Şimdi Ara

★☆★ APPLE TV & iPAD İNCELEMESİ ★☆★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
20
Favori
87.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iReb'le çözmüştüm, host dosyasını da temizlediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 16 Ocak 2012; 18:17:04 >
  • Gecen diziport patlamisti simdi de dizihd calismiyor. Yalniz degilim di mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

Gecen diziport patlamisti simdi de dizihd calismiyor. Yalniz degilim di mi arkadaslar?

Diziport dun guncelleme yukledi ama
  • Diziport (0.1.0) çevrimiçi izleme modunda çalışıyor, klasöre kaydet dediğimde hata veriyor.
    DiziHD (0.0.3) anladığım kadarıyla hep indirmeye çalışıyor, ama hata veriyor.
  • Apple Tv'den Hard Diskimizde ki Filmleri Nasıl izleyebiliriz.?

Sayın Arkadaşlarım,
    Apple Tv 2 jailbreak'li, XBMC , ve diğer Addonlar kurulu ama Hard Diskimden indirmiş olduğum HD ve BluRay Filmleri bir türlü izlemeyi Başaramadım bu işi iPad olmadan izlemek mümkün müdür?..okumadığım yer izlemediğim Video kalmadı ama bu konu ayrıntılı bir şekilde Paylaşılmamış, bu konuda bilen ve izleyebilen arkadaşlarımız bunu nasıl yaptıklarını paylaşabilirler mi acaba?..
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunckrk

Apple Tv'den Hard Diskimizde ki Filmleri Nasıl izleyebiliriz.?

Sayın Arkadaşlarım,
    Apple Tv 2 jailbreak'li, XBMC , ve diğer Addonlar kurulu ama Hard Diskimden indirmiş olduğum HD ve BluRay Filmleri bir türlü izlemeyi Başaramadım bu işi iPad olmadan izlemek mümkün müdür?..okumadığım yer izlemediğim Video kalmadı ama bu konu ayrıntılı bir şekilde Paylaşılmamış, bu konuda bilen ve izleyebilen arkadaşlarımız bunu nasıl yaptıklarını paylaşabilirler mi acaba?..
    Saygılar...
    1- Filmlerinizin bulunduğu HD nizi bilgisayarınızdan paylaştırın, ya da modeminizin uygun portuna bağlayın

2- Atv'de Maintenance > Manage Extras'a girip Maintenance'ı güncelleyin. (Bugün 1.2 güncellemesi çıktı.) Detayları burada.

3- Yüklü değilse Media Player'ı aynı yerden yükleyin

4- Atv yi teniden başlatın (Maintenance / Settings'den)

5- Ana menüde Media > Settings'e girip Manage Shares > Add Share deyin

6- Uygun medialarınız bulunur, Test Connection yapın, Passed'ı alınca Save Changes yapıp ana menüye dönün

7- Media > My Files'dan eklediğiniz paylaşıma girip seyredin.

8- Altyazılardaki Türkçe sorununun nasıl çözüleceği konusunda arkadaşlar el atarlar birazdan : )

Edit:

Altyazı olayını buldum:

Film oynarken OK tuşuna basılı tutun. Çıkan menüde, görüntü ses ve altyazıyla ilgili tüm ayarlarınız bulabilirsiniz.
    Altyazı kodlamasını Türkçe, weight' ı bold (muhtemelen) yapın, yoksa altyazı çok ince kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 11 Şubat 2012; 21:08:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

1- Filmlerinizin bulunduğu HD nizi bilgisayarınızdan paylaştırın, ya da modeminizin uygun portuna bağlayın

2- Atv'de Maintenance > Manage Extras'a girip Maintenance'ı güncelleyin. (Bugün 1.2 güncellemesi çıktı.) Detayları burada.

