Şimdi Ara

Apple Watch Series 8 yongası, Series 6 ile aynı özelliklere sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch Series 8 yongası, Series 6 ile aynı özelliklere sahip olabilir



    Mark Gurman, yaklaşmakta olan Apple Watch Series 8 ve ikinci nesil Apple Watch SE hakkında daha fazla bilgiler ile geri döndü. Gurman, Power On haber bülteninde bu yıl gelecek olan bu saatlerden neler beklenmesi gerektiğinden bahsetti.



    Ayrıca Bkz.AirPods Pro 2'nin görüntüleri paylaşıldı: Önceki nesil ile benzer bir tasarıma sahip olacak



    Yeni nesil Apple Watch SE, Apple Watch Series 7 ile gelen büyük ekrana sahip olmayabilir



    Apple Watch Series 8 yongası, Series 6 ile aynı özelliklere sahip olabilir



    Apple'ın Apple Watch Series 8 için daha hızlı bir S8 yongası getireceğini söyleyen önceki raporların ardından Gurman, haber bülteninde S8 yongasının S7 ile aynı özelliklere sahip olacağını söyledi. Ancak S7 yongası da 2020'de tanıtılan Apple Watch Series 6'daki S6 yongası ile aynı. Yani S8 yongası S6 yongası ile de aynı özelliklere sahip olabilir. Bununla birlikte Gurman, gelecek yıl tanıtılması beklenen saatlerin tamamen yeni bir işlemci alacağını söyledi.



    Mark Gurman, Apple Watch SE 2 hakkındaki bilgilerini de paylaştı. Haber bültenine göre ise Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 7 ile tanıtılan daha büyük ekrana sahip olmayacak.









  • Apple Watch çok üstün bir cihaz. Kullanmadan "Bataryası gitmiyor yeaaa" demek çocukça bir tavır.


    Garmin, Huawei, Samsung, Xiaomi... Akıllı saat namına ne varsa kullandım.


    Yukarıda saydığım 4 markayı alın. En iyi özelliklerini koyun, birleştirin, karşınızda Apple Watch.


    Apple'dan nefret eden, telefonlarını aşırı sıkıcı bulan biri olarak söylüyorum.


    "Bataryası az gidiyor yeaa" diyen arkadaşlar.. İşten eve geldiğinizde duş alıyor musunuz? Duş almadan önce saati şarja koyun ve duştan çıkınca gene takın.


    Saat hızlı şarj destekliyor.


    Senelerce Apple Watch kullandım. Hayatımda bir kere bile "Saatin pili bitti lanet olsun" demedim.

  • Şu saatlerin batarya süresini halledin bee sarja bağlı yaşıyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Batarya, batarya ve batarya! İnsanlar bir olup tepki gösterse almasa ne kadar güzel olacak ama hayal ancak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 26 Haziran 2022; 23:33:32 >
  • Batarya konusunu nasıl halledeceğiz diye oturup düşünseler biraz daha mantıklı olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece verimliliğe odaklanmaları daha iyi olur.

  • saat kendini kanıtlamış kimsenin lafı yok amazfit samsung xiami yanına yaklaşamıyor fakat bataryası 1 gün giden bir cihazı da kullanmak işkence.

  • Günlük şarj edilen saat de ne bileyim...

  • Benim yaşam formumda hiç sorun yaşamıyorum. Series 7 kullanıyorum. Saati %80 e kadar şarj ediyorum akşam eve geldiğimde %40 kadar kalmış oluyor 20 dakikada tekrar %80 e kadar şarj ediyorum.

    Şarj süresi çok kısa olduğu için pek şikayetçi değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydrose -- 27 Haziran 2022; 13:04:12 >
  • Apple Watch çok üstün bir cihaz. Kullanmadan "Bataryası gitmiyor yeaaa" demek çocukça bir tavır.


    Garmin, Huawei, Samsung, Xiaomi... Akıllı saat namına ne varsa kullandım.


    Yukarıda saydığım 4 markayı alın. En iyi özelliklerini koyun, birleştirin, karşınızda Apple Watch.


    Apple'dan nefret eden, telefonlarını aşırı sıkıcı bulan biri olarak söylüyorum.


    "Bataryası az gidiyor yeaa" diyen arkadaşlar.. İşten eve geldiğinizde duş alıyor musunuz? Duş almadan önce saati şarja koyun ve duştan çıkınca gene takın.


    Saat hızlı şarj destekliyor.


