Şimdi Ara

apple urunleri satan site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum. sizdende fikirlerinizi alcam. bir kaç arkadaş sadece apple ürünleri bulunan bir internet sitesi açmak istiyoruz. zaten limited şirketiz. çinde ve hong kongdan bağlantılarımız var. sadece ithalat izni alacağız. sorun bunlar değil. size danışmak istediğim sizce bu girişimimiz tutarmı. çünkü sitede kaliteli ürünler satmayı düşünüyoruz. kılıflar şarz cihazları vs... eğer bu da başarısız olursa artık e ticaret işini bırakcam :D

• ve ayrıca türkiye de kaliteli ürünler üreten bir üretici varmıdır?
  • Çok pahalı satmazsanız elbette tutabilir. iPod touch için aksesuar getirirseniz kesinlikle alırım. 30tl yi geçmezse tabii. Birde BurgerKing gibi parapuan biriktirebilirsekte güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara bile puan verilecek:) sistemimiz hazır. ama daha internete yüklenmedi. şuan için ürün arayışı içerisindeyiz. kalitesiz ürün getirtmek istemiyoruz. yaklaşık 1 ay içerisinde herşey kesinleşecek.
  • Bu tarzda çok site var.
    Eğer fiyatlarınız çok ucuz olmazsa uzun süre ayakta kalmanız zor.
  • Kaliteli ve duzgun is yaptiktan sonra hersey olur,neden olmasin.Apple Turkiye'de cok tutulan bir marka.Fiyatlariniz uygun,urunleriniz de kaliteli olduktan sonra onunuz acik bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ismi sıradan olmayacaksa,appleaksesuar.com vb. gibi kendinize özgün isim olacaksa site grafiği düzgün kaliteli kullanımı kolay arayüzü detaylı resimleri(sırf photoshop olan ürün resimleri olmamalı) hangi aksesuar olursa olsun detaylı bilgileri vs. olacaksa,ödeme olarak sadece havale kredi kartı değilde,paypal kapıda ödeme gibi ödeme seçenekleride olacaksa çinde 10 dolarlık şeyi burda 40-50 liraya satılmayacaksa ve en önemlisi hangi ürün olursa olsun kaçtane alınırsa alınsın sabit kargo fiyatı 3.5 tl gibi yada daha düşük veya ücretsiz olacaksa bence tutmaması için bir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 3 Temmuz 2013; 12:54:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamestop sitesi güvenilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    satici amazon ama ürün sahte
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Site ismi sıradan olmayacaksa,appleaksesuar.com vb. gibi kendinize özgün isim olacaksa site grafiği düzgün kaliteli kullanımı kolay arayüzü detaylı resimleri(sırf photoshop olan ürün resimleri olmamalı) hangi aksesuar olursa olsun detaylı bilgileri vs. olacaksa,ödeme olarak sadece havale kredi kartı değilde,paypal kapıda ödeme gibi ödeme seçenekleride olacaksa çinde 10 dolarlık şeyi burda 40-50 liraya satılmayacaksa ve en önemlisi hangi ürün olursa olsun kaçtane alınırsa alınsın sabit kargo fiyatı 3.5 tl gibi yada daha düşük veya ücretsiz olacaksa bence tutmaması için bir sebep yok.

+1

Ama bir de satış sonrası hizmetleri de önemli... Baştan savma yapılmayacaksa o iş olur... Ki en önemlisi bu bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: nous_docky

quote:

Site ismi sıradan olmayacaksa,appleaksesuar.com vb. gibi kendinize özgün isim olacaksa site grafiği düzgün kaliteli kullanımı kolay arayüzü detaylı resimleri(sırf photoshop olan ürün resimleri olmamalı) hangi aksesuar olursa olsun detaylı bilgileri vs. olacaksa,ödeme olarak sadece havale kredi kartı değilde,paypal kapıda ödeme gibi ödeme seçenekleride olacaksa çinde 10 dolarlık şeyi burda 40-50 liraya satılmayacaksa ve en önemlisi hangi ürün olursa olsun kaçtane alınırsa alınsın sabit kargo fiyatı 3.5 tl gibi yada daha düşük veya ücretsiz olacaksa bence tutmaması için bir sebep yok.

+1

Ama bir de satış sonrası hizmetleri de önemli... Baştan savma yapılmayacaksa o iş olur... Ki en önemlisi bu bence...

