Şimdi Ara

Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'nin pil kapasitesi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple watch series 9 & watch ultra 2 batarya kapasitesi
    Apple, her sene olduğu gibi yeni iPhone 15 serisinin ve Apple Watch modellerinin pil kapasitesine ilişkin bilgi paylaşmadı. Apple Watch Ultra 2 ve Watch Series 9’un yalnızca pil ömrü hakkında bilgiye verildi. Ancak, lansmandan sonra Apple Watch 9 pil kaç mAh? sorusu da yanıt buldu.

Ayrıca Bkz.iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinin batarya kapasitesi belli oldu

41mm ve 45mm Apple Watch Series 9 modeli sırasıyla 282 mAh ve 308 mAh pil kapasitesine sahip. Apple Watch Series 8 modelleriyle kıyaslandığında bir gelişme söz konusu değil. Apple’ın açıklamasına göre, Series 9 ve Series 8, 18 saat pil ömrü sunuyor.

Apple Watch Ultra 2, ise önceki nesle kıyasla biraz daha büyük batarya kapasitesine sahip. İlk Watch Ultra modelinde 542 mAh pil bulunurken, yeni modelde 564 mAh pil yer alıyor. Pil kapasitesi %4 daha büyük olsa da yeni modelin daha parlak ekrana ve başka yeni özelliklere sahip olması nedeniyle iki model de aynı (36 saat) pil ömrü sunuyor.

Apple Watch Series 9 & Watch Ultra 2 pil kapasitesi
    Model Batarya kapasitesi
    Apple Watch 9 (41mm) 282 mAh
    Apple Watch 8 (41mm) 282 mAh
    Apple Watch 9 (45mm) 308 mAh
    Apple Watch 8 (45mm) 308 mAh
    Apple Watch Ultra 2 564 mAh
    Apple Watch Ultra 542 mAh

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/09/15/apple-watch-series-9-ultra-2-battery-capacities/

• iPhone hadi neysede saate neredeyse yeni birşey konmamış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 var yükseltmenin mantığı yok hepsi aynı, şarj 2 gün olsa bari.

• bu pil en 72 saat olmadığı sürece alınası değil umarım 3 gün gidicek bir saat yapmayı başarırlar

• Valla ben de 6 44mm kullandım, şu an 7 45mm kullanıyorum ama apple genel olarak sıktı artık. Dişin kovuğunu doldurmayacak şeyler geliyor gerçekten. Android yapısını da seviyorum ama o samsung'un aksesuar cihazlarında tizen olayı sıkıyordu, artık daha açık bir yapısı var en azından. Her ne kadar 2. El fiyatlarında cihazlar gerçekten çok değer kaybetse de 13 pro max ve Series 7'deb bi samsung S24 ultra ve Watch 6 pro falan artık büyük ekranlı modeli ne olursa geçmeyi düşünüyorum. Biraz da telefonun işlemcisine bağlı, umarım snapdragon olarak devam ederler 🤷🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 16 Eylül 2023; 21:40:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garmin'e kafa tutmaya çalışan bir saatin, aktif kullanımda 2 gün pili dayanmıyor. Hadi normal modellerde pil kapasitesi düşük, ultra'da 700-800 mah pil koy fiyat farkında değecek bir pil süresi alınsın! Cidden büyük saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Eylül 2023; 23:56:15 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    tizen işletim sistemini bende aksine çok seviyorum. Watch 3 sahibiydim. Dün watch 6 classic astro edition aldım. Arayüz tizenden sonra çok farklı geldi. watch 3 pil ömrü çok düşmese mutlu mesut kullanıyor olurdum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.