    Senelerce Apple Watch kullandım. Hayatımda bir kere bile "Saatin pili bitti lanet olsun" demedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 27 Haziran 2022; 14:12:24 >
  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Bataryası yüzünden almadım watch 7’yi. 8’i bekliyorum batarya yine 1 günlük olursa yine almayacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Telefonu bile şarja koymayı unutuyoruz şarja koyun 2 dk ne olacak diyorsun tam yatıcam apple saati şarja koymayı unuttun o gece uyku takibi yok… iştem geldim elimi yüzümü yıkadım spora gidicem saatin şarjı yok… gps açık açık alan koşusu yap bataryası 1 saate yüzde 50 gitti zaten ki full çıkmadıysan yarıda kalır… evde şarj aleti kaldı bir arkadaşına gittin yada ailenin evine gidip 1 gün kaldın ne olucak… yukarıdaki senaryoların hepsini deneyimlemiş biri olarak en kral özelliğide koysan çöp oluyor benim için brak ekg mi ölçmesin derim gider 2 hafta şarjı giden modele bakarım tamam bazı özellikleri apple ile yarışamaya bilir ama temel tüm fonksiyonları tüm saatler yapıyor zaten… pro sporcular apple kullanan görmedim ama aksesuar olsun kolumda apple olsun diye alan çok gördüm o yüzden şarj senin için önemli olmaması başkaları için önemsiz yapmaz ki apple yi seven ve kullanan bir kullanıcı olarak yazıyorum bunu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • marsk35 kullanıcısına yanıt

    1) Sizde demans varsa bunun çözümü doktordur, ben değilim.


    2) Ben saati hep sabah şarj ederdim. 07:30'da kalkar, 08:10'da evden çıkarım. O zamana kadar olan şarj bana yetip artardı. (%70 - 80 civarı)


    3) 1 saat koşup %50 bataryanız gitmesi imkansız. Atıp tutmayınız. GPS + Müzik + AOD + Bluetooth 1 saat koşu maksimum %20 gider. O bile çok. %15'i geçmez. Kullandım dostum, atıp tutmuyorum ben burada.


    4) Arkadaşına gidip kaldıysan, şarj aletini unuttuysan ve saatin pili bittiyse dünya'nın sonu mu? Dediğim gibi demans sizin sorununuz. Lütfen bir hekim ile görüşün. Benim açıkçası ufacık bir kalemlik gibi çantam var. Hemen saat ve telefon şarj aletlerini oraya koyuyorum. Büyük harflerle, 10 SANİYE SÜRMÜYOR. Kaldı ki Apple'ın herhangi bir şarj aletini bulmak mı daha kolay yoksa Samsung, Garmin, Huawei, Xiaomi mi? Bugün 20.000 nufuslu bir şehre git, "Apple Watch için manyetik var mı?" diye sor verirler dostum.


    5) EKG'ye gerçekten ihtiyacınız olursa konuşalım. Allah korusun anne, baba ya da bir yakınınızda ritm bozukluğu olduğunda, hapları değiştiğinde bir kere daha konuşalım, olur mu?


    6) Temel fonksiyonları kağıt üzerinde hepsi yapıyor. Hangisi, ne kadar doğru yapıyor? Huawei'nin GT 3 Prosu, Garmin saatler doğru ölçümler yapıyor. Samsung'un ölçümleri çöp. Bugün GW4 ile ip atladım. Nabzım 130'u geçmedi. Kalbim ağzımda atıyordu. Yanlış işte.


    7) Pro sporcular neden Apple Watch kullansın ki? Apple Watch yapı itibariyle kibar bir ürün. Pro adam Garmin kullanır. Ben Forerunner 945 ve 6s Pro kullandım. Garmin saatler tanktır. Görmek, hissetmek lazım.



    Apple Watch'un bataryası iyi değil. Ama insanların abarttığı kadar kötü de değil. Apple Watch gerçek bir akıllı saat olduğu için sunduğu batarya ömrü bence ideal.


    Buradan iddia ediyorum. Apple Watch Android ile düzgün çalışsın, bugünkü pazar payı %90'ı geçerdi.





  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Dostum demans olmayı fikirsiz bir hasta olmaktan daha üstte tutarım... bir şarj konusu mesleğim icabıyla senin gibi 8 saatten sonra eve gelmiyoruz 12 saat çalışıp yatağa nasıl attığımı bilemediğim zaman oluyor saat kolumda pili bitmiş şekilde uyanmak ip atlarken kalp atış hızımın daha doğru tespit etmesinden daha önemli olmuyor ayrıca senin hayatında şarj konusu etki etmemesi herkes için etmemesi anlamına gelmiyor hayat senin yaşadığın gibi değil insanlar geç kalkıyor bazen işe zor yetişiyor diyorsun ki gitmeden şarja tak peki efendim takarız.


