Şimdi Ara

Apple Watch Series 7 yeni sensör barındırmayacak, bataryayı büyütecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch Series 7 yeni sensör barındırmayacak, bataryayı büyütecek



    Apple’ın bu yıl sonlarında piyasaya süreceği yeni Apple Watch modeli için iddialar giderek artıyor. Yeni sensörlere odaklanmak yerine Apple’ın biraz daha kullanım sürelerini uzatmak istediği kesin gibi. 



    Apple Watch Series 7 neler sunacak?



    Apple Watch Series 7 adını alması beklenen akıllı saat beklentilerin aksine kan şekeri ölçümü gibi daha gelişmiş sensörlere yer vermiyor. Apple bunları gelecek yılın modellerine saklarken bu yıl biraz daha kullanım süreleri üzerinde duracak. 



    Ayrıca Bkz.Seagate oyunculara yönelik depolama çözümlerini duyurdu



    Daha önce de Apple Watch Series 7 kasasın bir miktar kalınlaşacağı gündeme gelmişti. Apple S7 yongasının çift taraflı paket tasarımına geçiş yapması ile birlikte kasada da hatırı sayılır bir miktar alan açılacak. Apple’ın bu alanı bataryayı büyüterek dolduracağı ifade ediliyor. 



    Kullanım sürelerini mevcut modellerden biraz daha uzatacak olan Apple’ın ayrıca tasarım tarafında da keskin hatlara geçiş yaparak eski müşterileri hedefleyeceği da dile getiriliyor. Diğer taraftan ultra geniş bant teknolojisinin de daha hassas konumlama için geliştirileceği vurgulanıyor. Son olarak Apple Watch SE modelinin bu yıl bir devam versiyonunun olmayacağı da belirtiliyor. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/report_the_apple_watch_series_7_will_feature_a_larger_battery_instead_of_adding_new_sensors-news-49781.php







  • Mantıklı, zaten çok güzel özellikleri var, verimliliği arttırması lazım.

  • bataryalar daha iyi olmalı, kesinlikle.

  • zaten verimlilik ve ekosistem açısından apple kullanıcılarının tercihi. batarya işinde ciddi iyileştirmeler olursa pazar payını büyütür. kullandığım series 6 1 günü zor tamamlıyor

  • LTE modeli bu seri ile birlikte gelecek herhalde Türkiye'ye

  • Donanım haberin bittiği zamanlar bu zamanlar. Dün Samsung yeni işletim sistemini ve bunların kullanılacağı saatlerle ilgili koca bir lansman yaptı ve DH de halen bunun bir haberi yok. İnanılmaz bir durum bu. Nereden nereye. Tüm diğer teknoloji sitelerinde haberlerini görebilirsiniz fakat dünden bu saate kadar 3-4 film haberi paylaşılmış fakat teknolojinin tanımı olabilecek böyle bir haberden gram bahsedilmemiş. Üzülüyor insan bu hale gelinmesine. (burada bahsi geçilen haberden bağımsız bir düşüncem bu sadece)

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Olur böyle şeyler, donanımhaber vizyonunu genişletiyor, müsilajdan tut aşılara kadar bir sürü haber yapıyorlar artık, varsın Samsung'un uyduruk işletim sistemi ve saatleri eksik kalsın kral. Samsung'un SSD'leri ve ekranları hariç diğer ürünleri boş.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    Vizyon falan genişlediği yok. 2 kişi video yapıyor sadece, mesut çevik ve erdi özüağ ayda 1 video ya yapıyor ya da yapmıyor. Ayrıca bu kadar haber değeri taşıyan bir haberin geçilmesi de aksine vizyon değil salmışlık ile alakalıdır orası da net.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Yeni işletim sistemi falan yok, kendi Tizen işletim sistemini bırakıp makyajlı Android olmuşlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Series 6 ile devam o zaman

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 günü zor tamamlayan saatte ne bilim saat olmaz herhalde. Telefonlar bile günü aşırtıyor artık

