Şimdi Ara

★ Apple Watch Ana Konu ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazla çeşit olması çok güzel,düşünüyorum almayı geldiğinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş çok beğendim fiyatı makul olur, şarjı da uzun giderse, incelemelerde de beğeni toplarsa hem ip6 hem de iwatch alırım.

Ben biraz daha estetik bu ince ve yuvarlak olup unlu saat markalarina tas cikaran bu kadar asiri fonksiyonu olmayan ve iPhoneden bagimsiz calisip ayni zamanda istenirse baglanabilen bir saat bekliyordum. Ozellikle kordonu degerli degeriden olsun isterdim. Saatin yapabildikleri gercekten cok fazla adamlar o kucucuk ekranda harikalar yaratmis ilk defa piyasaya surulen bir urunun bu denli basarili programlanmasi ve muhendislerin hayal gucu inanilmaz. Bana gore Apple birden bu kadar fonksiyonu surmek yerine tasarima agielik verip yavas yavas insanlari alistirarak ozellikeri sunsaydi daha iyi olurdu. Bluetoothla surekli iPhone baglantisinin hem iPhoneun pil suresine hemde saatin pil suresine olumsuz etki yapacagi acik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _turbo_

Nacizan dusuncelerimi altarmak istiyorum izninizle...

Ben biraz daha estetik bu ince ve yuvarlak olup unlu saat markalarina tas cikaran bu kadar asiri fonksiyonu olmayan ve iPhoneden bagimsiz calisip ayni zamanda istenirse baglanabilen bir saat bekliyordum. Ozellikle kordonu degerli degeriden olsun isterdim. Saatin yapabildikleri gercekten cok fazla adamlar o kucucuk ekranda harikalar yaratmis ilk defa piyasaya surulen bir urunun bu denli basarili programlanmasi ve muhendislerin hayal gucu inanilmaz. Bana gore Apple birden bu kadar fonksiyonu surmek yerine tasarima agielik verip yavas yavas insanlari alistirarak ozellikeri sunsaydi daha iyi olurdu. Bluetoothla surekli iPhone baglantisinin hem iPhoneun pil suresine hemde saatin pil suresine olumsuz etki yapacagi acik.

Yok yok bence çok iyi oldu böyle bütün özellikleri birden çıkarmaları.
    Diğer türlü her model çıktığında yeni bi özellik eklenmesi aldığımız ürün için pişmanlık yaratırdı

• 18 karat altin kapli olan modelinin 1000 ila 1200 $ arasindan satisa cikmasi bekleniyor. Kaynak: redsnow

• Bazi youtube videolarinda cihazin her gun sarj edilmesi gerektigi soyleniyordu ki eger durum boyleyse,bu cihaz daha cikmadan coptur.Saatin tasarimi da tasarim konusunda kimsenin eline su dokemeyecegi bir firmaya hic yakismamis.350 dolardsn baslayip 500 dolara kadar cikan fiyat etiketi de cabasi.Sarj konusunda zaten ssbikali olan iphonelara ne kadar ekstra bir yuk binecek orasi da mechul.

En azindan bu jenerasyonda alacagimi sanmiyorum

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • İlk çıkan model sakattır watch 2 hatta 3ü bekleyeceğim apple saat işine yeni girdi alınmaz benim görüşüm böyle.

Orijinalden alıntı: 0je

İlk çıkan model sakattır watch 2 hatta 3ü bekleyeceğim apple saat işine yeni girdi alınmaz benim görüşüm böyle.

ben de bu yüzden en kıytırık modelle başlamayı düşünüyorum, satması da daha rahat olur sanırım. bir de konu çok ölü, kimse yazmamış.
  • ne zaman cikacak ve fiyati ortalama ne kadar olacak?

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.