    EKG yada başka bir şey bu özellikler olacak ama kardeşim hasta mısın annen baban hasta ise konuşalım kullanma diyecek kadar hasta mısın sen. insanlar bu özelliğini aktif kullanmak istemicekmi illa sorun mu olsun kalbinde ? ki bu özelliği açıp daha sonra sorun olduğunu anlayan insan var sen kullanma çok sağlıklısındır (?) ben yatmadan önce telefonumu şarja koyup yatıyorum sabah zor bela kalkıyorum evden çıkmam 15 dk he birde şarja koy her sabah geç kaldım şarjda kaldı vs. senin için sorun olmaması başkası için işkence olmayacağı anlamına gelmez. ayrıca günlük spor yapan bir insanın 2 saat dışarıda spor yapıyorum tam fonksiyon açınca yüzde 30 ile gittiğimde (full özellik açık) şarj yetmiyor sana yetiyorsa ne mutlu ama pro olarak kullanma konusunda firma reklam yapıyor ve sporculara ücretsiz veriyor şık olması pro kullanılmayacak anlamına gelmiyor birçok pro kullanıcı kullanıyor ve şarj konusunda appleye de geri dönüş yapıyor yabancı kaynaklı birçok forumda eleştiriler çok fazla...

    kısacası saat özellik olarak kimse kötü diyemez ama şarj konusu bu saatin en büyük handikapı ve büyük bir handikap alınmama sebebi kadar büyük bir sorun fiyatı gözönüne alındığında tabiki. şarj birçok kullanıcı nezrinde almamak için en büyük etken sen mutlu olabilirsin ama eleştiren insana da saygı duymayı öğren sonra saygı bekle eminim senden daha çok apple ekositemi içindeyim ve appleyide çok seviyorum tüm cihazları işini kusursuz yapıyor ama saati değil en azından benim için.





  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Söylendiğinde çok basit gözükebilir ancak saati şarja koyacak hatta telefonu bile şarja takacak vakit olmuyor. Uygunluk olmuyor. Nasılsa hızlı şarj oluyor demek basit önemli olan geçici değil kalıcı çözüm bulmak. Huawei Watch 3 Pro kullanma deneyimim olmuştu ve 3 gün 10 saat ortalama batarya sunuyordu. Ancak gereksiz pahalı ve kısıtlamalardan dolayı diğer işletim sistemleri ile tam uyumluluğu yoktu (şu anda olmayan bir çok özellik eklendi ve eklenmeye devam ediyor ama eksiklikler tamamen bitmiş değil.)


    Farklı bir marka yapabiliyorsa Apple 'da yapar. Kullanıcılar olarak markaların yetersizliklerini eleştirmektense kabullenirsek ilerleme sağlanamaz. Kullanıcıların %80'i hatta daha fazlası batarya diyorsa demek ki bir bildikleri var değil mi?

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    Bakın ben şunu diyorum. Bana Apple Watch kadar akıllı bir cihaz bulun... Pili daha iyi giden... Yok... Apple Watch'un rakibi yok. İstediği gibi at koşturur. Yapıyor da zaten.


    Bu saat senin el yıkadığını bile anlıyor. Elini sudan geçirirsen "Kardeş hayırdır, el yıkaman durdu" diye bildirim gönderiyor.


    Bu saat senin ortamda bulunduğun sesi analiz ediyor. "Kardeş sağır olacaksın" diye bildirim gönderiyor.


    Bu saat ile hiç telefonu açmadan borsadaki hisselere bakabiliyorsun.


    Bu saat ile telefonu açmadan harcamalarını girebiliyorsun.


    Bu saat ile telefonu açmadan siri'ye "arabam nerede?" diye sorduğunda arabanın park yerini gösteriyor.


    Bu saat ile ip atlama sporunda doğru olarak ip atlama sayını falan görebiliyorsun. Huawei ve Samsung 2022 model saatlerine koyabildi ancak.


    Garmin Forerunner 945 hariç, kullandığım hiçbir saatin titreşim motoru Apple Watch kadar güçlü değil... El yıkadığında ayrı, antrenmanı tamamladığında ayrı, "ayağa kalk" bildiriminde ayrı titreşim alıyorsun. Çok mu önemli? Değil ama verdiğin paranın hakkı zaten ufak detaylarda belli oluyor.


    Kimse kusura bakmasın. Kolumda dünya'nın en iyisini taşıyorsam (ki Android'e geçtiğim için taşıyamıyorum artık) günde yarım saat şarj ederim. Bundan da gurur duyarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 28 Haziran 2022; 14:7:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.