Şimdi Ara

Apple Watch 4 GPS mi? CELLULAR mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple Watch 4 alacağım ama Hollandada eSim henüz desteklenmediği için sadece GPS modeli satılıyor. Almanyada ise eSim olduğundan CELLULAR modeli de satılmakta.

Size sorum şu. inceleyen, araştıran apple müdavimleri ,

yakın zamanda hollandada da deseklenmeye başlayacaktır mutlaka eSim diye düşünüyorum (vodafona konu hakkında çok net bilgi vermiyor) ama ne zaman olacağı belirsiz diye uzun zaman da beklemek istemiyorum.

CELLULAR ı isteme sebebim, Telefon olmadığında da yanında, arama , konuşma vs yapabiliyor olması, sağlık sıkıntısı durumunda telefon açıyor vs sanırım.

SEÇENEKLER;

1- Şimdiden Almanya'dan cellular alırım, daha sonra Hollanda da desteklenmeye başladığında , burada da kullanmaya devam ederim mi?
    2- Garanti için bişey olursa Almanyaya gitme zorunluluğu olacağından, CELLULAR ı boşver, zaten telefonun hep yanında, 100 € farka değmez, al GPS i geç mi?
    3- Başka öneri

• Beni de Hollanda’ya yanına aldırsana :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam yanliş anlama şahsi görüşüm watch 4 alirsan şarj konusunda telefon kadar tatminkar edebilecek mi.? Yani unuttun diyrlim şarj yetebilecek gününü cikartabilecek mi.? Özelik olarak değil kullanim şsrtlarina uygunmu diye araştirman lazim tabi yurtdişinda yaşiyorsun fiyat olarak uygun özelikleri kullanma şansinda var ama şahsen şarj kismi düşündürücü:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei firmasının yeni çıkacak saatini al hocam. Amoled ekranı olmasına rağmen şarjı uzun gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_yıldırann -- 26 Ekim 2018; 19:14:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Valla hocam yanliş anlama şahsi görüşüm watch 4 alirsan şarj konusunda telefon kadar tatminkar edebilecek mi.? Yani unuttun diyrlim şarj yetebilecek gününü cikartabilecek mi.? Özelik olarak değil kullanim şsrtlarina uygunmu diye araştirman lazim tabi yurtdişinda yaşiyorsun fiyat olarak uygun özelikleri kullanma şansinda var ama şahsen şarj kismi düşündürücü:)
    Telefon olmadığında şarjı çok hızlı gidiyormuş evet. yani şebekeyi kullanmak devamlı olarak mantıklı değil. Ama misal bakkala gidip geliyorsun, evde üst kata çıktın, veya bi yere kadar gittin geldin li konularda işe yarıyor.
    ama ben gezerim yanıma telefon almam lık bir konu yokmuş. yine telefonun lazım günü çıkarmak adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Huawei firmasının yeni çıkacak saatini al hocam. Amoled ekranı olmasına rağmen şarjı uzun gidiyor.
    üstad, iOS olsun istemiştim de. o nedenle Apple Watch düşünüyorum.

Hoş şu anda Note9 kullanıcısıyım ama olmadı yani... geri iphone a dönüyorum.
  • Bence hiç uğraşma direk cellular modelini al daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.