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Ben genel olarak dh nin durumundan bahsettim, Orada bahsedilen işletim sistemine gelirsek, tamamen yeni bir oluşum. Tizen in arayüzünden alınanlar ve Android işletim sistemiyle tamamen yeni bir sistem. Uygulamalar ve telefon ile senkronize olması konusunda çok fazla yenilik var. İyidir veya kötüdür neyse ama koca sitede bu kadar önemli bir haberin lansman haberinin bile yapılmaması trajik. Yani bu sitede olmayacak da nerede olacak.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Senin görüşün hakkında bir şey demedim, beni ilgilendirmemekte. İnsanlar sürekli eleştirdigi bir yeri takip etme mecburiyeti hissetmemeli bana kalırsa. Her neyse.

    Sadece yeni dediğin şey aslında Android uygulamalarının Tizen'e getirilmiş ama ortadan Tizen'in kaldırılmış hali. Samsung için tek avantajı ekstra gelecek uygulamalar olabilir ama yazılım güçlerini kaybettiler. Belli ki Samsung'ta Huawei gibi tedirgin olmayayım başıma bir iş gelmesin diye mecburen bu tarz şeyler yapmak zorunda kalıyordur bilemeyiz. Yoksa pek mantıklı açıklaması yok batan gemiyi yamamaya çalışmalarının.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maxpeck M kullanıcısına yanıt

    Şu an lte model aw6 var hiçbir operatör desteklemiyor.

  • Bana şarj fazlasıyla yetiyor, 24 saat kolunuzda mı taşıyorsunuz bu aleti? Mesai ve işe gidiş geliş 10 saat desen, 10 saat sonunda en az %60 şarjla dönüyorum eve. Hızlı da şarj oluyor zaten. Ben yeni sensörleri tercih ederdim.


    Kan şekeri ve tansiyon iddiaları vardı, bu yönde bir hastalığım yok ama yine de bu sensörler gelince sağlık takibi için muhteşem bir cihaz haline geleceğinden Series 3'ü güncellerim.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Ne olursa olsun bu büyük bir lansman ve haber değeri taşıyor. Ayrıca yeni tanıtılan ortaklık giyilebilir eşyaların çoğunu kapsıyor. Bu tizen görünümlü android sistemi değil, yani bu bir görünüm teması değil. Telefon, saat donanımı, uygulamalar için baştan yazılan bir sistem. İkinci olarak ise Huawei gibi tedirgin olacak bir durumu yok Samsung'un çünkü ABD'nin dünya üzerinde İngiltere'den sonra en iyi ilişkide bulduğu ülke Güney Kore. Güney Kore'yi sömüren bir devlet ABD ve borusu her anlamda ötüyor zaten orada.

  • şarjı iyi olsaydı sadece onu alırdım. gittim watch gt2e aldım. 2 hafta şarjı bitti derdi yok. aod açık kalsa bile 1 hafta gidiyor herşey açık halde. fiyatı da cabası.

  • Vallahi samsungta , apple da şarj konusunda şuan xiaomiden kötü bana göre. Kendimde ve hanımda samsung watch kullansak da batarya süresi günlük yani. Ekran açıksa zaten günü bile çıkarmaz belki.


    Xiaomi var arkadaşta. 1 hafta kullanıyorum diyor. Ekran açık bir kaç gün gidiyormuş :D İnsan bir düşünüyor napsam xiaomi mi alsam diye.


    Apple batarya konusunda kendini iyice geliştirirse samsungun da takip edeceğini düşünüyorum.

  • xMFIx kullanıcısına yanıt
    kıyasaldığın cihaza bak dostum. bir tarafta nerdeyse 2. telefonun gibi kullanabileceğin bir cihaz var diğer tarafta birkaç özelliği aktif olan bir cihaz. mi band in yapabildikleri seni tatmin ediyorsa apple watch alma zaten. yok ben saatten telefon cevaplarım, borsayı takip ederim, kan,oksijen + ekg ölçtürürüm, düştüğümde acil tanımladığım kişilere haber versin, müzik indirip koşuda kullanayım vs vs gibi özelliklere ihtiyaç dyuyorsan mi band e bakma zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.