim. Ayrıca ekran ve kasa da büyüyünce kolda duruşu daha şık olmuş.
Ben de 4 kullanıyorum. Aod ile seri 7’nin şarj durumu nasıl acaba? Günü çıkarıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: sallagitsindostum
Teşekkürler. Ben 4 44 mm kullanıyordum, 6 ile 4 kasası aynı o yüzden diyebilirim ki ekran büyüklüğü oldukça fark ediyor. Ama 6 varken 7’deki ekstralar için alınır mı orası kişisel tercihtir. Ben 4.nesilden geçtiğim için farkları çok hissettim. Ama saati genel olarak tavsiye ederim. Ayrıca ekran ve kasa da büyüyünce kolda duruşu daha şık olmuş.
Bunu kısmetse yarın test edebileceğim. Ekran tamamen açık kullanıyorum kurcaladım falan, aldığımda saat 4’te 83’tü şarj şu an 70. Şarjı 100 yaptıktan sonra yarın tam olarak test edebilirim sanırım.
Hızlı cevap için teşekkür ederim. Yarın bekleme süresini paylaşırsanız memnun olurum. İyi geceler.quote:
Orijinalden alıntı: sallagitsindostum
Bunu kısmetse yarın test edebileceğim. Ekran tamamen açık kullanıyorum kurcaladım falan, aldığımda saat 4’te 83’tü şarj şu an 70. Şarjı 100 yaptıktan sonra yarın tam olarak test edebilirim sanırım.
Hocam bu saat s7 mi? Kenarları kalın geldi bendekine göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Space Gray daha şık duruyor
-
Series 7'nin Starlight ve Midnight'ını canlı görmüş, önceki serilerin bütün renklerini canlı görmüş olarak Midnight canlı olarak açık ara Space Gray'den çok daha iyi, Starlight'ta Silver'a göre çok daha iyi bir renk olmuş. Uzun yıllar 1. Nesil 42 Space Gray'den sonra 45 Midnight çok şık geliyor gözüme. Ekran olarak yan yana getirince Series 6'dan çok daha ihtişamlı ve canlı duruyor.
Bu arada stok bütün mağazalara çok az geldi, az geleceğini biliyordum o yüzden hiç riske girmeden ön siparişle aldım. Hiç pişman değilim. Ama tüm sensörler açık ve düzenli ölçümlerle anca 1 gün yetiyor. Saatin en önemli eksiği bu bence.
-
-
Teşekkür ederim.
hepsiburada dan siparişi ulaşan var mı ? Hazırlanacak olarak gözüküyor.
-
bu yorum beni rahatlattı ^^
ilk defa watch kullanacağım. 8 ekimde ön sipariş verdim. 25 ekim - 8 kasım. :/
bekliyorum hala
-
Daha oraya gelemedi benimki :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X