3- Yüklü değilse Media Player'ı aynı yerden yükleyin

4- Atv yi teniden başlatın (Maintenance / Settings'den)

5- Ana menüde Media > Settings'e girip Manage Shares > Add Share deyin

6- Uygun medialarınız bulunur, Test Connection yapın, Passed'ı alınca Save Changes yapıp ana menüye dönün

7- Media > My Files'dan kelediğiniz paylaşıma girip seyredin.

8- Altyazılardaki Türkçe sorununun nasıl çözüleceği konusunda arkadaşlar el atarlar birazdan : )

Edit:

Altyazı olayını buldum:

Film oynarken OK tuşuna basılı tutun. Çıkan menüde, görüntü ses ve altyazıyla ilgili tüm ayarlarınız bulabilirsiniz.
    Altyazı kodlamasını Türkçe, weight' ı bold (muhtemelen) yapın, yoksa altyazı çok ince kalıyor.

Bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum, hemen deniyorum dostum :)

saygılar...

• Icefilms'in kaynağını oluşturan m e g a u p l o a d sitesi Amerika'daki SOPA yasası nedeniyle kapatıldı. Icefilms artık çalışmıyor. Bakalım sonu nereye varacak ama bu son hiç parlak görülmüyor. Tutuklamalar bile olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Ocak 2012; 0:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Icefilms'in kaynağını oluşturan m e g a u p l o a d sitesi Amerika'daki SOPA yasası nedeniyle kapatıldı. Icefilms artık çalışmıyor. Bakalım sonu nereye varacak ama bu son hiç parlak görülmüyor. Tutuklamalar bile olduğu söyleniyor.

çok kötü oldu. durum baya ciddi gözüküyor.
  • Kötü olmuş
  • FastPasstv ve x-navi var ama onlar da çok dağınık ve altyazı desteği yok. Tabi bu yeni durum onları nasıl etkileyecek, o da meçhul.

Not: Icefilms'de şu açıklama var:
    quote:

Until Megaupload gets back on their feet, we have unpublished all Megaupload links. 2shared will be our one and only link source for the time being.

Yani Mega...tekrar çalışana dek, şimdilik yalnızca 2shared linklerini paylaşacaklarmış. Tweetter da ise bununla ilgili bir update yayınlandığı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Ocak 2012; 13:52:15 >
  • atv 1.2 cikti. Oldukca yenilik var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahturudu

atv 1.2 cikti. Oldukca yenilik var gibi.

Apple tv içinde atv sürümünü nereden görebiliriz?.. ben bir türlü göremedim :(
  • Ana menüden "maintenance - about"
  • Arkadaslar iPad ve iphone'a JB'SIZ çıktı biliyorsunuz, bundan sonra Apple Tv ile neler yapabiliriz...?
  • Mega, dolayısıyla Icefilms için geri dönüş umudu:http://www.ntvmsnbc.com/id/25315668
  • Dönsün tabi ya, 2shared'e yüklüyorlar sanırım. Sabah 7 tane falan hd film vardı sadece, dizilerin hd'leri zaten gitti.
  • nitoTV'yi yükledikten sonra meintenance bölümü gitti (Ana ekranda görünmüyor artık). Neden olabilir, nitoTV'yi nasıl kaldırabilirim? Fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

nitoTV'yi yükledikten sonra meintenance bölümü gitti (Ana ekranda görünmüyor artık). Neden olabilir, nitoTV'yi nasıl kaldırabilirim? Fikri olan var mı?
    Pis bir durum. Normalde Maintenance içinden kaldırabilirsiniz ama o uçtuğuna göre galiba elle temizlemek gerekecek. Umarım bu Maintenance'ı geri getirir.
    Bu linkte gerekli bilgi var.

• Aslında atvflash güncellemesi sonrası xbmc sürekli resetleyip appletv ekranına donüyordu. O yüzden nitotv yükledim, belki bir xbmc update vardır diye. Resetler devam ettigi gibi, meintenance bölümü de itti.
    Bahsettiginiz manuel kaldırma biraz alengirli, bu nedenle flaşı yeniden atacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 21 Ocak 2012; 23:56:51 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.