Tabi ki bunlarda olmalı online destek de olmalı bazı sitelere bakıyorum,sahibi köşeye cep telefonu numarasını yazmış,telefonda faturasız hat sabit hattı yok,direk güvensizlik oluşturuyor insanda bunlarda olmamalı tabi ki yoksa kılıf aksesuar vb. satan yerler çok ama bunlar sorun tam layıkıyla hizmet verebilen ben pek göremedim bunca yıldır.

• Ucuz satarsanız tutar. Kaliteli ürünlerde olsun tabiki ama çoğunluk orta kalite fason mal ucuz ürünler olsun mesela 3-4 liraya ekran jelatinleri topluca çinden getirin teker teker satın , 5-6 liralık envayi çeşit kılıflar çok tutar. 4-5 liraya usb kabları vs vs vs. Kısacası ucuz olursa tutar. Pahalısı kalitelisi her yerde var zaten önemli olan ucuza satabilmek. Hızlıalda ekran jelatini 2.90 mesela her alış veriş yapışımda alırım evde bulunsun diye geçenlerde 5.90 a kışıf aldım hızlı aldan bir tanede 12.90 a var slip cover tarzında normalde her yerde 25-30 tl en az. Çok ucuz olsun ilk müşteriniz ben olcam :)))

• zaten üretici araştırmasına başladık. ayrıca toptancılar ile ilgili olarak bugün bir pazar araştırması yapıldı. jelatinlerin iyisi ve kötüsü var arkadaşlar. ben en kaliteli olanı buff marka olanını satmayı düşünüyorum. ucuz çizilir jelatin pek işimize yaramıyor biliyorsunuz. site olarak zaten profesyonel bir sitemiz olacak. hatta sitemiz hazır. isim önerileriniz de önemli benim için. applestore gibi bir isim pek yapmak istemiyorum açıkçası bende. yada kılıfcı vb gibi. daha özgün olmalı.

sizinde yardımlarınızla inşallah bu işe gireceğiz. stoklama ve satışımız yaklaşık 1 ay kadar sürecek yanlız. şuan işleri yoluna koyma aşamasındayız.

sizinde önerileriniz çok önemli tabiiki.

kalitesiz ürün satmayı bende istemiyorum. ayrıca orjinal ürünlerde sitemizde olacak.
  • ayrıca arkadaşlar istediğiniz ürün türünün resimleri ile atarsanız onlar için ayrıca bir çalışma yapabilirim.
  • arkadaşlar site kurulumu için ticimax ile anlaşmayı düşünüyorum. sizce nasıl bir firma kullanan varmı? önemli olan bu konularda destek. eğer bu firma ile çalışan varsa yorumlarını bekliyorum.
  • Hocam fiyatlar uygun olursa oldukça iyi olur.
  • Ucuz pahalı her çeşit docking ürünü bulundurmalısın bence su sıralar cogu kişi onlara önem veriyor docking hoparlör vsvs

• amacımız zaten piyasadan daha ucuza ürün temin edip daha ucuza satışını yapmak. inş bu şekilde olacaktır. öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djlwcafi

amacımız zaten piyasadan daha ucuza ürün temin edip daha ucuza satışını yapmak. inş bu şekilde olacaktır. öneriniz için teşekkür ederim.

Önemli değil hocam.
  • quote:

Hocam boyle olsun tum parayi buraya yatiriim

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

quote:

Hocam boyle olsun tum parayi buraya yatiriim

düşük kar marjı ile satış yapılacağı için belli bir miktara kadar kargo bedeli müşterilerden temin edilecek fakat belli bir ücreti aşınca kargo ücreti bize ait olacaktır. (kargo ücretlerimiz sabit olacaktır 5-7,5 TL arası)

ayrıca paypal ve 128 bit 3d payu sanal post kurulumu ile ilgili anlaşmalar yapıldı. (SSL sertifakası)

havale ve tek çekimlerde %5 indirim uygulanacak.

domainimiz ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar dün itibari ile sonuçlandı ve alındı. (alan adı)

ürünlerimiz sitemizi açıldığında sizde göreceksiniz orjinal, kaliteli ve mümkün olduğunca piyasa değeri altında ürünler olacaktır.

sistem yazılımı ile ilgili olarakda e-ticaret alanında profesyonel ve tanınmış bir firma ile çalışmalarımız devam etmektedir

• Eğer yurtdışından kaliteli kaplar kılıflar vb + kapıda ödeme yada havale ile satış seçenekleri ve belirli saatler içinde online destek verirseniz sizden alışveriş yapacakların başında yer alırım ve alacak arkadaşlarımda olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.