Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.526
Cevap
770
Favori
1.806.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Apple Watch telefonun kapsama alanından çıktığında

    Uyarı veren bir uygulama var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple watch 2 almayı düşünüyorum ve aklıma takılan bir iki şey var bilenler varsa cevaplarsa sevinirim.
    Öncelikle saati devamlı telefona bağlı tutmadan gün içerisinde bir fitness takip bilekliği gibi tüm hareketlerimizi takip etse akşam telefona bağlayıp senkronize edebiliyor muyuz?
    antrenman modu ile ilgili, telefonu evde bırakıp koşuya çıktık GPS i ile antrenmanını kayıt altına hangi uygulama ile alıyor? mesela ben endomondo kullanıyorum fakat saat endomondo uygulamasına kendi GPS ini kullanamasına izin vermiyor, illa telefonu yanına al onun GPS ini kullan diyor ay durum Runtastic te de var. Ama Ryntastic bu yıl içinbu konu üzerinde çalıştıklarını yazmış internette.

    Son sorumda Nike edition olan saat ile düz apple watch 2 nin farkı, nike olan da üzerinde nike run programı ve ara yüzü dahil geliyor ama bunu değiştirme imkanımız mevcut değil mi?
  • Gün içinde bluetooth ile tekefona bağlanıyor ve bu telefonun şarjını çok abartılı eksilmiyor. Dediğiniz gibi kullanılabilir tabi ama ben hiç bağlantıyı kesmiyorum ki bildirimleri falan alabileyim. Telefon bağlı olmazsa saatin asıl işinize yarayacak özelliklerini kullanmamış olursunuz bence.

    Koşu konusunda saatin kendi aktivite uygulaması gayet güzel iş görüyor. Ancak isterseniz nike ın programıda çok iyi onu kullanabilirsiniz.

    Nike versiyonu ile normal watch 2 arasında donanımsal hiç bir fark yok. O uygulamayı ben yükledim ve kullanıyorum. Nike versiyonunda değiştiriliyormu bilmiyorum. Ama saati kişiselleştirme seçenekleri bayağı fazla dolayısıyla değişir diye düşünüyorum. Ben onu çok spor bulduğum için almadım ki klasik giyindiğimde de sırıtmasın. Nasılsa tüm özellikler aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adf__ -- 17 Şubat 2017; 10:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuda yakında birşeyler çıkar sonuçta bu aletler zamanla iyiye ulaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adf__ kullanıcısına yanıt
    vallaha şarj konusunda hem fikirim ne telefonumun şarjında bir eksilme gördüm nede saatimin şarjında bir eksilme gördüm 3 gün rahat kullanıyrum saatimi ve herşey açık tüm bildirim vs yani zaten bu cihazı bu yüzden aldım şarjı uzun gitsin diye bekleme moduna soktuktan sonra bu saati almamında kullanmamında bir amacı olmaz zaten ve şakır şakır çalışıyor telefon uzaktaysa mailime bakabiliyorum veya mesajımı okuyabiliyorum otururken kalk gez demesi ve aktifite tamamladığımda helal olsun bak başardın gibi laflaar etmesi motive edici saatin şarj konusuna laf yok benden demesi
  • Apple Watch Series 2 Sport Black ile aranıza katıldım. Saati yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum bir sorum olacaktı saatte veya telefondaki uygulama uzerinden kac adim attigimi goremiyorum bunun icin ayrıca fitness uygulamasi mi yuklemem gerek aktivite kisminda 3 kisim var ama orada adim sayisi gibi biseye rastlayamadim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 18 Şubat 2017; 19:16:17 >
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    Telefonun aktivite kısmından görebilirsin. Ayrıca water minder programıyla içtiğin suyu girersen onu da orada görürsün. Nike ile koşarsan (koşu bandı modu var ve birebir hesaplıyor) onu da görebilrisin. yani sportif ne yaparsan yap telefonun aktivite kısmı ile senkronizasyonu var. ;)
  • Arkadaşlar merhaba ilk çıkan apple watch yada seri 1 olan cihazdan satmak isteyen varsa bana pm atabilirsiniz
  • https://m.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/apple-watch-series-2-42-mm?place=autocomplete&q=Apple%20Watch%20series%202%2B



    Turkcell stoklarında Apple Watch 2 42 mm girmiş ve üstelik peşin fiyatı 1499tl



    Ayrıca sarı kutu puanı ile 40tl indirim kuponu da alınabiliyor.



    Kaçırmak istemeyenler için iyi fırsat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir emanet , Apple Watch 42MM Uzay Siyahı Bakla Bilezikli modeli kullandım. Kullanım amacımın tamamı sınavlarda kopya çekmekti ve gerçekten iyi ekmek yedirtti.

    38MM Uzay Siyahı Milano Loop satın aldım ancak bileğimde biraz küçük kaldı ve bu yüzden satmak istiyorum . Değişimden de geldi herşeyiyle sıfır , düşünen arkadaşlar değerlendirmek isterse mesaj atabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 21 Şubat 2017; 23:20:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiperStar

    Arkadaşlar merhaba ilk çıkan apple watch yada seri 1 olan cihazdan satmak isteyen varsa bana pm atabilirsiniz

    pm attım size.
  • watch 2 42mm serisini yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve birkaç deneyiyim oldu sizinle de paylaşmak istedim. İlk olarak uyku takibine dair apple ın kendisine ait bir program olmadığını gördüm ve forumda arkadaşların da yazdıkları 2 programı indirme ihtiyacı hissettim, sleep++ isimli uygulama pek de sağlıklı ölçüm yapmıyor gibi geldi 2.olarak pillow isimli uygulamayı indirdim bu uygulama grafik olarak bir sonuç sunmuyor yada ben göremedim fakat en azından derin uyku ile hafif uykuyu ayırt edebiliyor. Son olarak saatin parlaklığını en düşükte kullanıyorum fakat özellikle dikkatimi çeken parlaklık sanki telefonda oto parlaklık açık olur ve parlaklık şiddeti zaman zaman değişir aynen o özellik varmış gibi bazen biraz sönük olurken bazen de daha parlak oluyor bu sorunu yaşayan var mı veya çözümü nedir. tavsiyeleriniz bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 22 Şubat 2017; 17:17:1 >
  • Beyler apple watch 2 çelik kasa 42 mm 1 2 aylık saat kaça satarım acaba

    Başka bi saat alcamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelcik P kullanıcısına yanıt
    Turkcell in sattığı apple ürünlerinin garantisi kim tarafında sağlanıyor, biliyor musunuz?
    Fiyat enteresan son zamlardan önceki fiyattan satıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesb

    Turkcell in sattığı apple ürünlerinin garantisi kim tarafında sağlanıyor, biliyor musunuz?
    Fiyat enteresan son zamlardan önceki fiyattan satıyorlar.

    Apple Türkiye garantisi var
  • Satıyorum beyler

    Samsung galaxy s3 frontier denicem birde

    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-apple-watch-2-paslanmaz-celik-42mm-403441812/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike+ kullanan arkadaşlar, bu Nike modeline has saat yüzlerinin dışında diğer modellerde kullanılabilen tüm saat yüzlerini saate aktarabiliyor muyuz? Bununla ilgili bir kısıtlama var mı?
  • saat satın aldık diye her saniye kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi :)

    uyku takibi için sleep cycle'dan daha iyi uygulama yok.

    hatta uygulamanın alarmının sizi hafif uykudayken uyandırması o kadar başarılı ki, yıllardır kullanıyorum

    telefon zaten başucunuzda durmuyor mu? neden illa saatten takip etmek istiyorsunuz bu kadar muazzam bir uygulama varken?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesb

    Nike+ kullanan arkadaşlar, bu Nike modeline has saat yüzlerinin dışında diğer modellerde kullanılabilen tüm saat yüzlerini saate aktarabiliyor muyuz? Bununla ilgili bir kısıtlama var mı?

    Hayır yok, kullanabilirsiniz.
  • arkadaşlar özellikle spor aktiviteleri için kullanan arkadaşlara soruyorum sizce saatin GPS tutarlılığı nekadar başarılı? Yaptığınız koşu, yürüyüz veya bisiklet antrenmanlarınız sonrası performansınızı telefondan incelerken nekadar iyi olduğunu düşünüyorsunuz.
    Bu saati daha çok fitness özelliğinin performansına göre almayı düşünüyorumda.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.